Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-22') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Рахівщині мотоцикліст з гілкою у шиї пройшов кілометр пішки та лишився живий

У неділю, близько 19:30, на лінію 103 надійшов виклик з села Чорна Тиса: «У чоловіка стороннє тіло в дихальних шляхах!» Бригада №1202 у складі фельдшера Влади ГЛУШМАНЮК та водія Богдана КАЛИНЮКА вирушила на допомогу, повідомляє 103 Закарпаття.

Ужгородка випила пляшку горілки в супермаркеті і намагалася провезти повз касу візок з продуктами

17 жовтня, до поліції охорони надійшов сигнал тривоги з охоронюваного супермаркету. На місці правоохоронці затримали 45-річну ужгородку, яка випила пляшку горілки в торговому залі та намагалася вивезти на візку з магазину товар на загальну суму 4500 гривень.

Мирослав Білецький відвідав Благодійний фонд, який надає психологічну підтримку ветеранам

Підтримка ветерана – це дуже важлива і багатогранна тема. Один із ключових її елементів – фізична та психологічна реабілітація. Обидві сфери зараз стрімко розвиваються, а фахівці надають кваліфіковану допомогу, поєднуючи знання та найкращий досвід інших країн та українські особливості, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Міжгірʼї врятували 7-річного хлопчика, який впав у колодязь

«Дитина втопилася в колодязі!» – кричала в телефон на лінію 103 мама 7-річного хлопчика. Виклик надійшов сьогодні о 11:51 з Міжгір'я, - повідомляє КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги» ЗОР.

Закарпаття готується до зимового сезону. Перезимувати допоможе Євросоюз

Об’єкти бюджетної, соціальної сфер підготовлені до проходження осінньо-зимового періоду, а спецтранспорт – для утримання комунальних автомобільних доріг, вулиць, тротуарів та прибудинкових територій. Про це повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Укрзалізниця збільшила кількість рейсів з Києва до Ужгорода на час шкільних канікул

В Укрзалізниці повідомили про запуск додаткових поїздів із Києва до Закарпаття на час шкільних канікул.

Рахівські рятувальники допомогли туристу, який 10 днів блукав у горах

15 жовтня о 18:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в Рахівському районі заблукав і потребує допомоги мешканець Миколаївської області.

Громади Закарпаття готуються до опалювального сезону

Об’єкти бюджетної, соціальної сфер підготовлені до проходження осінньо-зимового періоду, а спецтранспорт – для утримання комунальних автомобільних доріг, вулиць, тротуарів та прибудинкових територій, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Під час пожежі в Ужгороді постраждала власниця помешкання

14 жовтня на вулиці Собранецькій виникла пожежа у квартирі на 5-му поверсі багатоповерхівки. Про це до Служби порятунку повідомили мешканці, які побачили щільне задимлення на сходах.

На Мукачівщині внаслідок пожежі загинула 60-річна жінка

Пожежа сталася в житловому будинку села Кленовець. Дим, що виходив з вікна, помітив сусід і негайно звернувся по допомогу до вогнеборців.

19-річний ужгородець заплутався в кущах і, перелякавшись, викликав усі екстрені служби, які згадав

10 жовня, 19-річний мешканець обласного центру вирішив прогулятися в мікрорайоні Садовий, заплутався у кущах і підвернув ногу.

Медики та рятувальники Мукачева врятували чоловіка, який впав на лугош і отримав проникаюче пораненн

10 жовтня медики Мукачева звернулись до Служби порятунку з проханням про допомогу в деблокуванні потерпілого.

Великоберезнянський райсуд оштрафував медсестру та лісника за побиття дитини

Великоберезнянський районний суд визнав винними майстра лісу Івана Сільбера та медсестру Закарпатського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії Катерину Кичеру у нанесенні легких тілесних ушкоджень. За побиття малолітньої дитини обвинуваченим присудили по 850 грн штрафу.

Євросоюз погодив €35 млрд кредитних коштів Україні з активів рф

Рада Євросоюзу досягла згоди щодо надання Україні пакету макрофінансової допомоги обсягом до 35 млрд євро, які будуть від прибутків заморожених активів російської федерації.

На Закарпатті оштрафували сімейну лікарку за підписання декларацій з пацієнтами без їх згоди

Тячівський районний суд визнав винною сімейну лікарку амбулаторії селища Дубове Яну Жданову у несанкціонованих діях з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах.

Понад 30 закарпатців досягли столітнього віку

На Закарпатті проживає 31 довгожитель, якому виповнилось сто років, з них 24 жінки та 7 чоловіків. Найстарший мешканець області у жовтні має відсвяткувати 107-й день народження. Загалом на Закарпатті проживає близько 2,8 тис. довгожителів, яким виповнилось більш як 90 років.

В Ужгороді автівка збила дитину на пішохідному переході (ВІДЕО)

Подія трапилася на проспекті Свободи поблизу готеля Закарпаття, повідомив Віталій Глагола.

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників та переможців олімпіад і міжнародних конкурсів

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників за результатами НМТ та переможців фінальних етапів учнівських олімпіад і міжнародних конкурсів.

Угорську нацменшину у Раді нацменшин України представлятиме Ласло Зубанич

У травні цього року було створено Раду громадських об’єднань національних меншин. Громадські організації нацменшин подавали на конкурс своїх представників і таким чином Рада була сформована. Всього заявки подавали 17 організацій.
Щодо угорських організацій Закарпаття, то заявки подавали Спілка угорців Закарпаття, Демократична спілка угорців України та КМКС. Зрештою, від угорців було обрано голову ДСУУ Ласло Зубанича, який відтепер представлятиме угорців України у Раді.
Ми поговорили з Ласло Зубаничем про особливості функціонування Ради і про те, які вона вирішуватиме завдання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат