Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8020, 20

У Закарпатті вшанували пам’ять   18 загиблих міліціонерів

Лише за роки незалежності України при виконанні службових обов’язків у Закарпатті загинули 18 правоохоронців.

В   області відзначають День Прапора та Незалежності України

23 серпня керівники області, міста, очільники правоохоронних органів, служби безпеки та представники громадськості взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України, що відбулася на площі Народній в Ужгороді.

Закарпатці отримали майже 2 тисячі ключів цифрового підпису від Міндоходів

Всього протягом січня-липня Центром сертифікації в області видано 8784 ключі електронного-цифрового підпису. В минулому році за цей же період за безкоштовними електронними ключами звернулися майже 500 закарпатських платників. Серед них - юридичні особи, фізичні особи-підприємці та громадяни. Однак, за статистикою Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, найактивнішими користувачами послуг центру залишаються фізичні особи. За сім місяців поточного року цифровий підпис отримали 7033 платники цієї категорії і 1751 ключ -   юридичні особи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 23 серпня. Приймайте життя як воно, а запам’ятовуйте лише приємні емоції. Нехай ранок сприяє корисним починанням на весь день. Запрограмовуйте хороший настрій, не переймайтеся через дрібниці, адже вони не вартують вашої головної мети. Гарного дня й бажаних співрозмовників до кавування!

В Ужгороді "AquaRioPark" відкриває черговий басейн і знижує ціни (ФОТО)

Сьогодні в Ужгородському аквапарку "AquaRioPark" відбувся пробний запуск води в ще один басейн.

В області планують вирішити проблему нестачі води влітку

Олександр Ледида доручив керівникам районів вирішити проблему нестачі питної води

В області будуть вирощувати нові сорти кукурудзи

У вівторок, 20 серпня у селі Клячаново Мукачівського району проведено семінар щодо особливостей технології вирощування нових сортів кукурудзи та соняшнику.

7-8 вересня пройде фестиваль-ярмарка меду, сиру та вина.

7-8 вересня в Еко курорті ІЗКІ., Закарпатська обл., Міжгірський район, с. Ізки прозодитимк фестиваль - ярмарка Меду , Сиру та Вина. " Урожай карпатського здоров'я"
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фестиваль - ярмарку та взяти в ньому активну участь.

Початок святкового фестивалю 7 вересня 2013р.

В Ужгороді оштрафували правоохоронця, який припаркувався на пішоходжному переході  

Керівництвом УМВС України в Закарпатській області негайно була дана команда притягнути до відповідальності водія автомобіля, який зранку четверга, 22 серпня припаркувався на пішохідному переході на перехресті вулиць Ломоносова та Ф.Ракоці.

Аналітика: Міф про Україну як житницю світу, або Чому аграрії не можуть стати локомотивом економіки

Попри рекордні врожаї, українське сільське господарство неспроможне стати драйвером економіки. Навпаки, великі інвестиції олігархічного бізнесу в АПК здатні перетворитися на джерело численних соціально-економічних проблем

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 22 серпня. Прокидайтеся лише з приємними емоціями й створюйте настрій на весь день завдяки чашечці ранкової кави. Адже затишок   в оселі не завадить на початку дня. Нехай вас оточують хороші речі, бажані співрозмовники й огортає неймовірний аромат свіжозвареної кави!

ТМ «Львівське» дає можливість потрапити на концерт гурту «ВВ» і отримати мільйони пляшок пива

Завдяки новій акції від   ТМ «Львівське» поціновувачі бурштинового напою матимуть унікальну можливість відчути єдніcть поколінь, долучившись до визначної музичної події цього року - туру відомого рок-гурту «Воплі Відоплясова» під назвою «Чудовий Світ». Також шанувальники зможуть знайти мільйони пляшок пива «Львівське 1715» під акційними кришечками.

На Закарпатті 550 роботодавців підвищили своїм працівникам заробітню плату

Це майже 85% підприємств та підприємців (юридичних та фізичних осіб) 651 платників краю, керівників яких заслухано на засіданнях спільних робочих груп. Ці групи сформовані з фахівців територіальних органів доходів і зборів, місцевих адміністрацій та інших контролюючих служб.

Василь Козак — новий начальник управління Держінспекції сільського господарства Закарпаття

У середу, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида представив колективу новопризначеного начальника Державної інспекції сільського господарства у Закарпатській області Василя Козака.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 21 серпня. Нехай ранок наповнюється ароматом улюбленої кави, а думки – приємними спогадами. Дивіться з упевненістю у майбутнє, й воно обов’язково буде щирим на приємні емоції. Нехай справи вдаються, а гармонії сприяє філіжанка ранкової кави. Гарного дня!

У Колочаві відтворили події Великої Вітчизняної війни (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Військово-історична реконструкція діяльності розвідувальної групи "Закарпатці", що діяла під час Великої Вітчизняної війни, в селі Колочава (Міжгірський район)

У Мукачеві пройде санітарне чищення   міських територій

Відповідно до розпорядження Мукачівського міського голови, з метою впорядкування скверів, парків, площ, набережних, провулків і вулиць міста потрібно забезпечити належний санітарний стан, вивіз сміття, очистку зелених зон, тротуарів, зупинок міського транспорту, зупинок таксі.

Землі несільськогосподарського призначення оцінюватимуть за спрощеною процедурою

За результатами опрацювання проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Порядку нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів)» Держпідприємництво погодило вказаний нормативно-правовий акт.

На ужгородських безпритульних   котів і собак чекає стерилізація

З 19 серпня по 6 вересня міжнародна організація VIER PFOTEN International (ГО «Чотири лапи») стерилізуватиме в Ужгороді безпритульних тварин та тварин малозабезпечених громадян міста.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 20 серпня. Бадьоріть організм ароматом свіжозвареної кави та не переймайтеся через буденні дрібниці. Нехай ранок буде вдалим, а день наповнений корисними справами й спілкуванням з бажаними людьми. Пам’ятайте, що найчастіше щастя у дрібницях, тож тримайте його біля себе) Нехай усе задумане вдається сьогодні!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат