Прихильники Балоги готують акцію протесту проти Порошенка

19.09.2014 20:36 ПОЛІТИКА

Прихильники клану Балог у Закарпатті обурені тим, що президент Порошенко висловив підтримку тільки чотирьом братам Балогам: рідним Вікторові, Іванові та Павлові та двоюрідному Василеві Петьовці, які балотуватимуться від партії імені Порошенка
в чотирьох округах Закарпаття.


Протестанти мають намір вимагати від Порошенка, щоб ще по двох округах, які залишилися вільними в нашій області, йшли дружина Балоги Оксана та його син Андрій, які нині є депутатами обласної ради.

Протестувальники також вимагають, щоб президент ініціював зміни до Конституції, які би дозволяли балотуватися тваринам. Собака Балоги Жучка та його ховрашок Тоша також могли би стати депутатами Верховної Ради і від них був би такий самий толк, як і від їхніх господарів. Тобто, ніякий.

Жарт жартом, але Порошенко дійсно шокував тим, що висунув від своєї партії аж чотирьох Балог. Коли керівник партії імені Порошенка Луценко оголошував списки кандидатів, то зал просто реготав під час зачитування прізвищ Балог.

До речі, пройдисвітів, які йтимуть на вибори від партії імені Порошенка, чимало. Серед них і багато тих, хто прислужував Януковичу. Так, на 37-му місці списку виявився нинішній депутат від УДАРу Валерій Іщенко, чий помічник Георгій Ярошенко, згідно з заявами оточення Ігоря Коломойського, намагався оголосити себе «смотрящим від СБУ» над експортерами у Дніпропетровській області. Номером 40 у списку значиться глава Одеської обл¬ради, колишній «регіонал» і син скандального екс-мера Одеси «регіонала» Олексія Костусєва Олексій Гончаренко. На 46-му місці у списку активний чиновник часів Януковича Сергій Трегубенко, який, за словами журналіста «Економічної правди» Дмитра Дєнкова, має вкрай погану репутацію серед українських аграріїв через залякування і стягання з них «данини» на користь «Сім’ї».

Неоднозначно виглядає ситуація з мажоритарними округами. По 140-му округу в Одеській області йде одіозний Давид Жванія — колишній член найближчого оточення Віктора Ющенка, а потім активний «регіонал». Ще кілька тижнів тому Жванія активно намагався перешкодити прийняттю закону про прозорість партій та фінансування передвиборної кампанії. На 95-му окрузі в Черкаській області висунули Сергія Любивого, помічника екс-«регіонала» Володимира Зубика, який 16 січня голосував за диктаторські закони.

Крім того, в деяких округах політ¬сила Порошенка вирішила допустити перемогу одіозних політиків, виставивши проти них відверто слабких супротивників. Так, проти Олеся Довгого — відомого члена «молодої команди» Леоніда Черновецького — в 102-му окрузі в Кірово¬градській області висунули непрохідного кандидата Вадима Бондаря.

Аналогічна історії з Довгим ситуація складається на 135-му окрузі в Одесі, де проти рейтингового скандального Сергія Ківалова поставили маловпізнаваного екс-«регіонала», а нині порошенківця Віктора Наумчака. А по Вінницькій області в «сімейному» 12-му окрузі в парламент балотується старший син президента Олексій Порошенко.

Загалом партії цього разу вирішили у свої списки на перші позиції виставити виключно політичних моделей. Тобто тих людей, які під час Майдану та нинішньої війни часто світилися на телебаченні й є дуже впізнаваними серед українців. У Порошенка в прохідному списку буде військовий Мамчур, якого щодня показували всі телеканали, коли Росія захоплювала Крим, а Мамчур захищав аеропорт Бельбек. Будуть у списку Порошенка і відомі журналісти Мустафа Наєм та Сергій Лещенко й інші «зірки».

До речі, грішать популізмом й інші партії. Наприклад, Тимошенко поставила на чолі списку льотчицю Савченко, яка нині перебуває в російській в’язниці.

У свою чергу Олег Ляшко поставив у списки командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука, командира батальйону «Луганськ» Артема Відка, співачку Злату Огнєвич та активіста Майдану Артема Запотоцького і навіть плавця Дениса Силантьєва.

Щось подібне коїться і в «Народному фронті» Яценюка. Тут також купа командирів батальйонів, а також Тетяна Чорновол, яку під час Майдану «підрізали» на джипі хулігани, силач Вірастюк і навіть козак Гаврилюк, якого під час Майдану голого лупцював «Беркут».

Одним словом, закони для країни в новій Верховній Раді будуть писати співаки, спортсмени, вояки і козаки. Це ті, що йдуть за списками. Ну а іншу половину парламенту займуть ті, хто виграє вибори в мажоритарних округах. Зде¬більшого це будуть ті, хто має можливість рознести голодному народу по 200 грн. за голос. Якщо хтось ще сподівається, що мільярд, який викине держава на ці вибори, буде витрачений з користю, то він дуже помиляється. Користі з наступного парламенту не буде ніякого…

***

Пижити по-новому
Пижити по-новому, це коли ти кажеш про 1200 звільнених полонених, а за фактом їх 20.
Пижити по-новому, це коли у твоїй уяві 70 % військ ворога відступили, а за фактом їх зросло на 150 %.
Пижити по-новому, це коли підери, які винні у масових убивствах на Майдані, не покарані і знову рвуться до влади.
Пижити по-новому, це «президент в одинтур» та закінчення війни вже за два тижні.
Пижити по-новому, це мати в країні потужний оборонпром і повні склади нової військової техніки та зброї, а за фактом вискиглювати їх у західних країн.
Пижити по-новому, це коли вже півроку армію забезпечують волонтери та небайдужі українці.
Пижити по-новому, це обіцяти підмогу, відрапортувати, що вона надійшла, а за фактом нічого немає.
Пижити по-новому, це коли батальйони воюють трофейною зброєю.
Пижити по-новому, це брехати про шкідливість воєнного стану.
Пижити по-новому, це «депутати» від Лугандону у ВР.
Пижити по-новому, це «особливий статус» Лугандону в складі України.
Пижити по-новому, це постачати зброю та запчастини до неї агресорові під час війни.
Пижити по-новому, це не вірити у переможну силу та потенціал свого народу.
Пижити по-новому...

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат