Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Восьмирічна закарпатка продекламувала найдовшу скоромовку у світі

Восьмирічна закарпатка Кіра Касинець продекламувала найдовшу скоромовку у світі та відкрила збір на купівлю дрона для ЗСУ. Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці сама дівчинка.

The Doors: спокій поміж галасу міста

Місце, де можна розслабитися на затишній терасі, випити смачну каву чи келих сухого вина, провести час з друзями або ж насолодитися тишею на самоті.

Проблиск світла серед хаосу: Культурний опір в Ужгороді під час війни

Воєнні конфлікти завжди вносять корективи у соціокультурний ландшафт, але мешканці Ужгорода проявили неймовірну стійкість та рішучість.

Сповідь щедрих літ

Саме так можна б назвати 48 книг письменника Юрія Шипа на форзацних світлинах вибраних творів у ювілейному виданні «П’ять презентів» (лірики, пісень, гумору, сатири і байок) з нагоди його вісімдесятиліття.

В Угорщині відкрилася виставка робіт закарпатської художниці Тетяни Рибар (ВІДЕО)

Виставка робіт художниці із Мукачева Тетяни Рибар відкрилася в угорському місті Кішварда

Їх слово і пісня здружили

Наш край у когорті видатних митців дав і двох ровесників — поета Юрія Шипа та композитора й співака Петра Матія.

До Наталки Петій-Потапчук та Вови Гейзера, або ЯК працює колективна енергія

Учорашній концерт Закарпатського народного хору разом із лідером гурту «Шабля» Вовою Гейзером започаткував унікальну спільну програму, з якою виступатимуть завтра в Мукачеві, потім в інших містах Закарпаття та інших областей України, а також за кордоном. Їхня мета – зібрати гроші для створення реабілітаційного центру для захисників, які пораненими повертаються з фронту.

У рекреаційному регіоні Словаччини продається розкішна вілла-замок «Вілла Естерхазі»

«Вілла Естерхазі» у Словацькій Республіці розташована біля села Подбрезова (район Брезно) – у частині Горна Лехота – нижче гірськолижного курорту Хопок.

Потужний імпульс   з народних джерел

У читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Федора Потушняка (директор Олена Канюка) відбувся літературний вечір, присвячений творчому доробку фольклориста, літературознавця, науковця Івана Хланти за роки незалежності України.

Любов і слава Ярослава

(Зворушливе враження)

Любов з солоним присмаком

В ужгородському видавництві «Патент» побачила світ книга «Крижане полум’я” закарпатської письменниці Наталії Дурунди. У видавництві професійно, добросовісно, вчасно виконали свою роботу. Презентабельні обкладинка, палітурка, форзац, друк – усе якісно. Про це, зокрема, йшлося на початку презентації, яка відбулася в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Федора Потушняка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат