Закарпаття з робочим візитом відвідали партнери з Пардубіцького краю Чеської Республіки

08.05.2024 10:23 ПОДІЇ

 

Сьогодні вітаємо на Закарпатті наших надійних партнерів з Пардубіцького краю Чеської Республіки, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

У фокусі уваги – продовження взаємодії, втілення спільних транскордонних проєктів, підтримка в створенні реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center». Про це і говорили під час візиту з гетьманом Пардубіцького краю Мартіном Нетоліцьким та іншими гостями.

Між Закарпаттям і Пардубіцьким краєм вже значний час триває продуктивне партнерство, яке ґрунтується на спільних поглядах та потенціалові в розвитку різних галузей: економіки, освіти, туризму, культури, медицини. Ця співпраця сприяє обміну досвідом та створенню нових можливостей для жителів обох регіонів.

Так, від початку співпраці партнери інвестували понад 26,4 млн грн для втілення спільних проєктів, тож робота в цьому напрямку буде продовжуватися. Це приклад взаємодії, яка вже приносить конкретні результати.

Одне з найголовніших сьогодні питань – створення простору, де наші захисники після повернення з війни зможуть відновлюватися. Проєкт реабілітаційного центру вже готовий, але для реалізації необхідне чимале фінансування, тому підтримка партнерів тут як ніколи необхідна. Вдячні Пардубіцькому краю, котрий вже цьогоріч спрямував 8,25 млн грн.

Дякуємо нашим партнерам за візит, системну і всебічну підтримку та взаємодію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат