Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 25 вересня. Бережіть кожну хвилину гармонійного вересневого ранку, наповненого ароматом улюбленої кави. Нехай такі приємні миті надихають вас на вдалу роботу, турботу про близьких, а також усе те хороше, що принесе новий день. Успіху в усіх починаннях і бажаних людей поруч!

Цитата дня: "..Цілую з першого рядка, бо до
останнього не втерплю —
дуже скучив.."

© Василь Симоненко

25 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями в горах слабкі заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0 - 3° морозу. В долинах подекуди слабкий туман. Вітер південно - західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 1 - 6° тепла, вдень 12 - 17°. В горах місцями вночі 0 - 3° морозу, вдень 5 - 10° тепла.
Автошляхи: Без опадів. В долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500 - 900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно - західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 4 - 6° тепла, вдень 15 - 17°.


За православним календарем 25 вересня ІМЕНИНИ відзначають Автоном, Олексій (Алексій), Панас, Вассиан, Данило, Досифей, Іван (Іоанн), Корнут, Македоний, Никодим, Микола, Семен (Симеон), Татиан, Федір (Феодор), Феодул і Юліан (Иулиан).


Сьогодні також:
  Мозамбік: день збройних сил
  Руанда: день республіки
  Болгарія: день міста Добрич


Цей день в історії

1493 — Колумб Христофор вдруге відплив до Америки.
1555 — Протестантство набуло офіційного статусу релігії за умовами Аугсбурзького миру.
1789 — Генерал Хосе де Рібас завоював турецьку фортецю Хаджи-Бей (майбутню Одесу).
1789 — Конгрес Сполучених Штатів підтримав 10 поправок до Конституції, які увійшли в історію як Білль про права.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Облмуздрамтеатр
25—26 вересня — дні туризму та міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2014».

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. О 21.00.

Філармонія
До 1 жовтня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня сприяє спілкуванню, листуванню, контактам і комунікаціям. Перед тобою будуть гостро стояти всілякі професійні завдання, які вимагатимуть негайного рішення. Настав момент для вирішення справ, які ти відкладала на потім. Увечері сходи с друзями в яке-небудь веселе місце.
Телець У першій половині дня доведеться бігати по місту, а можливо навіть виїхати у відрядження. Не дозволяй оточенню міняти твої плани, задумки і цілі. Краще заручись підтримкою когось із колег і партнерів. Вечір варто присвятити активному відпочинку - боулінг, басейн, теніс.
Близнюки Сьогодні, ймовірніше за все, до твоїх справ, які ти запланувала ще вчора, додасться купа дрібних клопотів. Особливо багато часу в тебе забере пошук потрібної інформації стосовно справи, що тебе цікавить, а також збирання необхідних документів. Вечір проведи в спокійній домашній атмосфері.
Рак. Сьогодні тобі доведеться займатися фінансовими питаннями, і через це провести багато часу в бухгалтерії. Не варто перейматися, адже твоєї енергії сьогодні вистачить на десятьох. Не квапся відкидати допомогу і досить вигідні ділові пропозиції, можливо, вони принесуть тобі більше успіху, ніж ти гадаєш. Увечері спробуй забути про негаразди дня і піди на зустріч зі старими друзями.
Лев   Сьогодні ти будеш захоплена великою кількістю нових ідей і планів. Не витрачай сили даремно. Краще зберися і зосередься на найважливіших і термінових справах. Менше говори, більше роби. Увечері зустрінься з друзями і повеселися, як слід!
Діва. Сьогодні тобі слід бути максимально уважною протягом усього робочого дня. Колеги можуть дати тобі дуже цінні поради. А в повсякденних розмовах ти можеш знайти для себе щось важливе і цікаве. Велика частина твоїх справ буде вирішена спонтанно, без особливих зусиль. Увечері піди в торговий центр і порадуй себе новими аксесуарами.
Терези Будь уважна на дорозі, тебе можуть чекати якісь перешкоди або затримки технічного характеру. Твій інтелектуальний потенціал сьогодні може досягти небувалих висот. Однак спілкування з оточуючими сьогодні виявиться твоїм слабким місцем. Наберися терпіння і не забувай про дипломатію. Вечір присвяти дітям та рідним.
Скорпіон Сьогодні тобі слід уважно стежити за своїми витратами. Не йди на поводу у своїх бажань і примх, потерпи. Також, сьогодні не варто вкладати гроші у всякі трасти і нові справи. Одним словом - не варто ні в що інвестувати. У другій половині дня поговори по душах зі своєю другою половинкою, розкажіть один одному про те, що кого хвилює і непокоїть у ваших взаєминах.
Стрілець Сьогодні з самого ранку у тебе буде хороший і оптимістичний настрій. У тебе просто не буде причин сумувати. Ти зробиш великий прогрес в тих справах і проектах, які ти давно не могла зрушити з місця. Керівництво згодом гідно оцінить цей твій вклад у загальну справу. Увечері прогуляйся зі своєю другою половинкою.
Козеріг Сьогодні ти будеш відчувати спрагу новизни і свіжих вражень. В справах буде значний прогрес і успіх. Твоя рішучість і невтомна енергія зможуть переломити не одну перешкоду на шляху. У другій половині дня тобі доведеться набратися терпіння у відносинах з близькими та родичами. Вони будуть діймати тебе своїми проблемами, а тобі доведеться їх вислухати і допомогти.
Водолій. Сьогодні вдалий день для поїздок і початку подорожей. На роботі тобі знадобитися проявити терпіння і розуміння. Постарайся прийняти той факт, що люди іноді помиляються. Увечері займися спортом і повечеряй здоровою і легкою їжею.
Риби У першій половині дня якісь сімейні справи трохи відволічуть тебе від роботи. Ці клопоти виявляться незначними, тому не поспішай переносити важливі ділові зустрічі. Увечері займися домашніми справами і порадуй себе і своїх близьких смачною вечерею.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Товариші студенти! Прохання ставити свої джипи щільніше!
А то викладачам ніде ставити свої велосипеди!




- Привіт, як щодо того, щоб прогулятися зі мною сьогодні, крихітко?) - Я не можу. У сестри тітки онука одного брата моєї бабусі по маминій лінії дядькова рибка померла.
- А ти вмієш відшивати.




Фразу "Всі мужики однакові" безумовно придумала якась китаянка, яка загубила свого чоловіка в натовпі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат