У Закарпатті вилучили 50 тисяч психотропів

admin 25.09.2014 10:16 КРИМІНАЛ

До правоохоронних органів направлено сім повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України.

З початку 2014 року робота по протидії незаконному переміщенню наркотиків, психотропних речовин та прекурсорів спрямовувалася, в першу чергу, на виявлення та припинення каналів незаконного їх переміщення через кордон, – зазначають фахівці Чопської митниці Міндоходів.

Протягом цього часу підрозділами митниці виявлено 155 фактів незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів та психотропних речовин. Фахівцями митниці з незаконного обігу вилучено близько 50 тис. таблеток з медпрепаратами психотропної або наркотичної дії.

У вересні поточного року підрозділами митниці виявлено 19 фактів та вилучено близько 1000 таблеток з вмістом психотропних речовин або наркотичних засобів.

До правоохоронних органів направлено сім повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України.

В 9 випадках митницею ініційовано проведення правоохоронцями негласної розшукової дії «контрольована поставка» наркотичних засобів з метою виявлення джерел і каналів їх незаконного обігу та встановлення осіб, які беруть участь у цьому.

Щодо громадянства порушників митних правил, то слід зазначити, що це близько 80% від загальної кількості громадяни України, Угорщини та Словаччини. Також досить часто порушники митних правил мають російське, сербське, румунське та чеське громадянство, є й громадяни країн Західної Європи (Португалія, Італія, Франція).

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МитницяМіндоходівпсихотропи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат