Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8180, 20

На трасі Київ-Чоп загорілася вантажівка

Сьогодні, 16 липня о 17:12 до пожежно-рятувального підрозділу Воловецького району надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Нижні Ворота загорівся вантажний автомобіль «МАН», що слідував транзитом з Румунії до Білорусії.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 17 липня. Дозвольте собі порелаксувати за чашечкою свіжозвареної кави, бо від ранкового настрою найчастіше залежить успішність всього дня. Rionews бажає вам сьогодні встигнути зробити все задумане. Нехай поразки підганяють до перемог, а свіжозварена кава бадьорить на початку нового дня!

За утримання худоби держава виплачує гроші власникам

Про цю та інші програми підтримки розвитку сільських територій розповів заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Юрій Лесьо.

Всесвітня спадщина ЮНЕСКО — «Букові праліси Карпат». Стан справ


У вівторок, 16 липня, під керівництвом голови комісії Михайла Цірика відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та використання природних ресурсів. Участь у засіданні також взяли заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович та перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений.

Прокуратура визнала, що рішення міськради про дозвіл УжНУ віддати в заставу міське майно, незаконне

Прокуратура міста Ужгорода встановила, що рішення Ужгородської міської ради щодо передачу в заставу майна, яке належить Ужгородському національному університету, є незаконним та підлягає скасуванню.

За 6 місяців роботи територіальні органи Міндоходів спрямували до бюджету 1 млрд. 712 млн. грн.

Про це поінформував журналістів під час прес-конференції Василь Іванчо.

ОПОРА розповість про спостереження за роботою Верховної ради

17 липня о 13:00 у приміщенні конференц-залу ГРК «Дует Плюс» (м. Ужгород, вул. Кошицька, 6) відбудеться презентація підсумків Громадянської мережі ОПОРА   щодо роботи Верховної Ради України VII скликання «Верховна Рада: півроку після виборів».

Антимонопольний комітет підведе підсумки роботи за півріччя

У четвер, 18 липня 2013 року об 11.00 відбудеться брифінг голови Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Павла КАЛИНИЧА, у ході якого буде підведено підсумки роботи Відділення за І півріччя 2013 року та повідомлено про результати дослідження пріоритетних ринків.

Прикордонники затримали румуна, який переховувався в Закарпатті

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали чоловіка, який переховувався від правоохоронних органів Румунії.

Прокуратура перевірить, чому знищили зелену зону на вул. Собранецька

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала питання проведення перевірки щодо знищення зеленої зони, що біля багатоквартирних будинків №№74, 78 по вул. Собранецькій в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 16 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі під акомпанемент улюблених мелодій, а кавуйте в компанії бажаних людей. Нехай всі справи будуть корисними, кава смачною, а солодощі до неї улюбленими. Гармонійного ранку й загалом хорошого вівторка!

"Закарпатгаз" від початку року вчинив 270 грубих порушень

З початку 2013 року в роботі ПАТ «Закарпатгаз» виявлено понад 270 грубих порушень. Протягом першого півріччя на території області сталося 6 аварій, пов’язаних з використанням газу в побуті, внаслідок   яких 7 осіб були травмовані (2 аварії трапилися під час використання зрідженого газу).

Аналітика мовою оригіналу: Киевское фиаско Сергея Левочкина

Сорванная в четверг сессия Киевсовета показала всю глубину проблем, с которыми власть столкнулась в столице. Это уже не просто кризис местного самоуправления, а полный крах политики президента в отдельно взятом городе.

На посаду головного економіста області планують Юрія Гузинця

Голова ОДА Олександр Ледида визначився з кандидатурою на посаду директора департаменту економіки – на цю посаду планують призначити начальника відділу у справах національностей адміністрації Юрія Гузинця.

Проти "Закарпатгазу" розпочали справу

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу відносно ПАТ «Закарпатгаз» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

У Закарпатті розпочав роботу 12-й Світовий конгрес русинів

В обласному ляльковому театрі в Ужгороді сьогодні офіційно розпочав свою роботу 12-й Світовий конгрес русинів.

Розпочато справу проти Закарпатгазу

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу відносно ПАТ «Закарпатгаз» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Генпрокуратура закрила дві   резонансні закарпатські справи

Днями журналісти Тиждень.ua   у статті «Резонансні ДТП 2012 року: один засуджений та дві закриті справи» намагалися з’ясувати, на якій стадії перебуває розслідування резонансних ДТП, що трапилися в Україні минулого року. У рейтинг резонансних аварій видання потрапили і дві жахливі ДТП, що сталися на Закарпатті. Мова йде про ДТП на об’їзній Ужгорода, в якій загинув байкер, та ДТП, що сталася на Виноградівщині за участі помічника прокурора Виноградівського району, в якій загинуло двоє людей. Як з’ясувалося, обидві справи на сьогодні вже закриті.

О. Вілкул: Встановлення   «знаків категорії об’єкта»   на туристичних об’єктах   сприятиме підвищенню я

Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, уряд ухвалив постанову, згідно з якою на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок). Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Два рекорди на Купала

Минулих вихідних на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений рекорд України в області з ходіння розпеченим вугіллям. З Києва спеціально у гірське село Ізки прибула представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат