Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

Всі на війну

Ворог тисне по всій лінії фронту. Бомбардування щоденні. Енергосистема майже знищена. Перевага окупантів у снарядах майже 10 до одного. Україна у великій небезпеці, а західні партнери вже просто не мають чим нам допомогти. Або не дуже хочуть.

Закарпатка піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світі - Анапурна

Мукачівка Ірина Галай піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світі - Анапурна.

Назвали терміни реконструкції електричного інтерконектора «Мукачево – Вельке Капушани»

Україна та Словаччина мають намір завершити реконструкцію і модернізацію електричного інтерконектора «Мукачево – Вельке Капушани» до кінця 2028 року.

В Ужгороді провели антинаркотичний рейд із замальовування на стінах наркоадрес

Учасники рейду зібралися, щоб зафарбувати графіті наркосайтів та телеграм-ботів, яких з’явилося дуже багато на стінах будівель міста.

На Закарпатті БЕБ упередило розтрату 3,2 млн грн бюджетних коштів на обрізці дерев

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю. Одне з комунальних підприємств міської ради планувало замовити послуги з санітарної та формувальної обрізки дерев на території міста. Для цього оголосили проведення публічної закупівлі вартістю 3,2 млн грн.

Закарпатський поліцейський став бронзовим призером Чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА

З 1 по 6 квітня у Сербії, відбувся чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА. У ньому взяли участь понад 500 учасників з 36 країн світу. До складу збірної України потрапили 18 спортсменів, серед яких – співробітник закарпатської поліції Михайло Данилаш (на фото зліва).

У Перечині сталася пожежа на території деревообробного комбінату

Сьогодні рано-вранці на номер екстреного виклику "101" повідомили, що в Перечині на території місцевого деревообробного підприємства горить цех для зберігання деревних брекетів. На місці події працювали пожежно-рятувальні підрозділи з Перечина та Ужгорода, а також добровольці місцевого лісохімкомбінату.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита перебуває з робочою поїздкою у Будапешті

З робочою поїздкою перебуваю в Будапешті. На порядку денному – візит до центрального офісу Угорська Екуменічна Служба Допомоги, зустріч із керівником Служби Ласло Легелом та командою, - повідомив очільник Обласної військової адміністрації.

На Закарпатті зростає захворюваність на туберкульоз серед дітей

Попри загальну тенденцію зменшення кількості випадків туберкульозу, на Закарпатті зростає захворюваність серед дітей. На сьогодні цей показник становить близько 3% від усіх захворілих.

На Хустщині у старій будівлі облаштували шелтер для переселенців

Нове сучасне житло для вимушених переселенців облаштували в селі Ізки Хустського району. У відкритті шелтеру взяв участь перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті прокуратура ініціювала передачу ЗСУ конфіскованих автомобільних шин

З ініціативи Закарпатської обласної прокуратури на потреби військових передадуть більше 1,4 тис. автомобільних шин. Їх вартість – понад 8 млн грн, або ж більше 200 тис. доларів США в еквіваленті.

Депутат ужгородської міськради Віталій Глагола задекларував нову квартиру і кілька автівок

У декларації за 2023 рік Віталій Глагола вказав, що заробив понад 3,6 млн грн.

Ужгород з’єднають з європейською колією вже цьогоріч

Важливий день для транспортної сфери нашої країни.

П’ятеро чоловіків намагалися перетнути кордон, під видом представників «Червоного хреста»

Берегівські правоохоронці викрили групу військовозобов’язаних чоловіків, віком від 20 до 40 років, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією. Для реалізації своїх планів двоє мешканців столиці, житель Київщини, херсонець та донеччанин скористалися підробленими документами, які нібито засвідчували їх причетність до міжнародної гуманітарної організації «Червоний хрест».

У Заріччі вантажівка зіткнулася з легковиком, в результаті ДТП одна людина загинула, двоє травмовано

ДТП сталася 11 квітня у селі Заріччя Хустського району. 19-річний мешканець Мукачева, керуючи вантажним автомобілем «VOLVO», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковим автомобілем «Volkswagen Touran», під керуванням 37-річного жителя Заріччя. Останній, від отриманих травм загинув на місці. Його пасажирів — 23-річну жінку та 16-річного хлопця — госпіталізували до лікарні.

В Ужгороді відкрили скульптурку кінорежисеру Сергію Параджанову

2024 рік ЮНЕСКО внесла у свій календар, як рік Параджанова, а також Верховна Рада України вирішила вшанувати 100-річчя Параджанова на державному рівні.

Саме до 100-річчя видатного сина вірменського та українського народів в Ужгороді за ініціативи та сприяння депутата Ужгородської міськради Арсена Мелкумяна   відкрили міні-скульптурку геніальному режисеру Сергію Параджанову.

СБУ завершила розслідування у справі про підрив гранат під час засідання сільради на Закарпатті

Служба безпеки завершила розслідування і передала до суду обвинувальний акт щодо депутата сільської ради на Закарпатті, який вчинив теракт у будівлі держустанови. Посадовцю загрожує довічне ув’язнення.

Наркозлочинця з Рахова засуджено до 7 років ув’язнення з конфіскацією майна

За публічного обвинувачення Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до ув’язнення за торгівлю наркотиками (ч. 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання у виді 7 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат