Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8340, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 14 червня. Нехай вас не розчаровують дріб’язкові невдачі, проходьте спокійно повз них і не спотикайтеся навіть. Нехай ранок буде сприятливим до хороших речей і бажаних співрозмовників. Ароматного кавування й бадьорого настрою наприкінці робочого тижня!

Завдяки хустському судді   Нагірний   насолоджується   необмеженою   свободою

Учора, 12 червня, у Хустському районному суді відбулося чергове засідання у резонансній справі Павла Нагірного. За його підсумками суддя віддалився у нарадчу кімнату і рішення оголосили у сьогодні зранку.
На засіданні розглядалося клопотання прокуратури про застосування щодо Павла Нагірного примусових заходів медичного характеру.

Балога хоче зробити Кеменяша головним по опозиції в Закарпатті

Як повідомляє сайт УА-Репортер, політичний лузер Балога прагне зробити іншого політичного лузера Кеменяша головним опозиціонером області.

Земельник в Ужгородському районі за 35 тис. дол. США обіцяв дати в оренду 10 га землі

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст 368 КК України стосовно   начальника відділу землеустрою та охорони земель управління Держземагенства в Ужгородському районі   Закарпатської області К.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 13 червня. Прокидайтеся з позитивними думками й від аромату улюблено кави. Нехай усі справи вирішуються самостійно, успіх не забариться, а мрії здійснюються якомога швидше. Гарного дня, впевненості у власних силах й гармонійного ранку!

Закарпатська виконавча служба за 5 місяців направила в держбюджет понад 14 млн. грн.

За офіційним повідомленням начальника управління ДВС Головного управління юстиції в Закарпатській області Н.Панової, протягом 5 місяців 2013 органами державної виконавчої служби області стягнуто на користь Державного бюджету України 14 240 796 грн.

Суд наказав спікеру забрати картку і депутатське посвідчення у Балоги

Окружний адмінсуд Києва 11 червня зобов'язав голову Верховної Ради Володимира Рибака вилучити посвідчення у народних депутатів Олександра Домбровського і Павла Балоги.

На Закарпатті визначили кращі медичні амбулаторії

У середу, 12 червня, в Ужгороді підбили підсумки обласного конкурсу на кращу амбулаторію загальної практики-сімейної медицини.

Олександр Ледида: Продовжуємо оновлення та оснащення автопарку «швидкої»

У середу, 12 червня, керівник краю Олександр Ледида ознайомився із роботою Ужгородської станції екстреної меддопомоги Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги. Разом з очільником області станцію оглянули й головний медик Закарпаття Роман Шніцер та журналісти.

Завдяки європейському гранту реконструюють митний пост «Дякове»

Понад 3 млн. євро буде виділено на реалізацію проекту розбудови на українсько-румунському кордоні митного поста «Дякове – Халмеу». Реконструювати цей міжнародний пункт сполучення заплановано протягом двох років.

У Тячеві міліціонер побив чоловіка й вимагав від нього гроші

Прокуратура Тячівщини проводить досудове розслідування за фактом прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди та зловживання владою або службовим становищем працівником тячівської міліції.

Концерт дипломних робіт представили випускники Ужгородського коледжу культури і мистецтв

10 червня 2013 року в Закарпатському державному обласному українському музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв Ужгородський коледж культури і мистецтв (директор Наталія Шетеля) традиційно представив концерт дипломних робіт широкому колу аудиторії. Програма складалася з окремих танцювальних номерів, які підготували випускники-хореографи денної форми навчання.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 червня. Нехай усе задумане якомога швидше реалізується й забезпечить ваш успіх та хороший настрій. Додавайте до ароматної ранкової кави трохи позитивних емоцій та улюблених солодощів. А день розпочинайте під акомпанемент улюблених мелодій. Бажаних співрозмовників до приємного кавування!

Розвитку   громад Великоберезнянщини   допомагатиме   Посольство Фінляндії  


Сьогодні   у залі засідань Великоберезнянської районної ради   відбулася презентація проекту «Карпатська мережа підтримки розвитку місцевих громад», який реалізовується Асоціацією   органів   місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» за   фінансової   підтримки Посольства   Фінляндії в Україні.

Підпалювачів закарпатських автівок можна виявити   за аналізом ДНК

«У нас дійсно є проблема з підпалами автомашин, щоправда, за останній місяць не було жодного такого випадку. Для розслідування злочинів такого порядку створено вже другу оперативну групу», – розповів сьогодні під час прес-конференції начальник УМВС в Закарпатській області Василь Варцаба.

Головний міліціонер краю запропонував створити у Фейсбуці "дошку сорому"

А журналістам на масові заходи закупити жилети з надписом "преса".

Затримали групу фінансових шахраїв, які виманили гроші у сотні закарпатців

Днями, завдяки спільним заходам працівників прокуратури Закарпатської області, слідчого управління та УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, викрито та затримано групу «фінансових шахраїв», які, створивши банк, «кинули» близько сотні закарпатців на кредитах.

Понад 400 рятувальників у постійній готовності до ліквідації водної небезпеки

Про це 11 червня розповів начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Мирослав Щербей.

В Ужгороді вже 62 мільйонери

За результатами кампанії декларування доходів громадян за 2012 рік кількість мільйонерів   у м.Ужгороді зросла більше ніж у два рази, у порівнянні з минулим роком.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 червня. Другий день тижня більш визначений і легкий, ніж понеділок. Але не витрачайте багато сил сьогодні, тримайте собі про запас. Пам’ятайте й про ранкову каву – щоденний заряд бадьорості на цілий день. Успіхів у всіх починаннях і загалом хорошого вівторка!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат