Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7920, 20

Нардепа Гайдоша шокувало інтерв'ю Тимошенко

Інтерв’ю Юлії Тимошенко "Українській правді" шокувало народного депутата Іштвана Гайдоша.

Ужгородцям продемонструюь можливості сучасної бібліотеки

Тут проходитиме виїзна рекламна акція "Бібліотеки міста –ужгородцям!"

Про туристичні атракції в Ужгороді городяни дізнаються з банера

Поблизу площі Жупанатської встановили банер, який інформуватиме ужгородців та гостей міста про фестивалі та атракції Закарпаття.

У Рахові проходить Міжнародна конференція до 45-річчя Карпатського біосферного заповідника

17 вересня у м. Рахів відбулось відкриття Міжнародної науково-практичної конференції "Букові праліси та давні букові ліси Європи: проблеми збереження та сталого використання", присвяченої 45-річчю створення Карпатського біосферного заповідника.

В УжНУ відкриють маятник Фуко

У середу, 18 вересня, об 11.30 у фойє головного корпусу Ужгородського національного університету (вул. Університетська, 14) відбудеться урочисте відкриття унікального маятника Фуко, який демонструє добове обертання Землі. Особливістю пристрою, встановленого в УжНУ, є те, що це єдиний в Україні та на пострадянському просторі маятник Фуко безперервної дії.

На Закарпатті за 8 місяців видано майже 10 тисяч електронних ключів

На думку фахівців Головного управління Міндоходів області, це свідчить про активне впровадження закарпатськими суб’єктами господарювання інновації у сфері документообігу та звітності. До прикладу, у Закарпатській області із загальної кількості платників ПДВ у електронній формі звітують 98,42%, а платників акцизного податку – 100%.

51-річна жінка впала в колодязь

16 вересня о 19:51 вогнеборці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в Берегові, поспішали на вулицю Фізель. За повідомленням, у колодязь на власному обійсті впала місцева 51-річна мешканка.

Виконавча служба краю внесла до бюджету понад 24 мільйони грн.

За офіційним повідомленням начальника управління ДВС Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталії Панової, протягом 8 місяців 2013-го органами державної виконавчої служби стягнуто на користь Державного бюджету України   24 070 688 грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 17 вересня. Додавайте до ранкового кавування приємних емоцій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, й успіх супроводжуватиме вам протягом дня. Нехай справи будуть легкими, а співрозмовники до кави – цікавими. Гармонійного вівторка!

До Ужгорода вперше приїжджають відомі гітаристи з Харкова

26 вересня 2013 р. (четвер) у великому залі філармонії вперше на Закарпатті відбудеться концерт лауреата міжнародних конкурсів ХАРКІВСЬКОГО КВАРТЕТУ ГІТАРИСТІВ.

Аналітика: Митне "вікно можливостей" в "асоціюванні" з ЄС

Помилково вважати Угоду про асоціацію панацеєю від всіх хвороб української податкової та митної політики. Причому такою, що дасть лікувальний ефект невідкладно. Цінність її саме в тому, що вона задає Україні довгостроковий вектор розвитку та удосконалення.

Закарпатцям долетіти до Лондона буде простіше

Одна з дешевих авіаліній Wizz Air із завтрашнього дня запускає рейс Кошице-Лондон. До слова відстань від Ужгорода до Кошице всього 100 км.

Нацбанк ввів у обіг кілька нових пам’ятних монет

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що   12 вересня 2013 року Національний банк України ввів в обіг кілька нових пам’ятних монет.

Закарпаття з Словаччиною і Чеською Республікою підписали Меморандум про співпрацю

Проекти у рамках програм ЄС та Вишеградського міжнародного фонду релізовуватимуть на Закарпатті. Це передбачає тристороння угода про співробітництво між Закарпатською ОДА, Урядами Пряшівського самоврядного краю (Словаччина) та Пардубіцького краю (Чеська Республіка). У суботу, 14 вересня, у чеському Пардубіце керівники вищезгаданих регіонів підписали Меморандум про розвиток тристоронніх відносин та співпрацю.

Міндоходів видає громадянам тимчасові довідки про сплату утилізаційного збору

Міністерство доходів і зборів України своїм листом від 13 вересня 2013 року рекомендує митницям Міндоходів видавати тимчасові довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за транспортні засоби.

Завтра в Ужгороді стартує тренінг з адвокації

17-19 вересня 2013 року у м. Ужгород на базі готелю «Дружба», вул. Висока 12 о 10:00 почнуться тренінгові навчання «Вчимося адвокації» для представників громадських організації.

У жителя Міжгір'я підпалили два автомобілі

Вчора, 15 вересня, у Міжгір’ї у дворі власника підпалили два авто.

В УжНУ буде навчально-тренувальний банк-лабораторія

Банкіри УжНУ відтепер здобуватимуть навички роботи безпосередньо в приміщенні вишу. У головному корпусі для них відкривають навчально-тренувальний банк-лабораторію. Відповідне рішення було прийняте під час круглого столу "Інноваційне забезпечення підготовки фахівців банківської справи: проблеми і напрямки”, який відбувся 12 вересня на кафедрі фінансів і банківської справи Інституту економіки і міжнародних відносин.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 16 вересня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблений мелодій і заряджайтеся чашечкою ранкової кави. Нехай вас оточують бажані люди й надихають приємні речі. Додавайте до улюбленої кави трохи солодощів і нехай ваш день буде також наповнений лише гармонійними митями. Гарного понеділка!

Головний міліціонер краю   впевнений, що кожен автопалій відповість за свої діяння

Про навмисні підпали авто, які останнім часом набули поширення в області та Ужгороді зокрема, «РІО» писала неодноразово. Палять, як правило, дорогі іномарки, а потерпілими є доволі заможні й відомі у краї люди, тому такі злочини є досить резонансними.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат