Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8280, 20

Через спеку на Закарпатты обмежують транспортний рух

До уваги власників та водіїв автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн: відповідно до чинного законодавства України та з метою збереження автомобільних доріг загального користування від руйнувань, у період підвищеної температури повітря більш ніж на 28˚С, на території Закарпатської області введене тимчасове обмеження руху даних транспортних засобів із 10 до 22 години включно.

Прокуратура перевірить одну з ужгородських аптек

Прокуратура Ужгорода вирішує питання перевірки законності відчуження об’єкту комунальної власності – аптеки №3, яка розташована на пр. Свободи в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 1 липня. Нехай вам не бракує тепла, особливо родинного, у серединному місяці літа. Якщо ж повіє прохолодою, то чашечка ранкової кави обов’язково підігріє почуття. Прокидайтеся в хорошому гуморі, оточуйте себе приємними речами і нехай понеділок буде легкий!

Балога поселився у Ратушняка

Як повідомляє сайт "УА-Репортер", Балога поселився в аквапарку, який будує бізнесмен Сергій Ратушняк.

Музей лісу та сплаву передадуть на баланс Мінприроди і почнуть відновлювати

Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков, 27 червня, під час візиту до Закарпаття прокоментував ситуацію щодо відновлення Музею лісу та сплаву, що на Міжгірщині.

Мінприроди пообіцяв більше грошей на Ужанський нацпарк

Учора на Закарпатті з офіційним візитом перебував Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков. Високопосадовець разом з очільником області Олександром Ледидою відвідав Великоберезнянщину: унікальний природний об’єкт — тисячолітні дуби Стужиці та Новостужицький природоохоронний науково-дослідний центр Ужанського національного природного парку.

УжНУ підвищив свій показник   у рейтингу університетів

Новації, запроваджені в УжНУ після приходу нового керівництва, вже дають перші результати. Університет увійшов до першої 50-ки академічного рейтингу вищих навчальних закладів у Топ-200 вишів України. Відповідний рейтинг днями опублікували видання «Дзеркало тижня» та інформаційний портал «Освіта.ua». Порівняно з минулим роком УжНУ піднявся на 3 сходинки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 28 червня. Релаксуйте за чашечкою свіжозвареної кави і приймайте світ таким, яким він є. Нехай буденні невдачі не псують вам настрій, а навпаки – спонукають до нових звершень. Пам’ятайте що щастя поруч, треба не лінуватися розгледіти його. Гарних вихідних вам, смачного кавування і бажаних людей поруч!

Журналісти трьох областей обговорили проблеми інтернет-журналістики

Он-лайн спілкування про нові медіа, які усе більше завойовують медіа-середовище, відбулася між журналістами Тернополя, Львова та Ужгорода. «На живо» обговорювали питання етичні, моральні, професійні та економічні.

ГМ ОПОРА   озвучила підсумки ЗНО-2013 на   Закарпатті

    В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція   «Підсумки проведення ЗНО-2013 в Закарпатській області: оцінка громадських спостерігачів».

На Закарпатті відзначають День Конституції   України

У четвер, 27 червня, у фойє облдержадміністрації відбулися урочистості, приурочені до Дня Конституції України. На заході були присутні куратор Закарпаття від Кабміну, Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, голова облради Іван Балога, народний депутат України Іван Бушко, інші поважні гості.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 27 червня. Розпочинайте вже за чашечкою свіжозвареної кави планувати корисні справи цього дня, а також майбутні вихідні. Вдало розпланований час – найперший крок до успіху в усьому, що чекає сьогодні. Пам’ятайте про гармонію з навколишнім світом, додавайте до ранкової кави позитиву і нехай усе задумане здійсниться!

Голова гідрометеорології Закарпаття переконує, що населені пункти переважно захищені від великої вод

Гідрометеорологічна мережа Закарпатського центру гідрометеорології нараховує 9 метеорологічних станцій (3 спеціалізовані), 49 гідрологічних та 7 метеорологічних постів, лабораторію спостережень за забрудненнями атмосферного повітря та 2 пункти спостережень, повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 26 червня. Під акомпанемент улюблених мелодій у супроводі аромату свжозвареної кави розпочинайте новий день. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, речей і корисних справ. Гармонійного прокидання й бажаної активності вам у середу!

Міністерство аграрної політики виділило 7 млн. грн. Солотвинському солеруднику

Кабмін доручив аграрному відомству виділити 7 млн грн на фінансування програми "Ліквідація та екологічна реабілітація території впливу гірничих робіт держпідприємства "Солотвинський солерудник" Тячівського району Закарпатської області".

Аналітика: Візова «відкритість» країн ЄС у цифрах і фактах

Українцям дедалі рідше відмовляють у видачі шенгенської візи. Утім, відмов могло би бути ще менше, наголошують спостерігачі. Як засвідчив громадський моніторинг, білорусам і росіянам видають більше віз.

Туристка обпекла ноги під час відпочинку

24 червня о 12:40 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що туристична група, яка відпочивала на третій перемичці між горами Петрос та Говерлою Рахівського району, потребує допомоги. З’ясувалося,  що 23-річна мешканка сусідньої Львівщини, під час приготування їжі, отримала опіки нижніх кінцівок.

За підробку коньяків позбавили волі на тривалі терміни

Днями Ужгородським міськрайонним судом підтримано позицію прокуратури області   та засуджено трьох закарпатців за незаконне виготовлення, зберігання та збут відомих марок коньяків, таких як   «Тиса», «Карпати» та «Закарпатський» до 7 та 8 років позбавлення волі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 25 червня. Смачної вам кави в улюбленій філіжанці й хороших співрозмовників до неї. Нехай ранок буде гармонійним і легким, а всі справи корисними й цікавими. Бадьорого прокидання!

Довиборів на проблемних округах влітку не буде

Нардеп від "Батьківщини" Микола Томенко стверджує, що вибори на п’яти проблемних округах не відбудуться влітку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат