Новий "губернатор" не проти призначити Чубірка заступником

Rionews 24.09.2014 14:25 ПОДІЇ

А чим вам Чубірко не подобається? - відповів Василь Губаль на запитання щодо того, чи призначить Чубірка своїм заступником.

Сьогодні від зустрівся з громадськістю у приміщенні Закарпатської ОДА. Пообіцяв, що такі зустрічі будуть регулярними.

При цьому Губаль заперечив щодо конкретних прізвищ, які нібито вже обговорюються на посади. Сказав, що сьогодні лише подані певні кандидатури.

Сказав, що не буде проплачувати мітинги. Якщо є питання, то варто зустрітися, а не приходити до ОДА чи писати у пресі.

Новий "губернатор" за публічнічне обговореня питань. Якщолюди збирають перед ОДА - у цьому винна місцева влада, яка не може вирішити питання у районах.

Підтримує процеси децентралізації влади. Наголосив на тому, що він спільно з облрадою буде вирішувати проблеми.

Дії Лунченка не захотів коментувавти. А на запитання щодо свого призначення розповів історію про особисте знайомство з Порошенкм у Хусті. Також переконував громадськість у тому, що подання його кандидатури відбувалося за відповідною процедурою.

Представники Правого сектора, присутні на зустрічі, запевнили у непримиреній позиції, якщо "губернатор" не буде служити народу. Запропонували йому зустрітися через 10 днів.

На запитання про житло для військовослужбовців, відповів, що планує зустрітися з родичами солдатів. На зустрічі, зокрема, запропонує створити комітет солдатських матерів.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат