Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8040, 20

Огляд кафе «Hospoda», або як, що і за скільки готують в ужгородських кафе (ФОТО)

Сюди варто завітати хоча би задля каміну, угорських страв, з огляду на місце розташування в історичному центрі. А ще тут рідко буває галас і виникає відчуття, що ти прийшов не в кафе, а до когось додому. Однозначно можна сказати, що цей заклад є дещо незвичним і сюди вартує йти саме за цією ... незвичністю. Отже, цього разу рубрика Рест-тест розповідатиме про сімейний ресторан «Hospoda».

На Закарпатті вже восени з'явиться перший санітарний гелікоптер

Наразі область готується до старту роботи санавіації. Про основні кроки у цьому напрямку у понеділок, 29 липня, говорили на нараді за участі в.о. голови Закарпатської обласної адміністрації Ігоря Свища.

Ужгородський «AQUARIOPARK» стартує

П’ятниця, 26 липня 2013 року, увійде в історію Ужгорода. Саме в цей день, у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

Прокурори притягнули до відповідальності 28 високопосадовців

За виявлені прокуратурою порушення законодавства у сфері перевезень до відповідальності вже притягнуто 28 посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 30 липня. Пам’ятайте, що в дрібницях щастя, тож насолоджуйтеся невеличкими ковтками ароматної кави й оточуйте себе приємними речами. Нехай гармонії прибуде вже зранку, а хороший настрій не забариться, незважаючи на всі клопоти й занятості. Будьте в тонусі, бадьоріть організм свіжозвареною кавою, й гарного вам вівторка!

Ужгородець ледь не спалив себе на площі перед Закарпатською ОДА

В Ужгороді 49-річний місцевий житель намагався вчинити спробу самоспалення біля будівлі обласної державної адміністрації.

За півроку закарпатці сплатили понад 3 мільйони гривень екоподатку

Платниками екологічного податку в області є 7898 суб’єктів господарювання. За шість місяців цього року вони сплатили на 500 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. З цих коштів до місцевих бюджетів надійшло понад 1,5 млн. грн. Державна скарбниця отримала   більше 1,7 млн. грн., що майже на 1 млн. грн. перевищує тогорічні показники за аналогічний період.  

У Хусті сталася жахлива ДТП: одна людина загинула, четверо травмовані

29 липня о 08:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про дорожньо-транспортну пригоду. На автошляху «Мукачево-Рогатин», на виїзді з міста Хуст у напрямку Тячева, зіткнулися ВАЗ 2107 та КамАЗ 53213.

Ужгородська регата 2013 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, напередодні Дня флоту України, в Ужгороді відбулася традиційна літня подія - "Ужгородська регата 2013".

Управління міндоходів проведе семінар

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує 1 серпня 2013 року взяти участь у семінарі щодо подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронній формі дротовими і бездротовими каналами зв’язку.

Чехи переказали на школу у Колочаві 150 тис. чеських крон

Закарпаття відкриває нові горизонти співпраці з Чеською Республікою. До неї долучився і Пардубицький   край, розташований в історичних областях Богемія і Моравія, на північному сході Чехії.

Задекларовані зобов’язання мають бути сплачені

Шановні ужгородці - платники податків, не пропустіть термін сплати податкового зобов’язання, зазначеного Вами у податковій декларації.

На трасі Київ-Чоп горіла вантажівка

Сьогодні, близько 11 години до інспекторів ДПС ДАІ під'їхав схвильований водій та повідомив, що на 708 кілометрі автодороги Київ – Чоп зайнялася вантажівка марки «Renault».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 29 липня. Запашної вам ранкової кави й улюблених солодощів до неї. Нехай день приносить лише позитивні емоції, зустрічі з цікавими людьми, а також корисні справи. Не переймайтеся через дрібниці, легкого старту у понеділок й гармонійного дня!

Закарпатська прокуратура передала найбільше   обвинувальних актів до суду

Серед них 8 стосовно працівників органів внутрішніх справ.

Закарпатці просили   київське керівництво   міліції відмінити об’єднання райвідділів

Через сумнозвісні врадіївські події авторитет української міліції суттєво підмочено. Проте негідна поведінка окремих правоохоронців не може перекреслити роботу всього 280-тисячного колективу правоохоронців. Тож аби донести до громадськості цю тезу й водночас вивчити проблеми, що існують на місцях, цими днями в усіх регіонах держави роботу тамтешньої міліції інспектувало київське керівництво.

На Закарпатті спад народжуваності й приріст смертності

На жаль, демографічна статистика в нашій області поки що не покращилася. До редакції надійшли нові статистичні дані щодо демографії й позитивної тенденції не спостерігається.

Олександр Вілкул:   «У Всеукраїнському конкурсі перемогли 249 проектів   місцевих рад»

«Уряд створює можливості для розробки та реалізації місцевими громадами власних проектів розвитку територій. Зокрема, підтримує проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Тільки за останні три роки (з 2010 року) в конкурсі взяли участь понад 1800 проектів місцевих громад», — сказав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Ради Конкурсу.

Військова прокуратура відбила   від Балоги ділянку на Гагаріна

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері відстояла в апеляційному суді законне рішення суду першої інстанції про повернення державі земельної ділянки площею 1,32 га, вартістю 750 тис. грн. в Ужгороді.

"Собаче" питання   в Ужгороді вирішать австрійці

Сьогодні влада Ужгорода підписує всі документи, необхідні для реалізації закордонного благодійного проекту. Про встановлення контакту з нашою мерією і налагодження з нею співпраці “4 лапи” повідомили ужгородським зоозахисникам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат