Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Віктор Микита представив нового голову Мукачівської РДА

Сьогодні за дорученням Президента України Володимира Зеленського представив громаді новопризначеного голову Мукачівської районної військової адміністрації, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

Білий прапор

Щось все частіше звучать фрази про необхідність капітуляції України у цій війні. Прем’єр-міністр Угорщини днями навідався до США, але зустрівся там не чинним президентом Байденом, а з колишнім президентом і головним конкурентом Байдена на президентських виборах восени у США – Трампом.

"На ужгородському напрямку. Пригоди бравого депутата Тищенка" - розслідування Української правди

Апартаменти, салон краси, похоронне бюро, п’ятизірковий парк-готель, два охоронці, свої люди на високих посадах. Це далеко неповний перелік “хазяйства”, яким, схоже, обзавівся в Ужгороді народний депутат Микола Тищенко та його родина за останні роки.

Які настрої українців

Центр громадського моніторингу та контролю зібрав дані кількох останніх соціологічних опитувань і вимальовується загальна картина настроїв українців.

Заступник голови ОВА Петро Добромільський став головою Державної служби України у справах дітей

Кабінет міністрів України призначив заступника голови Закарпатської ОВА керівником Державної служби України у справах дітей.

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати.

Достойний генерал

Ще з кінця минулого року провладні політтехнологи почали розкручувати інформацію про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так перевірялася реакція суспільства. Суспільство прореагувало негативно і відставку відкладали. При цьому українців готували до того, що Залужного знімуть.

Сергія Гайдая призначили Кабміном на посаду голови Мукачівської райадміністрації

Кабінет міністрів України погодив призначення Сергія Гайдая, який раніше очолював Луганську обласну військову адміністрацію, головою Мукачівської районної державної адміністрації.

США не допоможе

Все сталося так, як і прогнозувалося. Байден не встиг надати тієї допомоги, на яку розраховувала Україна. Конгрес США знову заблокував проект надання допомоги Україні. І навряд чи до виборів президента США, які відбудуть   восени, нам ще щось світить. Передвиборне політичне протистояння між демократами та республіканцями у США перейшло у стадію популізму і політики намагаються використовувати риторику не надання допомоги комусь, а акумулювання коштів на внутрішні потреби.

Едгар Токар йде з посади голови Мукачівської районної державної адміністрації

Відповідна заява написана Едгаром Токарем ще у п'ятницю, 2 лютого, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Роберт Горват задекларував 440,6 тис. грн зарплати, а його сім'я – майже 20 млн грн заробітку

Нардеп із Закарпаття Роберт Горват оприлюднив декларацію про доходи за 2022 рік.

З угорцями можна домовлятися

Закарпаття стало майданчиком для переговорів з норовистими сусідами. Нещодавно нас відвідав глава уряду Словаччини Роберт Фіцо, який до візиту пропагував російські наративи, казав, що блокуватиме виділення Україні 50 млрд. євро грошей Євросоюзу і натякав, що Україна мала б віддати вже захоплені росіянами наші території, щоб нарешті поставити крапку у війні. Однак, приїхавши на Закарпаття він вже змінив риторику і був більш поблажливим.

У мера Хуста зарплата більша ніж у мера Києва

Міський голова закарпатського міста Хуст з населенням 28 тис. жителів, задекларував більшу зарплату, ніж мери Києва та Львова.

Представники Угорщини та України зустрілися з лідерами угорської громади

У межах робочого візиту на Закарпаття керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та його угорський колега Петер Сіярто особисто поспілкувалися з лідерами угорської спільноти, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Зустріч української та угорської делегацій в Ужгороді відбувається у розширеному форматі

Важливі питання для України й Угорщини, окремі з яких стосуються саме Закарпаття. Усе з чітким планом, термінами та дорожньою картою реалізації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Вітор Микита.

Дволикий сусід

Коли почалася війна, то першими нам на допомогу прийшли найближчі сусіди. Особливо словаки. Вже перші ж дні на кордоні були відкриті волонтерські та державні пункти допомоги біженцям. Людей консультували, транспортували, годували…

На Закарпатті з робочим візитом перебуває голова українського Уряду Денис Шмигаль

На порядку денному – зустріч із Прем’єр-міністром Словацької Республіки Робертом Фіцо, огляд окремих підприємств і виробничих потужностей та інші питання функціонування регіону в умовах воєнного стану, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У 2023 році дружина Михайла Ланя придбала новий Porsche Cayenne за 4,5 млн гривень

Голова Мукачівської райради Михайло Ланьо оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік.

В Ужгороді відбулася зустріч премʼєр-міністра Дениса Шмигаля та його словацького колеги Роберта Фіцо

За підсумками зустрічі в Ужгороді Шмигаль та Фіцо підписали спільну заяву. За словами Шмигаля вона посилить наші двосторонні відносини на основі взаємної довіри та поваги.

Нардепа Горвата збираються судити у справі НАБУ на 127 млн грн

Мажоритарнику з Закарпаття інкримінують схему виведення з державної власності 323 га землі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат