Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8440, 20

На Закарпатті новий головний еколог

Новим керівником управління охорони навколишнього природного середовища призначено Юрія Шпонтака. Він замінив на цій посаді Андрія Погорєлова – сина міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, який керував управлінням з грудня 2006-го

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 30 травня. Не розслабляйтеся наприкінці робочого тижня, щоб встигнути зробити все задумане. Бадьорості додасть аромат свіжозвареної кави. Наповнюйте думки приємними емоціями й намагайтеся зробити щось корисне. Нехай ваш ранок буде гармонійним і сонячним. Гарного дня й смачного кавування!

В Ужгороді горіла АЗС

29 травня на одній з газових автозаправних станцій Ужгорода виникло загорання автомобіля ЗіЛ. Вогняна стихія, що взяла у свої заручники автівку, щосекунди загрожувала перекинутись на заправні колонки, і тоді катастрофічних наслідків стихії було б не уникнути. На щастя, дана ситуація була умовною. Це ужгородські вогнеборці спільно з працівниками АЗС тренувались гасити пожежу на газовій автозаправній станції.

Податкова і митна служби об’єдналися у Міністерство доходів і зборів України

Про роботу Міністерства та його територіальних органів йшлося під час засідання "круглого столу" за участю представників громадських організацій, бізнесу та засобів масової інформації. Зокрема представили місію, бачення і принципи роботи Міндоходів та його територіальних органів в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, в.о.начальника Чопської митниці Міндоходів Олександр Похилько та начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій   Мілюченко.

Про нове при оформленні віз розповіли в Ужгороді

У середу, 29 травня, в обласній адміністрації відбулася прес-конференція на тему: «Європа стає ближчою», що стосувалася роз’яснення порядку оформлення віз по спрощеній системі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 29 травня. Нехай ваш ранок буде легким, а всі майбутні справи супроводжуватиме хороший настрій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, не тримайте зла ні на кого, люди зазвичай отримують те, що віддають. Приємного прокидання, ароматної кави й успішних починань!

Закарпатські лицарі підсумували "Срібний Татош" і розказали про майбутні атракції

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю «Срібний Татош», який проходив у Чинадіївському замку «Сент-Міклош» минулого тижня.

Цьогоріч автомобілі в Закарпатті вже горіли   42 рази, за минулий рік 39.Що робити, коли горить авто?

Для власника автомобіля годі уявити собі сумнішу картину, ніж вигляд улюбленого транспорту, вигорілого дощенту. А яка паніка починається, коли машина загорілася? Що робити у таких випадках?

Фінансування будівництва об’єктів освіти та медицини краю за 3 роки збільшилось майже   втричі

Про це у вівторок, 28 травня, під час брифінгу розповів журналістам начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Степан Бордаш

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов хоче виділити 115 тисяч гривень на саморекламу

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Ужгородської міськради, екс-секретар Ужгородської міськради Віктор Щадей.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 травня. Сонця вам у душі, якщо його не буде за вікном. Ароматне кавування забезпечить бадьорість зранку, а справи обов’язково будуть успішні, якщо докладете хоча б мінімум зусиль для їх здійснення. Гармонії, улюблених солодощів до кави і загалом хорошого вівторка!

На Ужгородщині горів склад, збитки встановлюють

Сьогодні, 25 травня, о 04:50 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в складських приміщеннях на вулиці Гагаріна в с. Баранинці. На складах зберігались автозапчастини та лакофарбові матеріали, тож через велику кількість легкозаймистих речовин, вогонь швидко поширився та набув руйнівних масштабів.

В Ужгороді відбувся науковий форум за участі кардіологів з України та Польщі (ВІДЕО)

На два дні Ужгород став столицею кардіохірургії одразу двох країн - Польщі та України, зібравши провідних кардіохірургів та науковців. На науковому форумі близько 200 фахівців-медиків обмінювались думками, новітніми напрацюваннями та дискутували. Основна тема конгресу, присвяченому сторіччю з дня народження академіка Миколи Амосова - «Актуальні питання серцево-судинної хірургії». І Ужгород був обраний для проведення такого представницького зібрання не випадково.

Закарпатці домовилися про тристоронню співпрацю

Закарпаття підише меморандум про співпрацю з Пряшівським краєм Словаччини та Пардубицьким краєм Чехії. Про це сторони домовились під час зустрічі делегацій Закарпатської області, Пардубицького краю Чеської республіки та Пряшівського краю Словаччини у понеділок, 27 травня.

Держгірпромнагляд визнав мукачівські атракціони   небезпечними

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 15.05.2013 року здійснюють позапланові перевірки дотримання суб’єктами господарювання соціально-культурної сфери вимог законодавства щодо безпечної експлуатації дитячих і спортивних майданчиків, зокрема тих, що розташовані на прибудинкових територіях, а також атракціонів та інших об’єктів відпочинку дітей.

Інспектори ДАІ Мукачева проводять «бесіди з безпеки»

Літо - бажана і очікувана пора року для школярів та студентів. Настав час повного байдикування і розваг. Проте влітку настає спекотна пора і для працівників міліції. Окрема ділянка роботи належить і Державтоінспекції.

Закарпатські шофери водять автобуси з липовими посвідченнями водія

У межах проведення профілактичних заходів «Автобус-2013», сьогодні проходить комплексне відпрацювання міста Ужгород.

Про що писали закарпатські газети

Огляд преси за минулий тиждень

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 27 травня. Запам’ятовуйте приємні ранкові миті, оточуйте себе позитивними речами й кавуйте з бажаними людьми. Нехай всі справи розпочинаються успішно й завершуються якомога швидше. Затишного прокидання й хорошого дня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат