Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Теракт на сесії сільради

Під час сесії Керецьківської сільради на Свалявщині стався теракт. На сесії приймали бюджет на 2024 рік. Депутат від Слуг Народу, 54-річний Сергій Батрин був проти того, щоб бюджет приймали без звіту про використання бюджету на 2023 рік. Окрім того, він був проти того, щоб голові громади Михайлу Мушці піднімали оклад на 50% і плюс давали премію 100% від окладу.

Чому мовчать про коньячного барона

Ми повідомляли про те, що силовики провели обшуки на коньячному заводі та інших об’єктах коньячного барона Володимира Гісема. Але дивує те, що самі силовики про це мовчать. Жодна прес-служба силових структур не поширила з цього приводу інформацію. Все що ми маємо, так це інформація та фото депутата Ужгородської міськради Віталія Глаголи.

Вода і зброя

Після вибуху на греблі Каховської ГЕС було багато прогнозів щодо можливої економічної та екологічної катастрофи. І ці прогнози, на жаль, починають збуватися.

Чому мовчать правоохоронці

Прокуратура Закарпатської області допустила промах у справі зі згвалтуванням дівчинки на Воловеччині. І лише під тиском громадськості та центральної влади поспішно виправила свою помилку і подала апеляцію на ганебне рішення суду.

Сліпа Феміда

На Закарпатті стався випадок, про який говорить вся Україна.   У Верхніх Воротах на Воловеччині троє підлітків запросили знайому 14-річну школярку до підвалу. Там один з хлопців вдарив її у живіт, далі затис голову між колін, а потім дівчину гвалтували і знімали все на відео. Згодом відео оприлюднили в інтернеті. І це дивилися і в школі, де вчилася дівчинка та гвалтівники.

Голова СВК «Ізумрудний» звинуватив директора Ужгородського коньячного заводу у рейдерському захоплен

Колишній керівник Комінвестбанку Мирослав Гісем оприлюднив офіційного листа Голови СВК "Ізумрудний" В. Бєлякова, у якому розповідається про рейдерське захоплення, а потім і знищення директором Ужгородського коньячного заводу Володимиром Гісемом підприємства СВК "Ізумрудний".

Скандал на Закарпатті: Батько-олігарх замовив правоохоронцям власного сина

Прокуратура Закарпаття оголосила про ніби то сенсаційну фінансову аферу в одному із закарпатських банків. Мовляв, афера на 50 млн. грн. Мова йшла не про збитки державі, а про сам банк.

Підприємство депутата облради викачує мінеральну воду санаторію і 90% від прибутку залишає собі

На Закарпатті розгорівся скандал навколо депутата облради Володимира Суботовського.

Ще одного відомого закарпатця звинувачують в прихильності до путіна та росії

Опубліковано скани з російського журналу з інтерв'ю директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Гісем в інтерв'ю вихваляє російського диктатора та переконує, що росія вже виграла третю світову війну.

Митників пропускного пункту «Лужанка» викрили у хабарництві

На вчиненні корупційних злочинів знову викрито співробітників митного посту «Астей» (колишня «Лужанка»). Радник митної служби ІІІ рангу та інспектор митної служби IV рангу сприяли у незаконному ввезенні різних груп товарів без розмитнення.

Поліція більше не розшукує закарпатського активіста Павлова

Апеляційний суд відмінив рішення Ужгородського суду про обрання Павлу Павлову запобіжного заходу.

Невідомі вже тричі підпалювали дитячий будинок у Батьові

Як повідомляє видання Prozak.info, до редакції звернулася співробітниця Батьовського дитячого будинку, яка розповіла, що за останній час у цьому дитбудинку вже втретє стається пожежа, і всі пожежі, на її думку, є підпалами. Всі три рази загоряння ставалися на першому поверсі й вночі.

Прокуратура закінчила слідство щодо осіб, які створили «приватний кордон» із Угорщиною

Ми повідомляли про те, що ще в середині листопада 2017 року в Закарпатті   було затримано Аттілу Горвата, якого підозрювали у створенні так званого приватного кордону з Угорщиною, через який йшла контрабанда.

Є звір ще страшніший

Закарпатські видання багато повідомляють про затримання організатора замаху на поліцейського чиновника Іванківа в Ужгороді.

В Ужгороді малолітні роми повалили жінку на землю, били ногами і пограбували

Поліція отримала повідомлення від жінки, що на неї напало 4—5 малолітніх циган, які повалили її на землю і били ногами. Потім нападники вирвали у неї сумку і забрали гроші та дорогий телефон.

У Мукачеві у власній квартирі знайшли мертвою побиту жінку

У середу після обіду поліцейські отримали повідомлення від чоловіка, що в його квартирі в одному з будинків мікрорайону «Чєрьомушки» в Мукачеві він виявив мертвою свою співмешканку.

У Києві поліцейські затримали закарпатця, який нападав   на жінок та грабував їх

Ще навесні цього року поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік напав на вагітну жінку і пограбував її. Тоді патрульні отримали опис чоловіка і розшукували його.

Під Одесою нелюд-педофіл жорстоко вбив 11-річну дівчинку

Сергій Ратушняк вимагає повернення публічної страти збоченцям-убивцям.

Депутата Ужгородської міськради шукає поліція

Депутата Ужгородської міськради Івана Волошина оголошено в розшук. Про це йдеться на сайті МВС.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат