Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Зброя та люди

Нарешті. Найпотужніша країна в світі – США – має в арсеналі набагато більше зброї, ніж їй потрібно. Допомога Афганістану була в рази більша, ніж Україні, а Україна має більш стратегічне значення для США, бо протистоїть головному ворогу – росії.

Братська допомога від закордонних вірмен

Ми вдячні всім, хто з нами солідарний і надає допомогу у такий скрутний час. Потрібно більш активно працювати з налагодження контактів з благодійниками. Плідною виявилася робоча поїздка депутата Ужгородської міськради Арсена Мелкумяна до Голландії на зустріч з вірменськими благодійниками, які там проживають. Відбулися зустрічі та перемовини, результатом яких стане більш продуктивна гуманітарна допомога українцям. Ось що з цього приводу нам розповів сам Арсен Мелкумян.

На виїзді з Мукачева планують побудувати нову автостанцію

Депутати Мукачівської міської ради надали дозвіл на розроблення детального плану території майбутнього автовокзалу, по вулиці Лавківська 1Е.

В Ужгороді встановлять ще один пам’ятник

На засіданні науково-художньої ради розглянули ескізний проєкт спорудження пам’ятника князю Федору Корятовичу на одноіменній площі.

Протягом першого кварталу 2024 року до місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 2,27 млрд грн

Фінансово-економічна стабільність і системне наповнення бюджетів – запорука розвитку краю та постійної підтримки захисників, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Відбулося засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя

Сьогодні провели перше засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відзначили 38-у річницю Чорнобильської трагедії

До пам’ятника закарпатським ліквідаторам на площі Захисників України в Ужгороді поклали квіти cпільно з головою обласної ради Романом Сараєм, керівництвом району та міста, безпосередніми ліквідаторами аварії, їхніми рідними й близькими, представниками правоохоронних структур та іншими, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Рахівщині троє розбійників скоїли напад на будинок пенсіонерки

25 квітня близько 12-ї години поліцейські Рахівщини отримали повідомлення про розбійний напад на 79-річну пенсіонерку в селі Костилівка – до жінки в будинок увірвалися кілька осіб в масках, звʼязали потерпілій руки і ноги скотчем та погрожували зброєю.

В Ужгородському замку пройде фестиваль Бельтайн

27-28 квітня на території Ужгородського замку пройде Благодійний фестиваль «Бельтайн – свято весняного буйноцвіту»

Олександр «Юрист»: «У мене хороших друзів більше нема… Фото є, а друзів нема»

Звідки у військовослужбовця ТЦК та СП орден «За мужність»? Дізнайтеся його історію.

Андрій «Бродяга» Ткачук: Не є чимось героїчним втопитися в Тисі

Андрій Ткачук відомий як «Бродяга». Він давно став легендою спорту. Чемпіон України з трейлу, рекордсмен України з бігу на 24 і 48 годин, бронзовий призер Чемпіонату світу з бігу на 24 години. Та сьогодні ми поговоримо з Бродягою-воїном, який став на захист України в 2014-му і без вагань 24 лютого 2022 року вже був у строю.

Напередодні матчу з “Динамо” гравців закарпатського “Минаю” намагалися підкупити?

ФК «Минай» провів внутрішнє розслідування за фактом спроби залучення гравців клубу до організації матчів з фіксованим результатом. Про це йдеться у заяві на офіційній сторінці клубу.

Дозвіл на перебування у прикордонній смузі на Закарпатті можна отримати на онлайн порталі

Подати заяву на оформлення такого документа відтепер можна на порталі Допомога Закарпаття за посиланням https://bit.ly/44cHNFb. Цей процес інтуїтивно зрозумілий і простий.

У Мукачівській міській раді відбулися обшуки

У Мукачівській міській раді проводять обшуки, стадіон «Авангард» таки залишається головним приводом для перевірки всієї документації у міськраді.

Громади Закарпаття звернулися до ЗМІ та СБУ з проханням припинити маніпуляції навколо "Свидовця"


Мешканці Ясінянської та Усть-Чорнянської громад закликають ЗМІ публікувати винятково перевірену інформацію про майбутній курорт "Свидовець" та уникати спекуляцій щодо даної теми. Зокрема, "припинити маніпуляцію міфічними інвесторами, котрих на даному етапі немає", а також "оманливими цифрами щодо вирубки лісів "під курорт".

На Закарпатті судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо нелегальної діяльності гральних закладів.

Дві закарпатські ТГ увійшли до сімки кращих громад за рейтингом Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Системна та активна майже дворічна співпраця з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» відкрила для Закарпаття нові можливості для розвитку та підсилення наших ТГ, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині п’яний чоловік викрав авто і скоїв ДТП

24 квітня, до поліції зателефонував 49-річний житель села Середнє Водяне і повідомив про зникнення його автомобіля марки «Lanos».

На Закарпатті розширюють можливості існуючих пропускних пунктів та будують нові

Сьогодні у Закарпатській ОВА відбулася важлива зустріч. Із робочим візитом в Ужгороді перебував заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач. Він поспілкувався із міжнародними перевізниками щодо низки проблемних питань, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат