В Ужгороді відкрився новий ліцензійний зал гральних автоматів всеукраїнської мережі “4444”

09.03.2024 18:10 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Всеукраїнська мережа “4444” анонсувала відкриття нового сучасного залу гральних автоматів в Ужгороді. Ігровий простір відчинив двері у сучасному 4-зірковому апарт-готелі “Apartel” за адресою: вулиця Собранецька 150, пропонуючи нові можливості для відпочинку.

Новий ліцензований гральний заклад не тільки стає частиною розважальної інфраструктури міста, але і надає робочі місця мешканцям Ужгорода та забезпечує суттєві надходження до державного бюджету. 

Національним оператором ТОВ “ВОЛНА 4444” вже було сплачено більше 6 мільйонів гривень за перший рік дії ліцензій на гральні автомати. Це вагомий внесок у посилення економічної стабільності, обороноздатності України та наближення перемоги.

“Одне з наших головних завдань - показати, що гемблінг - це не про заробіток грошей чи програш останніх копійок. Це в першу чергу відпочинок і дозвілля, котре може приносити задоволення, якщо до гри ставитись відповідально”, - заявляє керівництво закладу. Сучасний легальний гемблінг значно відрізняється від підпільних клубів, де не сплачують податки, не дотримуються правил та вимог законодавства.  

Проте, варто пам'ятати, що азартні ігри все ж можуть мати свої ризики. Компанією “ВОЛНА 4444” організовано гарячу лінію по підтримці гравців, котрі страждають на лудоманію. Співробітники дуже суворо слідкують за недопущенням до залу осіб, котрі за власним бажанням або зверненням родичів внесені до спеціального реєстру обмеження, не допускають до гри осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

А для тих, хто не має проблем з ігровою залежністю та бажає насолодитись високоякісним геймплеєм й атмосферою, зал гральних автоматів “4444” в Ужгороді пропонує неперевершений досвід гри на найсучасніших автоматах Novomatic: від легендарних слотів Book of Ra, Lucky Lady's Charm Deluxe, Ultra Hot Deluxe, Fruits'N Royals и Dolphin's Pearl з красивою картинкою, якісним оформленням та підвищеною віддачею до інтерактивного покеру і рулетки.

Новий гральний простір став не лише місцем для ігор, але й простором для відпочинку та спілкування. Це чудова можливість для зустрічей з друзями і проведення часу у компанії. Крім того, зал "4444" проводить цікаві акції, організовує різноманітні заходи та турніри для своїх гостей, роблячи дозвілля ще більш та захоплюючим.

На честь відкриття, кожен відвідувач має можливість отримати до 1000 гривень на бонусний рахунок та використати їх, щоб відчути азарт й емоції, урізноманітнюючи проведення вільного часу. Дізнатись більше про актуальні акції зручно на офіційному сайті мережі “4444”: https://4444.ua.

Залишається сподіватися, що новий зал гральних автоматів "4444" стане популярним місцем для тих, хто шукає відповідний спосіб провести час у компанії друзів, але при цьому не забуває про важливість відповідального грального досвіду.

Дисклеймер: участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил та принципів відповідальної гри. Вхід до зали дозволено виключно особам, які досягли 21 року.

Коментарі :


28.03.2024 06:28 Іван

1).Я чув що вход у ігровий зал треба платити ;?????
2).підкажіть скільки мінімальна ставка на ігрових автоматів;????
3).


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат