Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8060, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 25 липня. Нехай ваш ранок не тривожать випадкові неприємні речі, відганяйте погані думки і звільняйте простір для хороших. День обов’язково буде вдалим, якщо розпочати його у бажаній компанії і за чашечкою улюбленої кави. Затишку вам і теплих обіймів сьогодні!

В Ужгороді транспортний міст біля "Спартака" буде закритий

До уваги водіїв! З понеділка (29 липня) буде введено обмеження руху для автотранспорту через транспортний міст (район стадіону Спартак) у місті Ужгород.

ТМ «Львівське» презентувала книгу британського письменника Піта Брауна

23 липня у львівському ресторані Mons Pius за підтримки першого українського пива ТМ «Львівське» відбулася презентація книги відомого британського пивного письменника, журналіста та блогера Піта Брауна. Робота британця отримала назву «Зустрінемось у пабі», мова в ній йде про пабну культуру Британії та історію бурштинового напою.

Як реформувати місцеве самоврядування

У приміщенні Нижньоапшанскої сільради проводилось засідання круглого столу щодо обговорення проекту Концепції стратегії реформування місцевого самоврядування   в Україні, побудова спроможних територіальних громад, побудова публічної влади субрегіонального (районного) та регіонального рівня   за участі начальника агропромислового розвитку Юрія Оприша, заступника голови Нижньоапшанскої сільради Юрія Пашку, голови Топчинської сільради Михайла Дана, виконуючого обов’язки голови Глубокопотіцької сільради Івана Крец та   депутатів місцевих рад.

Аналітика: Через 15 років ми житимемо удвічі довше

Ученi прогнозують, що до кiнця столiття людина забуде про рак i не потребуватиме їжi...
У Нью-Йорку закiнчилась конференцiя "Global Future 2045 World Congress", що спричинила справжнiй вибух у наукових колах.

У Хустському   районі на пожежі загинула людина

23 липня   о 19:01 черговий караул 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в Хусті, поспішав у село Сокирницю, де на вулиці Садовій горів дерев’яний житловий будинок. На момент прибуття рятувальників, полум’я вже взяло в свої «обійми» майже весь будинок. О 19:30 бійці ДСНС вогняну стихію локалізували, а о 21:30 повністю ліквідували. На місці пожежі вони виявили обгоріле тіло 31-річного сина власниці помешкання.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 24 липня. Нехай ранкова кава спонукає до активних дій і сміливих рішень. Адже середина тижня якнайкращий привід задуматися про те, що потрібно здійснити. Прокидайтеся в бадьорому настрої, не переймайтеся через дрібниці, адже успіх там, де ви. Гармонійного ранку і позитивного вирішення всіх важливих справ!

В області масштабно відзначають   1025 – річчя Хрещення Русі


Про основні заходи, що відбулися та ще відбудуться в області з нагоди святкування річниці Хрещення Київської Русі розповів журналістам начальник відділу національностей та релігій облдержадміністрації Юрій Гузинець:

Стягнення необгрунтованої плати за послуги обернулося штрафними санкціями

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Архітектурно-планувальне бюро» Ужгородської міської ради на 18 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Як нове кладовище виглядатиме в Ужгороді

Ужгородська влада зведе ще одне кладовище.

У Закарпатті буде автобан на 108 км

Нардеп від Закарпаття Іван Бушко — про закарпатський автобан, вибори у Хусті та туристичні шляхи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 23 липня. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою й плануйте корисні справи на цей день. Нехай успіх буде присутнім у всіх починаннях, а хороший настрій не залишає вас за будь-яких неприємних обставин. До гарного дня - спеціальне відео від Rionews!

Еротичну виставу "Трамвай жадання" показали в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Ця вистава показує дно, темні сторони людського єства. Вистава з еротичними сценами, епізодами насильства й цілковитої безнадії та байдужості. Прем'єра відбулася вчора, 21 липня в Закарпатському облмуздрамтеатрі. Цим спектаклем завершили 67-й театральний сезон.

Сім'ям, у яких є кілька студентів, податкова надає знижки

Якщо в сім’ї декілька студентів – податкова знижка надається на кожного.

Закарпатське товариство постачає овочі відомій групі компаній

Наприкінці тижня в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом одне із фермерських господарств Мукачівського району, а саме Ракошинську філію СТОВ «Шевченко».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 22 липня. Нехай настрій буде бадьорим, справи корисними, а думки необтяжливими. Прокидайтеся від приємних запахів, звуків та налаштовуйте себе на вдалий початок робочого тижня. Затишного ранку, смачного кавування й цікавих співрозмовників!

Найбільша на Західній Україні сонячна електростанція розташована в закарпатській Ірляві

Майже 43 тисячі блоків сонячних батарей на 23-х гектарах – електростанція в Ірляві, що на Ужгородщині, є найбільшою на Західній Україні. Електроенергії, що виробляється тут, достатньо, аби забезпечити цілий Великоберезнянський район або 10% від потреб Ужгорода та Ужгородщини.   Річна потужність цієї електростанції –10,09 Мвт, тут видобувають 9,6 кіловат за годину.

На Закарпатті розробили схему планування територій

Під час візиту, що відбувся у середу, 17 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації відвідав ряд населених пунктів району, а також взяв участь у розширеній виїзній нараді з питань реалізації Схеми планування території Закарпатської області та виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Про перевертнів у погонах і честь мундира

Головний   міліціонер Закарпаття Василь Варцаба розповів журналістам, чим живе сьогоднішня міліція і як вичистити її ряди від перевертнів

У Закарпатті готуються до зими

У п’ятницю, 19 липня, в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради розглянули кілька важливих питань. Зокрема, стосовно підготовки до майбутнього опалювального сезону та реалізації державних житлових програм.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат