Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

Наративи трилогії Івана Корпанця

Бог дав кожному свій дар. Та написати книгу суджено не всім. Тим паче цікаву й потрібну людям для їхнього розсудку про себе в світі та світ у собі на прикладі свого родоводу. Часто беруться за перо безліч бажаючих «стати» письменниками. Однак здійснення цієї мрії небагатьом досяжні.

Фільм закарпатської режисерки про українських паралімпійців визнали найкращим на фестивалі Молодість

Церемонія нагородження відбулася 28 жовтня у столичному кінотеатрі “Краків”.

На Закарпатті чоловік подавився цукеркою, його довелося реанімували медикам

Виклик надійшов на лінію «103» з медзакладу по вул. Толстого (в м. Ужгороді) – «45-річний пацієнт втрачає свідомість, не може дихати».

Визначилися переможці Карпатського гірського кінофестивалю в Ужгороді

Минулої неділі, 24 вересня, журі та глядачі Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю оголосили переможців у чотирьох номінаціях.

Карпатський Гірський Міжнародний кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

Карпатський Гірський Міжнародний кінофестиваль, що проходить в Ужгороді з 21 по 24 вересня 2023 року, та присвячений горам, сталому туризму та збереженню природи, оголошує короткометражні та повнометражні конкурсні і позаконкурсні програми. Всього на фестивалі покажуть 36 фільмів.

24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон на повну дистанцію - 42,2 км

24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон. Траса «West Carpathian Marathon» перша і єдина серед західних регіонів отримала міжнародну сертифікацію World Athletic та AIMS, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Сергій Жадан презентував поетичну збірку “Скрипниківка” в Ужгороді

Сергій Жадан презентував в Ужгороді, в Закарпатському музично-драматичному театрі, нову поетичну збірку “Скрипниківка”. З Ужгорода почався тур поета з літературними читаннями містами України. Загалом протягом 3 місяців Сергій відвідає 18 міст, — кажуть організатори туру, Sabotage Concert Agency.

Представниця Закарпаття перемогла у змаганнях на фестивалі повітряних зміїв у Болгарії

З 13 по 18 серпня 2023 р. у Варненській області Болгарії відбувся Український Міжнародний фестиваль повітряних зміїв, спеціально організований для дітей захисників та захисниць України. Закарпаття представила Софія Зейкан (16 років) з Виноградова Берегівського району.

Кав'ярні як культурні осередки

Кав'ярні стали не лише місцем, де можна насолодитися ароматними напоями, але і платформами, які активно впливають на розвиток сучасної культури. Нижче ми розглянемо, як кав'ярні сприяють розвитку культури на кількох рівнях.

На конкурсі Міні Міс України 2023 берегівчанка Пиринець Кароліна здобула титул Міні Топ-Модель 2023

У місті Тернопіль З 1-го по 5 червня відбувся 24-й національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс & Містер Україна 2023.

ATMO: нова кав'ярня в центрі Ужгорода

Назва кав'ярні "Аtmо" є скороченням від "атмосфера", і це абсолютно точно передає її суть.

Що таке кав’ярні третьої хвилі?

Кав'ярня третьої хвилі – концепція, що походить з культури кави і використовується для опису окремого підходу до приготування й сервірування кавових напоїв.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат