Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-18') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Весняна стабільність у прогнозі погоди напередодні свят

Погода 6-7 березня демонструє приклад стабільності: від -1° до +4° майже на всій території України, декілька тепліше в південних і східних областях - до +6°, +7°. У суботу на південному сході України, на півночі та місцями на Заході країни можливий мокрий сніг, посилення швидкості вітру. В цілому погода у березні з невеликими приморозками вночі та невеликими плюсовими значеннями температури вдень властива для наших широт.

Онлайн покер як захоплення сучасних українців

З розвитком технологій збільшуються шанси для українців на онлайн-заробіток. Одним із найпопулярніших захоплень сучасних українців став онлайн-покер. Сьогодні це не тільки азартна гра, але і спортивна дисципліна.

Ужгородська співачка записала Щедрик разом зі співачкою з Ізраїлю (ВІДЕО)

Ужгородська співачка Валентина Михайловська записала відео колядки Щедрик разом зі співачкою з Ізраїлю Eve Forestleaf.

На вул. Заньковецької, 4 знищують зелену зону, аби розпочати будівництво

Це відбувається на зеленій зоні на вулиці Заньковецької, 4. Мешканці будинку обурені: 10 грудня невідомі особи почали вирізати здорові фруктові дерева перед багатоповерхівкою, а аварійні — залишили.

Жіночий базовий гардероб на зиму: що в ньому має бути?

Всім зрозуміло, що в гардеробі для холодної пори року обов'язково повинні бути теплі речі. Але багато хто купує одяг для зимових холодів необдумано. І в підсумку виходить, що ось цього светра, такого теплого і затишного, просто нема з чим надіти!

Свято молодого вина в Ужгороді не відбудеться

Захід відмінено через ковід, про це повідомили організатори у групі ФБ: Свято молодого вина "Закарпатське Божоле".

Табак Fumari, или как почувствовать дым на вкус

Табак Fumari по праву считается одним из лучших американских табаков. Такую популярность он заслужил благодаря высокому качеству и отличным вкусовым характеристикам. Производится он на основе табачного листа Virginia gold. Причем сам табак тоже выращивается на территории США.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат