Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8000, 20

«Турбогаз» відновлює виробничі потужності

З роботою модернізованого ливарного цеху заводу у середу, 4 вересня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

Першовересень(ФОТОРЕПОРТАЖ)

1-2 вересня вперше переступили поріг школи 16300 першокласників. Цього року кількість першачків зросла на 400 осіб.

Студія сучасного танцю «Бліц» проводить набір учнів!

6 вересня в ПАДІЮНі (кабінет № 200), з 17.00 до 20.00, Студія сучасного танцю «Бліц» проводитиме набір вихованців віком від 5 років.

Від понеділка, 2 вересня поїзд "Київ-Ужгород" став щоденним

Для забезпечення попиту пасажирів Укрзалізниця призначила щоденне курсування поїзда № 13 "Київ-Ужгород". Про це повідомляє в прес-служба Укрзалізниці.

У цьому навчальному році   в області боротимуться   з завищенням оцінок

16 300 закарпатських дітей підуть 1 вересня в перший клас. Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур. Кількість цьогорічних «першачків» дещо зросла порівняно з показниками минулих років.

Міліцейська вівчарка   знайшла 72-річного дідуся, котрий заблукав і дві доби провів у кукурудзяному п

Про те, що 72-річний мешканець с. Лоза Іршавського району пішов із дому і протягом майже двох діб не повертається, в сільраду повідомили його сусіди.

Фольклорне свято Перечинщина скликає таланти відбудеться у селі Дубриничи

15 вересня, розпочнеться Другий відкритий фестиваль мистецтв «Перечинщина скликає таланти».

За понад 9 мільйонів гривень австрійці відремонтують трасу між Мукачевим і Чопом

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області 20 серпня за результатами тендеру уклала угоду зі Спільним українсько-австрійським підприємством з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Бітунова Україна» на поточний середній ремонт автодороги М-06 Київ – Чоп.

Вода в басейнах   AquaRioPark має температуру +27 градусів Аквапарк працює за “осінніми” тарифами

Від 24 серпня в аквапарку працюють уже два басейни, один з них — для підлітків і літніх людей завглибшки 130—150 см.

У ДВС   Берегівського районного управління юстиції вимагали   2,5 тис. грн.   хабара


Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за фактом вимагання та одержання 2 500 грн. неправомірної вигоди головним державним виконавцем відділу ДВС Берегівського районного управління юстиції.

У Закарпатті відкрили вогонь на прикордонників

Як стало відомо виданню “Трибуна” напад на наряд прикордоників здійснили особи, що вже раніше притягалися до кримінальної відповідальності за переправлення нелегальних мігрантів.

Через африканську чуму в Росії та Білорусі на Закарпатті провели семінар-тренінг

У зв’язку із напруженою ситуацією по африканській чумі свиней у світі, особливо у найближчих сусідів України (в Російській Федерації та Республіці Білорусь) року в Закарпатті на базі Мукачівського району проведено обласний спеціалізований семінар-тренінг. Про це повідомляє Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України.

Аналітика мовою оригіналу: Треп имперский, или 15 мифов российской истории - правда и ложь

Феномен «крепостного права» - это феномен истинно московский, и он многое объясняет. Во всем мире рабами были представители других народов и рас. И только в России рабами было свое же население.

«АВЕ» відкриває в Ужгороді сервісний центр

У четвер,   29 серпня, в Ужгороді відбудеться відкриття сервісного центру ТОВ «АВЕ Ужгород» (за адресою: вул.Толстого, 33, приміщення колишніх залізничних кас).

Початковий етап ремонту Закарпатського лялькового театру обійдеться в 700 тис. грн.

27 серпня на прес-конференції з нагоди старту 33 театрального сезону директор театру Мирослав Петій розповів про заплановані ремонтні роботи в театрі.

Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляцію по справі   Нагірного

27 серпня Апеляційний суд Закарпатської області розглядав апеляцію захисників Павла Нагірного.
Адвокати Нагірного навмисно затягують справу

Як готують рибу без риби у першому вегетаріанському кафе в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».

Прокуратура контролює підпал авто депутата-регіонала Ужгородської міськради

Вчора, 26 серпня, близько 1.30 ночі, у приватному будинку у місті Ужгороді горів автомобіль «BMW-750», який належить депутату Ужгородської міської ради. Автомобіль внаслідок пожежі   знищено повністю.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 30 серпня. Нехай вже зранку в оселі панує затишок, а ваші думки спрямовуються в гармонійне русло. Будьте в курсі важливих справ   і бережіть свої нерви. Нехай сьогодні попрацюють інші, а ви займіться іншими корисними справами, й насолоджуйтеся ароматною кавою. Активних вихідних наприкінці літа й легкого початку осені!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 29 серпня. Запрограмовуйте хороший настрій, насолоджуйтеся ароматом улюбленої кави у ранковій чашечці. Нехай оточення сприяє успішним справам, а керівництво хвалить. Корисних зайнятостей вам сьогодні, а також неймовірно легкого ранку!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат