Як судді стали залежними від Оноківських чиновників

07.05.2024 17:24 ПОДІЇ



На сьогоднішню сесію Оноківської сільради (голова Марія Коваль) виноситься «родинне» питання судді Деметрадзе Тамаза Ревазовича.

Треба трохи наростити відпочинкову зону у селі Оріховиця, яка по факту вже використовується власниками у комерційних цілях.

Для цього застосували ноу-хау для вирішення подібного роду питань - передача земельної ділянки у оренду під сінокосіння та випасання худоби громадянину Деметрадзе Михайлу Ревазовичу.

Сінокос праворуч в селі Оріховиця належить Деметрадзе

 

Пане Тамаз, при всій повазі, погодьтеся, йде війна і не на часі вирішувати родинні питання з особами, які присмокталися до фінансових потоків місцевого самоврядування і їх не можна відірвати від годівнички навіть під страхом відсидки - кримінальні справи по Оноківській сільраді сиплються, як з рогу достатку, в тому числі і за махінації навколо допомоги для військових.

З порядку денного ми бачимо, що доповідачем по земельному питанню є колишній начальник управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області Віталій Лалакулич, якого не так давго СБУ затримала при спробі отримати 560 тис. грн хабара за забезпечення безперешкодного будівництва.

Якийсь сюрреалізм.

Нещодавно я писав про те, як один з суддів Ужгородського міськрайонного суду вирішив «кришанути» головиху Оноківської ОТГ Марію Коваль.

Панове судді, будь ласка, не наступайте на одні й ті самі граблі двічі.

Павло Федака

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат