Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7980, 20

Закарпатські контрактники урочисто присягнули на вірність українському народові

Сьогодні, у Львові, сімнадцять військовослужбовців військової служби за контрактом 80-го окремого аеромобільного полку урочисто склали Військову присягу. На сьогоднішній день у цій елітній військовій частині Високомобільних десантних військ проходять військову службу більше 350 молодих військовослужбовців-контрактників, які цього року пройшовши відповідний відбір уклали свій перший контракт з оборонним відомством. Серед них є чимало представників з Волинської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, а також Донецької, Миколаївської та інших областей нашої держави. До складання Військової присяги молоде поповнення проходило підготовку в складі окремого підрозділу на базі одного з аеромобільно-десантних батальйонів полку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 12 серпня. Нехай ваш ранок буде добрим на співрозмовників, вдалим на справи й смачним завдяки запашній каві. Прокидайтеся в доброму гуморі, не переймайтеся через дрібниці. Гармонії у перший день тижня й затишного кавування!

Донька одеського губернатора, модель Аліса Матвійчук розбила лексус в Ужгороді

Сьогодні, 9 серпня, ввечері у центрі Ужгорода зіткнулися 2 автомобілі - лексус та шкода октавія.

Новий салон мережі «Світ оптики» —   нові пропозиції

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».

Ужгородець, якого врятували   від самоспалення, помер

Минулої суботи помер ужгородець, який 29 липня облив себе бензином і намагався спалити себе на газоні перед будівлею Закарпатської ОДА.

Підлітка понівечило   механізмом комбайна

Нещасний випадок стався у с. Коритняни Ужгородського району. Рано-вранці місцевий мешканець вирішив на своєму комбайні зібрати врожай і взяв із собою в помічники 15-річного сина.

В Ужгороді безкоштовно стерилізуватимуть тварин

З 19 серпня протягом трьох тижнів група лікарів і волонтерів із Австрії проведе безкоштовну стерилізацію і вакцинацію від сказу собак і котів.

В Закарпатті припинено нелегальне виготовлення алкогольної продукції

Підпільне виробництво було налагоджено в одному з населених пунктів Виноградівського району. Оперативники виявили 400 пляшок фальсифікованої горілки "Пшенична", майже 1000 літрів спирту та понад 46 тис. марок акцизного податку на алкогольну продукцію.

Міжгірщина не залишена поза увагою обласної влади

У четвер, 8 серпня, заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район. Окрім проведеного виїзного прийому громадян, посадовець відвідав заклади освіти та охорони здоров’я.

Жителі Міжгірщини зверталися з проблемами до заступника голови ОДА

У четвер, 8 серпня, у рамках реалізації проекту «Діалог   з країною» Президента України заступник очільника краю Іван Качур провів виїзний прийом мешканців Міжгірського району. До посадовця звернулося більше 20-ти громадян.

З п’ятниці, 9 серпня,   в Ужгороді в техрежимі запрацює візовий центр Польщі  

З 9 серпня в технічному режимі запрацює візовий центр республіки Польща в Ужгороді, повідомляє УНН.
За повідомленням прес-служби Закарпатської обласної ради, в офіційному режимі центр запрацює з 27 серпня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 9 серпня. Приймайте життя, як воно є й беріть від нього максимальну кількість позитиву. За філіжанкою улюбленої кави плануйте майбутній день, а всі незгоди залишайте на дні і в кавові гущі. Гарного релаксу на вихідних, здійснення всіх планів наприкінці тижня й бадьорого прокидання!

В Ужгороді запрацювало вегетаріанське кафе (ФОТО)

Тільки вегетаріанська кухня, меню та розваги для дітей, безкоштовні повітряні кульки для малечі! В Ужгороді відчинилося еко-кафе "Ясне сонечко" зі справді здоровою їжею. Тут навіть нема мікрохвильової печі...

Будівництво нового мікрорайону в Тереблі завершиться вже цієї осені ФОТО

У четвер, 8 серпня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом Тячівський район. Керівник краю побував на будівництві ряду соціально важливих об’єктів, а також оглянув хід робіт у селі Теребля.

Спека на Закарпатті не спадатиме   до суботи

Найближчим часом, температура повітря на більшій частині території області триматиметься в межах 34 - 36 градусів. Сильна спека на Закарпатті протримається ще до суботи

В Ужгороді готуються до   «Медового   Спасу »

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю-ярмарку бджільництва «Медовий спас», що проходитиме в Ужгороді 16-18 серпня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 8 серпня. Розподіліть свій час так, аби його було достатньо на хороші миті й бажаних співрозмовників. Кавування буде удвічі приємнішим, якщо додати до нього нотку оптимізму й улюблені солодощі. Не відмовляйте собі в затишному ранкові й отримаєте протягом дня значно більше позитивних зустрічей і справ. Бадьорого прокидання!

Як   вдосконалити процедуру сплати штрафу

Сьогодні в Управлінні Державтоінспекції Закарпаття відбулася нарада з представниками банківських установ, щодо внесення змін до законодавства щодо процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та автоматичного їх заліку під час отримання таких коштів.

«Захочуть повернути – повернемо, захочуть зарахувати на майбутнє - зарахуємо»

Сказав під час інтерв’ю одному з регіональних телеканалів Ігор Кріль начальник   управління доходів і зборів   з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Йшлося про те, що громадяни, котрі вже сплатили податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки   можуть зарахувати свої кошти для сплати в наступному році або повернути їх, звернувшись із заявою до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації. Після розгляду заяви, через двадцять днів з моменту її написання, кошти будуть перераховані на рахунок громадянина.

На Закарпатті рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

6 серпня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу за межами с. Ляхівці Ужгородського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат