Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7940, 20

Василь Козак — новий начальник управління Держінспекції сільського господарства Закарпаття

У середу, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида представив колективу новопризначеного начальника Державної інспекції сільського господарства у Закарпатській області Василя Козака.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 21 серпня. Нехай ранок наповнюється ароматом улюбленої кави, а думки – приємними спогадами. Дивіться з упевненістю у майбутнє, й воно обов’язково буде щирим на приємні емоції. Нехай справи вдаються, а гармонії сприяє філіжанка ранкової кави. Гарного дня!

У Колочаві відтворили події Великої Вітчизняної війни (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Військово-історична реконструкція діяльності розвідувальної групи "Закарпатці", що діяла під час Великої Вітчизняної війни, в селі Колочава (Міжгірський район)

У Мукачеві пройде санітарне чищення   міських територій

Відповідно до розпорядження Мукачівського міського голови, з метою впорядкування скверів, парків, площ, набережних, провулків і вулиць міста потрібно забезпечити належний санітарний стан, вивіз сміття, очистку зелених зон, тротуарів, зупинок міського транспорту, зупинок таксі.

Землі несільськогосподарського призначення оцінюватимуть за спрощеною процедурою

За результатами опрацювання проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Порядку нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів)» Держпідприємництво погодило вказаний нормативно-правовий акт.

На ужгородських безпритульних   котів і собак чекає стерилізація

З 19 серпня по 6 вересня міжнародна організація VIER PFOTEN International (ГО «Чотири лапи») стерилізуватиме в Ужгороді безпритульних тварин та тварин малозабезпечених громадян міста.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 20 серпня. Бадьоріть організм ароматом свіжозвареної кави та не переймайтеся через буденні дрібниці. Нехай ранок буде вдалим, а день наповнений корисними справами й спілкуванням з бажаними людьми. Пам’ятайте, що найчастіше щастя у дрібницях, тож тримайте його біля себе) Нехай усе задумане вдається сьогодні!

Закарпатців найбільше обкрадають влітку

Співробітники управлінь Державної служби охорони та карного розшуку УМВС України в Закарпатській області на спільній прес-конференції закликали громадян пильніше стежити за своїм майном у літній період.

В Закарпатській ОДА ділили кошти місцевих рад

  Про консолідацію та використання цих грошей йшлося на нараді керівництва області з головами райдержадміністрацій.

На вбиральні в закладах освіти виділять 4 мільйони гривень

Ще 3,8 млн. грн. на вищезгадані цілі у 2013-му передбачено в місцевих бюджетах.

В першій половині цього року Закарпаття стало ще більш залежне від імпорту в зовнішній торгівлі

За січень–червень п.р. обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами в Закарпатській області становив 642,2 млн.дол. США, імпорту – 988,2 млн.дол., що порівняно з відповідним періодом 2012р. по експорту менше на 5,7%, по імпорту більше на 3,3% відповідно. Про це нашій газеті повідомили в обласній статистиці.

Цього року доходи у вигляді процентів до депозиту не оподатковуються

Порядок оподаткування доходів у вигляді процентів на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок встановлений п. 170.4 ст.170 Податкового Кодексу України.

У Солотвині через кордон поза пунктом пропуску проривався джип (ФОТО)

Спробі проїхати поза пунктом пропуску «Солотвино» запобігли учора прикордонники Мукачівського загону.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 19 серпня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій та аромат свіжозвареної кави. У перший день нового тижня нехай ніщо не зіпсує гармонійного настрою. Будьте в курсі найважливіших справ, не губіться у прийнятті важливих рішень. Корисного понеділка!

Закарпатці сплатили понад 4 мільйони гривень земельного податку

Ці кошти надійшли в бюджет Закарпаття від фізичних осіб протягом січня-липня 2013 року.

На Міжгірщині платників навчали електронному звітуванню

Днями в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Міжгірському районі пройшов семінар – практикум для підприємців. Під час семінару   суб’єктам господарювання продемонстрували основні аспекти подання звітності засобами Інтернету.

Викладачка Берегівського медколеджу принизила дівчинку й не дозволила скласти вступні іспити

Мешканка Берегівщини Катерина Вегшев через газету «Вісник Берегівщини» написала, що її доньку з фізичною вадою правої руки зухвало принизили у приймальній комісії Берегівського медколеджу й не дали змогу скласти вступні іспити.

У Закарпатті звільнили   13 міліціонерів

«За негативними мотивами різного характеру тільки у 2013 році загалом звільнено 13 тепер уже колишніх міліціонерів», — каже в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 16 серпня. Перетворюйте буденні ранки у приємні миті й наповнюйте їх ароматом свіжозвареної кави. Нехай в оселі буде затишок, а в думках спокій і впевненість. Гармонійного ранку, позитивного вирішення всіх справ й корисного відпочинку на вихідних!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат