Інспектори ДАІ Мукачева проводять «бесіди з безпеки»

admin 27.05.2013 13:08 ПОДІЇ

Літо - бажана і очікувана пора року для школярів та студентів. Настав час повного байдикування і розваг. Проте влітку настає спекотна пора і для працівників міліції. Окрема ділянка роботи належить і Державтоінспекції.

Щоб літній відпочинок для   школярів був справді яскравим, безпечним і безтурботним, напередодні літніх канікул працівники відділення державтоінспекції Мукачівського міського відділу міліції відвідали навчальні заклади міста та району. Зокрема, напередодні останнього дзвоника начальник ВДАІ Томаш Дулов завітав у гості до учнів гімназії Мукачева та вихованців Чинадіівського дитячого будинку.

Діти брали активну участь у бесідах, доводячи тим самим свою обізнаність з правилами безпечної поведінки. Вони охоче разом зі співробітниками ДАІ вирішували різні ситуації, які можуть призвести до ДТП, і визначали правильні в них дії. У ході таких бесід діти й самі придумували різні ситуації, в яких можуть опинитися, проігнорувавши правилами безпеки. Від правоохоронців школярі мали можливість почути і відповіді на їхні запитання. Наостанок діти переглянули цікавий та повчальний мультик « Безпека на дорозі». Радості дітей не було меж.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
(за інформацією Євгенії Красилинець, Мукачівський МВ УМВС)

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат