Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

Срібна Земля вдячна йому за синівську любов і професійну відданість

В Ужгородському видавництві «Гражда» щойно побачила світ художньодокументальна повістьфотолітопис про прекрасну й чуйну людину, цьогорічного ювіляра, чудового хірурга, кандидата медичних наук, доцента Ужгородського національного університету Дмитра Васильовича Криванича. Книгу написав земляк ювіляра, щирий поціновувач його професійного хисту хірурга, широко знаний і плодовитий український письменник, лауреат численних вітчизняних і міжнародних премій та літературних нагород Андрій Дурунда.

«Але життя йде…»

…Пізньоосіння днина в сиротіючім лісі. Останні листочки спадають на землю… Стоїть серед тої злотоосінньої краси невисокий чоловік і тихо спостерігає за тим прощально-печальним танцем… І думається-згадується йому десь вичитане, що життя розвіює роки, як вітер — листя золоте. Але вони минають безслідно для тих, хто в них не залишає сліду.

Побачили світ вибрані поезії Василя Густі

Нарешті закарпатський поет прийшов до читача зі своїм вибраним. Ошатна книжка з дизайном Миколи Дем’яна побачила світ у видавництві «Timpani». До книги увійшли поезія, драматургія, мініатюри, вірші для дітей, гумор і сатира.

Марсель Онисько про спонтанну українсько-словацьку колаборацію, Дітей Хармса та перфоманс у Жиліні

Ужгородець Марсель Онисько постійно генерує творчі ідеї. Він пише тексти, малює і співає. Його творчість не для мас, але, до прикладу, кілька сотень людей з року в рік чекають “календар від Марселя” з його дивакуватими репродукціями.

Досвід Естонії для України: Як можна об’єднати людей у спальних районах за прикладом Таллінна

Спальні райони є у всіх великих містах і проблема скрізь одна й та сама – люди живуть розрізнено, а інколи не знайомі навіть сусіди на одному поверсі.

Рената Мойш: Моє кредо щодо роботи - нема справ які неможливо вирішити

Нас зацікавила звістка про те, що на Всесвітній виставці ЕКСПО-2020 в Об’єднаних Арабських Еміратах було представлено і Закарпаття, а саме – Дім Моди Reny M.

В Ужгороді відбувся Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль

На сцені обласного театру ляльок «Бавка» оголосили переможців конкурсної програми ІІ «Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю (CMIFF)».

Лицарі Ордену паленчарів

У Мукачеві прийняли перших 8 закарпатських виробників паленки
до Лицарського Ордену паленчарів.

Elf Bar 2200 — чем отличается эксклюзивная новинка

Одноразовые испарители китайского производителя Elf уже успели покорить многих вейперов по всему миру.

Студії людяного менеджменту

За розмаїтими стильовими лаштунками письменника Юрія Шипа провідна творча колізія авторської думки синтезовано виражена й видніє в катрені «Мамина молитва» в його новій книзі «Сімейні підказки від Гриця й Параски»:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат