Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-18') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді працівники Закарпаттяобленерго знищили мурал відомого харківського художника

Працівники "Закарпаттяобленерго" зафарбували роботу відомого харківського художника Гамлета Зінківського. Про це повідомила журналістка Тетяна Літераті.

Стильно і атмосферно: митці долучились до оздоблення першої модерної церкви на Закарпатті (ФОТО)

Греко-католицька церква Преображення Господнього в Ужгороді (або Цегольня) - чудовий приклад як має виглядати сучасна, модерна церква.

Чергова "гола вечірка", цього разу на Драгобраті: однак є нюанс

У мережі повідомляють про ще одну "голу вечірку", яка відбулася у Карпатах. Цього разу – на Драгобраті. Кадри з заходу активно поширюють та коментують.

Ужгородська співачка BeAtriS отримуватиме стипендію Президента

Беатріс Бучок – одна з 5-ти ужгородських музикантів, яка впродовж 2024 року отримуватиме стипендію Президента України. Відповідний Указ підписаний наприкінці грудня минулого року.

Як вибрати та купити напівбарний стілець

Останніми роками барні меблі необов'язково асоціюються виключно з закладами громадського харчування. В сучасному світі їх можна зустріти в кухнях квартир та приватних будинків. Проте для комфортного перебування за барною стійкою чи барним столом важливо використовувати спеціальні напівбарні стільці. Однією з ключових відмінностей цих стільців від звичайних табуретів є їхня підвищена висота.

Вівчарське свято Міра внесли до нацпереліку нематеріальної культурної спадщини

Про це повідомили на сторінці Закарпатського обласного організаційно-методичного центру культури у Фейсбуці.

У Мукачеві оголосили результати конкурсу «Червене Вино – 2024»

Відомі результати конкурсу «Червене Вино – 2024», визначено кращі вина та виноробів Закарпатської області за правилами OIV.

Ми пишаємося ним!

10 січня цього року професору УжНУ доктору історичних наук, старшому науковому співробітнику Центру Гунгарології, членуТовариства з вивчення спадщини Шандора Петефі при Академії наук Угорщини, засновнику професійної угорської історіографіїна Закарпаття Якову Ісаковичу Штернбергу виповнилося б 100 років. Його і досі пам’ятають як талановиту людину, яка до останнього віддавалася роботі.

Дівчина влаштувала фотосесію під час завірюхи на горі Піп Іван (ВІДЕО)

Під час завірюхи на горі Піп Іван дівчина влаштувала фотосесію. Температура повітря зранку, 9 січня, була -23°С.

На Закарпатті туристи влаштували оголену вечірку у новорічну ніч

«Конференц-зал забронювала компанія людей з-за меж Закарпаття ніби-то задля уроків йоги. Організатор – Love Camp. Це туристи, які приїхали до Карпат на новорічні свята. Їх всього 38 осіб з організаторами», – повідомляє Віталій Глагола у соцмережі.

Закарпаття за 2023 рік заробило 22 млн грн на туристах

На Закарпатті за рік зросли надходження від туристичного збору – громади отримали понад 22 млн грн. Про це повідомляє управління туризму та курортів Закарпатської ОВА.

Ужгородець Олександр Гаврош став лауреатом міжнародної премії імені Пантелеймона Куліша

Міжнародна літературно-мистецька академія України оголосила цьогорічних лауреатів премії імені Пантелеймона Куліша. До числа нагороджених потрапив і ужгородець Олександр Гаврош, якого відзначено за публіцистичну книжку «Закарпаття під прицілом» та плідну літературну діяльність.

Стали відомі переможці фотоконкурсу «Закарпаття. Природні простори для життя і творчості»

Стали відомі переможці фотоконкурсу «Закарпаття. Природні простори для життя і творчості».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат