Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7960, 20

Закарпатців закликають бути обережними при поводженні з вогнем

Зі встановленням спекотної літньої погоди збільшується ймовірність виникнення пожеж, особливо в лісах, парках, господарських угіддях та на території приватного сектору.   В результаті пожеж знижуються захисні, водоохоронні та інші властивості лісу, знищується фауна і флора.

Від самосуду людей суддю вберегли міліціонери

На Закарпатті міліція не допустила самосуду громадян над суддею. Про це повідомляє офіційний сайт УМВС України в Закарпатській області.

Дипломати й керівники ОДА обговорили перспективи відкриття   нового пункту пропуску «Лубня-Волосате»

Закарпаття з візитом відвідує Генеральний консул Республіки Польщі у Львові Ярослав Дрозд. У   середу він разом з головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою відвідали Великоберезнянщину, де побували на місці відкриття майбутнього пункту пропуску «Лубня-Волосате».

Підозрюваного у жорстокому вбивстві закарпатця таки взяли під варту

За внесеною апеляційною скаргою прокуратури підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину перебуває під вартою.

Закарпатці захопили кабінет судді, яка залишила вбивцю сидіти вдома (ФОТО, ВІДЕО)

В Іршаві закарпатці брали штурмом кабінет судді, яка посадила під домашній арешт вбивцю. Про це розповідає власкор 1+1 Наталія Зотова на своїй сторінці у Facebook.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 15 серпня. Нехай вас не підводять обставини зранку й не нервують випадкові неприємності. Успіх завжди поруч, варто лише уважніше роздивитися навколо себе. Затишку вам на цілий день, розпочинаючи вже з ранкового кавування, а також тепла у близьких долоньках й щирості в очах, що навпроти. Гарного дня!

Росія розпочала війну проти України

Митниця Російської Федерації із 14 серпня зупинила весь український імпорт до своєї країни.

За півроку в Ужгороді та районі на ліки витратили понад 400 тисяч гривень

З початку 2013 року на медикаменти для жителів Ужгородщини витратили 410 тисяч гривень.

За сім місяців митний контроль на Закарпатті пройшли майже 5 мільйонів громадян

Кількість перетинів, яка була оформлена інспекторами Чопської митниці Міндоходів тільки протягом липня цього року становить понад 882 тис. громадян.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 14 серпня. Зустрічайте екватор тижня в доброму гуморі й міцно тримайте в руках філіжанку улюбленої кави – заряд батьорості на весь день. Нехай навколо буде якомога більше приємних речей, а співрозмовники лише цікавими. Не перевтомлюйтеся занадто, адже надворі літо, тож найкращі його дні варто залишити для себе. Гарної середи!

На Закарпатті пройдуть Дні туризму

У вівторок, 13 серпня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища пройшла робоча нарада з питань організації та підготовки до проведення Днів туризму на Закарпатті, під час яких в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати-2013».

Генпрокурор Пшонка звільнить прокурорів Мукачева, Мукачівського та Міжгірського районів

Учора Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, який вийшов з відпустки, підписав накази про звільнення прокурорів Мукачева Руслана Біловара , Мукачівського та Міжгірського районів - Романа П'ятки та Богдана Пилипа. Цю інформацію інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

Мукачівську лабораторію ветеринарної медицини оштрафовано  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Мукачівську міжрайонну державну лабораторію ветеринарної медицини за зловживання монопольним становищем.

Риба в Ужі могла вимерти через спеку, а не через хімію - ОФІЦІЙНО

У редакцію РІО надійшло повідомлення від місцевих рибалок. Кажуть, що вздовж річки Уж лежить багато мертвої риби, і ширяться чутки, мовляв, у річку потрапила небезпечна хімічна речовина.

Аналітика мовою оригіналу: Бути чи не бути децентрализації влади в Україні

В украинской политике, известной отсутствием системности, принято отмечать культурные различия разных регионов страны и даже использовать фразу "две Украины" (или, в зависимости от автора, три, четыре или даже восемь Украин!)

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 13 серпня. Нехай вас не лякають раптові неприємності чи пов’язані з ними розчарування. Прокидайтеся в доброму гуморі й запрограмовуйте хороший настрій на весь день. Ароматне кавування буде удвічі приємнішим, якщо додавати до нього улюблені солодощі й компанію бажаних людей. Гарного дня!

Як правильно сплачувати єдиний податок

При здійсненні кількох   видів господарської діяльності при сплаті єдиного податку потрібно застосовувати максимальний розмір ставки відповідної групи.

Закарпатські контрактники урочисто присягнули на вірність українському народові

Сьогодні, у Львові, сімнадцять військовослужбовців військової служби за контрактом 80-го окремого аеромобільного полку урочисто склали Військову присягу. На сьогоднішній день у цій елітній військовій частині Високомобільних десантних військ проходять військову службу більше 350 молодих військовослужбовців-контрактників, які цього року пройшовши відповідний відбір уклали свій перший контракт з оборонним відомством. Серед них є чимало представників з Волинської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, а також Донецької, Миколаївської та інших областей нашої держави. До складання Військової присяги молоде поповнення проходило підготовку в складі окремого підрозділу на базі одного з аеромобільно-десантних батальйонів полку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 12 серпня. Нехай ваш ранок буде добрим на співрозмовників, вдалим на справи й смачним завдяки запашній каві. Прокидайтеся в доброму гуморі, не переймайтеся через дрібниці. Гармонії у перший день тижня й затишного кавування!

Донька одеського губернатора, модель Аліса Матвійчук розбила лексус в Ужгороді

Сьогодні, 9 серпня, ввечері у центрі Ужгорода зіткнулися 2 автомобілі - лексус та шкода октавія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат