Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8100, 20

В Ужгороді готуються до   «Медового   Спасу »

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю-ярмарку бджільництва «Медовий спас», що проходитиме в Ужгороді 16-18 серпня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 8 серпня. Розподіліть свій час так, аби його було достатньо на хороші миті й бажаних співрозмовників. Кавування буде удвічі приємнішим, якщо додати до нього нотку оптимізму й улюблені солодощі. Не відмовляйте собі в затишному ранкові й отримаєте протягом дня значно більше позитивних зустрічей і справ. Бадьорого прокидання!

Як   вдосконалити процедуру сплати штрафу

Сьогодні в Управлінні Державтоінспекції Закарпаття відбулася нарада з представниками банківських установ, щодо внесення змін до законодавства щодо процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та автоматичного їх заліку під час отримання таких коштів.

«Захочуть повернути – повернемо, захочуть зарахувати на майбутнє - зарахуємо»

Сказав під час інтерв’ю одному з регіональних телеканалів Ігор Кріль начальник   управління доходів і зборів   з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Йшлося про те, що громадяни, котрі вже сплатили податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки   можуть зарахувати свої кошти для сплати в наступному році або повернути їх, звернувшись із заявою до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації. Після розгляду заяви, через двадцять днів з моменту її написання, кошти будуть перераховані на рахунок громадянина.

На Закарпатті рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

6 серпня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу за межами с. Ляхівці Ужгородського району.

Аналітика: Україна існує лише для галочки?

На фоні глобальної боротьби між США та Китаєм за стратегічне світове панування, Українська держава вже давно не проводить розробку навіть середньострокового плану дій. Невже, правда, ніби геополітиків у нас немає, бо геополітика не цікавить нинішнє керівництво?

На водному комплексі «Aqua Rio Park» в Ужгороді літо у розпалі

Для Ужгорода літній місяць серпень розпочався з приємної звістки – вже з 6-ої години ранку можна відвідувати 25-метровий красень-басейн водного комплексу «Aqua Rio-park».

Авто загорілося на ходу, водій встиг вистрибнути

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції сьогодні, 7 серпня, близько 08.20 год. надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська в м.Мукачеві зайнялась машина.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 серпня. Будьте в курсі найважливіших подій вже зранку, однак не перевтомлюйтеся від сприйняття інформації. Варто залишати для себе хоча би кілька хвилин ранкової насолоди, щоб зустрічати прийдешній день у гармонії з собою. Ароматного кавування й корисних справ сьогодні!

Аналітика мовою оригіналу: Путин может выставить своего кандидата против Януковича

Депутат-регионал Олег Царев – о технократе Арбузове и своем потенциальном парламентском соратнике миллиардере Вадиме Новинском

На питання закарпатців персонально відповість головний ДАІшник

9 серпня 2013 року заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков проведе особистий прийом громадян у Закарпатській області.

25 інвестиційних проектів має Закарпаття з Чеською Республікою

Закарпаття   дуже продуктивно розвиває співпрацю із краєм Височина Чеської Республіки. У цьому шестирічному партнерстві на теренах нашого краю реалізовано 25 інвестиційних проектів.

Афганці заплатили 50 тисяч доларів США,   щоб потрапити до країн ЄС

Минулої доби під час спільного проведення контрольних і режимних заходів прикордонники Чопського загону та інспектори ДАІ Перечинського РВ УМВС виявили неподалік кордону групу невідомих осіб.

Щодоби в області стається 20 пожеж в екосистемах

Пожежонебезпечність сьогодні сягає п’ятого — найвищого — класу за загальноприйнятою шкалою. У 30-градусну спеку на Закарпатті часто спалахує сухостій, чагарники та горять смітники.

З початку року Берегівщина отримала 180 тис. грн. земельного податку

Загалом, в скарбниці Берегівського району після сплати платниками податкових зобов’язань з цього виду податку надійде близько півмільйона гривень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 6 серпня. Прокидайтеся лише в доброму гуморі й не завантажуйте думки зайвою інформацією. Найкраще не підганяти події, адже що має статися, того не оминути. Хоча сьогоднішній ранок у ваших руках – як і гармонійна кава у чашечці та хороші співрозмовники до неї. Гарного дня!

Платники всіх рівнів сплатили до бюджету понад 2 мільярди гривень

За січень – липень 2013 року платники податків Закарпатської області до бюджетів усіх рівнів сплатили понад 2 млрд. 30 млн. грн. Це в порівнянні з січнем-липнем 2012 року на 81,7 млн. грн. більше податкових та митних платежів. Із загального обсягу надходжень до зведеного бюджету 57,2 % забезпечено Головним управлінням Міндоходів у Закарпатській області та 42,8 % – Чопською митницею Міндоходів.

На полонині Руна відсвяткували День ВДВ

Традиційно святкові заходи до Дня високомобільних десантних військ Збройних Сил України Закарпатська обласна Спілка ветеранів війн (голова Михайло Куцкір) проводить на полонині Руна (висота 1482 метри над рівнем моря).

Закарпатці готуються представити нові проекти у Києві

У понеділок, 5 серпня, під головуванням в. о. голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось чергове засідання регіональної робочої групи з розгляду та відбору інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів, залучених під державні гарантії.

Міндоходів звертається до платників податку на прибуток

ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що підприємства раз у році подають декларацію з податку на прибуток і сплачують на її основі податкові зобов’язання. Суб’єкти господарювання, які за підсумками звітного періоду отримали прибуток більше 10 млн. грн. щомісяця сплачують авансовий внесок з податку на прибуток у розмірі не менше 1/12 нарахованої до сплати суми податку за попередній податковий рік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат