Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8380, 20

На Берегівщині двоє неповнолітніх грабували оселі

Два неповнолітні жителі села Горонглаб Берегівського району, 14-літні Чобо та Андрій, створили злочинну команду з метою викрадення матеріальних цінностей від громадян.

Бескидський тунель будуватимуть три роки

Тож, якщо йтиме все за планом завершити об’єкт заплановано у 2016 році. Про це у вівторок, 21 травня, розповів начальник дирекції з будівництва Бескидського тунелю Володимир Харлан під час зустрічі з головою Закарпатської обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Посол Фінляндії в Україні прочитала лекцію в УжНУ

На Закарпатті перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Ар’я Макконен.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 22 травня. Прокидайтеся з приємними думками й релаксуйте на початку нового дня. Нехай ароматна кава додасть бадьорості в екватор тижня. Легко вирішуйте всі справи, не зупиняйтеся на досягнутому. Адже попереду ще стільки цікавого. Гарної середи!

Табір для відпочинку й оздоровлення на Перечинщині вже чекає своїх відпочивальників

Зі станом підготовки до літнього оздоровчого сезону у стаціонарному оздоровчому закладі для дітей та учнівської молоді «Барвінок» у вівторок, 21 травня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

Губернатогр заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу(ФОТО)

У вівторок, 21 травня, керівник області Олександр Ледида власноруч заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу, що почали зводити на території Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

Голова Мукачівської РДА спростував інформацію про своє звільнення

Очільник району без вагань погодився прокоментувати інформацію, яка днями була поширена одним із закарпатських інтернет-ресурсів. Зокрема у публікації йшлось про те, що голова Мукачівської РДА Едуард Дуда написав заяву на звільнення через ймовірність висловлення йому недовіри Мукачівською районною радою, яку на 80 % контролюють представники «ЄЦу».

В Ужгороді відбудеться друга лекція про архітектуру під назвою «Місто та міста»

Pro Urbe – громадська організація, яка об’єднує професійних архітекторів, художників та мистецтвознавців – продовжує цикл лекцій, розпочатий навесні цього року.

Нацбанк визначив переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Національний банк майбутнь

20 травня відбулося урочисте нагородження переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”, запровадженого Національним банком України в минулому році з метою підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

Проректора УжНУ Офіцинського затримали на хабарі 43 тис. грн.

Проректора Ужгородського національного університету затримали під час одержання понад 43 тисячі гривень неправомірної вигоди – прокуратура контролює хід досудового розслідування.

Потяг "Київ-Чоп" за кілька днів скасують

Із 25 травня швидкий потяг №7/8 сполученням «Чоп—Київ», котрий відправлявся о 18.10, уже не курсуватиме.

«Чеські пивні забави» від пива Zatecky Gus пройшли цими вихідними у Кам'янець-Подільському (ФОТО)

Пиво Zatecky Gus, зварене в найкращих чеських традиціях, організувало для гостей та жителів Кам'янец-Подільського пивне свято «Чеські пивні забави». Фестиваль відбувся 18 травня на головній площі міста - Вірменський Ринок.

Нові книги вже скоро можна буде придбати на «Книга-фест – 2013»

23 травня з 10.00 до 18.00 у галереї "Ужгород", що на проспекті Свободи, відбудеться виставка-ярмарок «Книга-фест – 2013».

88 прожекторів освітлюватимуть будівлю обласної адміністрації та обласної ради

Монтаж нової освітлювальної мережі вже на завершальній стадії

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 21 травня. Запрограмовуйте хороший настрій, зустрічайте ранок з улюбленою кавою й упевнено вирішуйте всі справи. Нехай прокидання буде легким, співрозмовники бажаними, а солодощі до кави – найулюбленішими. Гарного дня й корисних справ сьогодні!  

За кошти облбюджету оздоровлять 800 дітей пільгових категорій та 80 обдарованих і талановитих дітей

Першого червня в Україні розпочнеться літня оздоровча кампанія.   У перший день літа запрацюють і дитячі заклади відпочинку та оздоровлення на Закарпатті. Про стан підготовки та плани щодо проведення кампанії розповів начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Ерфан.

У Великому Березному змагалися рятувальники

18-19 травня на базі Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І – ІІІ ступенів   відбувся обласний збір-змагання юних рятувальників-пожежників «Школа безпеки». У ході суперництва визначалися команди-переможниці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників та Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки».

На Закарпатті відзначили День музею

Це, зокрема, росіяни, угорці, словаки та, неодмінно, мешканці інших областей України. А подивитися у одному з найстаріших етнічних скансенів є на що, адже експозиція закарпатського музею щорічно збільшується. Наразі експонатів - понад 16 тисяч.

Закарпатців запрошують до участі в конкурсі «Урок казки»

З березня по жовтень 2013 року Проект "Свято дитячих мрій" продовжує збирати навколо себе друзів та усіх талановитих дітей.  Головне - повірити в мрію и почати рухатися до неї.  Благодійний проект проводиться у двох номінаціях серед дітей від 6 до 16 років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат