Погорєлов себе винним не вважає

admin 26.11.2014 14:32 ПОДІЇ

Погоєлов обіцяє не йти на на наступні вибори. Каже, що депутатам, які його знімали, погрожували автоматами.

Віктор Погорєлов сьогодні на зустрічі з журналістами в Ужгородському прес-клубі зазначив, що всім відомо, як змушували депутатів зібратися на сесію наприкінці лютого, голосувати, демонструючи бюлетені. Тому за рішенням суду, який вчора визнав процедуру його звільнення незаконною, приступив до виконання обов’язків.

Міняти владу треба було всю, депутати мали скласти повноваження і це можна було і потрібно зробити ще під час революційних подій. Тепер же, за законом, за рік до виборів не приймається рішення про дострокові вибори. Хоча за владу, стверджує Погорєлов, не тримається і хоче тільки втримати місто від колапсу, адже інфраструктура не готова до зими, бюджет не розроблено і треба працювати, а не займатися політиканством, повідомляє 7dniv.info.

“Майже 8 місяців тривала судова справа по рішенню сесії, яке було незаконним. Я подав до суду. Ви знаєте як приводилися депутати у той час на сесію, коли на неоголошене засідання зібралося 26 чоловік, а потім добиралися 2, 5 години погрозами і навіть людьми з автоматами . Окрім того, згідно закону, не можна показувати бюлетені, бо це таємне голосування. Але це все проаналізував суд. Було допитано купа депутатів свідків і було
винесено рішення. Я себе винним ні у чому не вважаю”, - зауважив мер, пише Заголовок.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат