Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8220, 20

В Ужгороді відбувся масовий вечірній заїзд на велосипедах Night Ride

Сьогодні ввечері в Ужгороді відбувся вже традиційний вечірній заїзд ужгородських любителів велосипедів Night Ride.

За півріччя на Закарпатті сталося чотири надзвичайні події

4 липня в Ужгороді на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пройшла розширена нарада, де були підбиті підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття за минулі шість місяців, а також визначені пріоритети служби на майбутнє.

Янукович про скандал у Врадіївці: «Не потерплю безкарності!»

Президент досить жорстко висловився стосовно скандального злочину міліціонерів у Врадіївці, на Миколаївщині. 4 липня у своєму зверненні під час церемонії складання присяги суддями. Перед «правоохоронною верхівкою» Глава держави ще раз наголосив: неприпустимими є     випадки, коли замість того, щоб стояти на варті закону і захищати громадян, окремі працівники правоохоронних органів стають «злочинцями в погонах».

Закарпатські   підлітки стали менше чинити правопорушень

У четвер, 4 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. Зокрема, порушувалося питання профілактики злочинності серед дітей та захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Понад 1 мільйон легкових автомобілів перетнули у Закарпатті кордон з Євросоюзом

Із 9 міжнародних пунктів пропуску для автомобільного сполучення, розташованих у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів, найбільша кількість автівок з початку року перетнула пункти пропуску:   «Чоп» - 216 тисяч, «Лужанка» - 204 тисяч   та «Ужгород» - 178 тисяч.

На Берегівщині 3,5 тисячі громадян займаються бізнесом

Протягом останніх шести місяців розпочали свою діяльність 77 фізичних осіб підприємців, а загальна чисельність суб’єктів господарювання в Берегівському районі становить 3425 осіб. За рахунок сплати ними податків і зборів бюджети отримали близько 5 млн. грн., а це на півмільйона більше ніж торік.    

Реконструкція приміщень під тренінговий центр   для лікарів завершується

У середу, 3 липня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося   засідання робочої групи «Реформа гуманітарної сфери» обласного комітету з економічних реформ. На порядку – питання діяльності екстреної медичної допомоги краю.

Україна та Угорщина і в подальшому спільно запобігатимуть паводку

3 липня на ділянці правобережної протипаводкової дамби р. Тиса   (в районі сіл Соловка (Україна) –Лоня (Угорщина)) в рамках XVIII наради Уповноважених Урядів України й Угорщини   з питань водного господарства на прикордонних водах   та з нагоди 20-ї річниці українсько-угорського співробітництва пройшли урочисті заходи.

Аналітика: Чому Москва б`є по Митрополиту Володимиру

Філарет, Київський Патріарх: "І я, і наша Церква слідкуємо за тим, що відбувається у наших братів з УПЦ МП, і ми цим занепокоєні. Своє занепокоєння ми висловили і в заяві Прес-центру Патріархії, і нещодавно у Зверненні Архієрейського Собору".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 4 липня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби встигнути все зробити до завершення тижня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій з ароматом свіжозвареної кави і не забувайте про улюблені солодощі до неї. Нехай початок дня принесе приємні новини і хороших співрозмовників до кавування!

З початку року кордон перетнуло понад мільйон автівок

Із 9 міжнародних пунктів пропуску для автомобільного сполучення, розташованих у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів, найбільша кількість автівок з початку року перетнула пункти пропуску:   «Чоп» - 216 тисяч, «Лужанка» - 204 тисяч   та «Ужгород» - 178 тисяч.

Держслужбовцям хочуть підвищити зарплату

У середу, 3 липня, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Антон Громовий поспілкувався із журналістами під час брифінгу.

Закарпатські правоохоронці проаналізують злочинність серед колег

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів у середу, 3 липня, розповсюдила коментар голови постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань законності та правопорядку Василя Ігнатка з приводу інциденту, який нещодавно мав місце в смт Врадіївка Миколаївської області.

Майже 3,5 тис. закарпатців отримали повідомлення про сплату податку на нерухоме майно

Громадяни мають сплатити визначену суму податку протягом 60 днів.

Колишнього міліціонера, що переправляв нелегалів, засудили до 5 років

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно колишнього працівника Міжгірського райвідділу міліції, який, зловживаючи службовим становищем, у складі організованого злочинного угрупування допомагав переправляти нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Близький до Балог секретар Мукачівської єпархії УПЦ МП Петро Мурник зник з церковними грошима

Закарпатські ЗМІ повідомили шокуючу (на перший погляд) новину – зник секретар Мукачівської єпархії УПЦ МП Петро Мурник. Про це, ніби,   повідомляють самі віряни, які вже кілька місяців як втратили зв'язок протоієреєм.  

Найчастіше до обласної влади звертаються мешканці Тячівщини, Міжгірщини, Рахівщини

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови-керівника апарату облдержадміністрації Антон Громовий.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 3 липня. Відпускайте думки у вільне плавання й не завантажуйте їх поганими емоціями. Нехай ранок буде світлим і затишним, кава смачною, а співрозмовники приємними. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених емоцій і нехай усе задумане здійсниться. Гарного дня!

Смітєві затори на Боржаві   розчистили у День Дунаю ФОТО

У ході відзначення міжнародного Дня Дунаю на Закарпатті спеціальною технікою розчищували затор з побутового сміття довжиною понад 50 м, що утворився на р. Боржава поблизу с. Квасово Берегівського району. Процес відзняли журналісти у ході виїзного засідання Ужгородського прес-клубу.

Аналітика: Російська навала на український медіаринок

Створення нових друкованих видань відбувається на фоні тенденції відмирання "паперового формату". Зовсім "папір" не зникне, але він здає позиції електронним ЗМІ з економічних причин - великі видатки на папір та друк. До того ж, витрати рекламодавців на розміщення у друкованій пресі в першому півріччі цього року знизилися на 30-35%.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат