Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8520, 20

Легалізовано працю майже 800 найманих працівників

Усі вони працювали без оформлення належним чином трудових відносин із суб’єктами господарської діяльності. До державної реєстрації підприємницької діяльності залучено 177 осіб.

Угорські   науковці цікавилися міграційною проблематикою   Закарпаття

Питання ефективності та розвитку українсько-угорського транскордонного співробітництва обговорювалися сьогодні в ході зустрічі начальника ГУДМС України в Закарпатській області Ігоря Михайлишина з представниками Інституту суспільних досліджень ТАРКІ (м.Будапешт) Огларкою Салаі та Крістіною Ла-Торе і віце-президентом Фонду розвитку транскордонного співробітництва Олегом Пилипенком. Йшлося   про проблематику, над якою працює міграційна служба краю, першочергові завдання структури. Угорські науковці цікавилися, як   впливає близькість   кордонів на міграційні процеси в регіоні, перспективами участі ГУДМС в області в   транскордонних проектах.

На Закарпатті   вогняною стихією пошкоджено дві квартири

14 травня о 12:31 хустським рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Горького, що в смт Вишково. Стурбовані мешканці триповерхового будинку розповіли, що на останньому поверсі із даху двох сусідніх квартир на зовні виривається полум’я та йде сильний дим.

Прокуратура перевіряє, чому закарпатські дерслужбовці виступали проти фашизму

Прокуратурою міста Ужгорода організовано перевірку за фактом проведення мітингу та участі у ньому державних службовців.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 15 травня. Замислюйте щось корисне в екватор тижня, який збігається з екватором місяця. Особлива ранкова кава додасть бадьорості, а приємні співрозмовники подарують бажані емоції на початку нового дня. Відкривайте для себе щось цікаве й прагніть перемог. Гарного дня!

Держсекретар МЗС Угорщини: Україна і ЄС по-новому окреслять кордони Європи

Підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом матиме значення для української історії та по-новому окреслить кордони Європи.

Пиво «Львівське» привітало рідне місто зі святом оригінальним музичним літописом

В рамках проекту «Музика, народжена Львовом» у столиці Галичини відкрили меморіальну дошку Кос-Анатольському, пригощали улюбленими стравами львівських музичних легенд і співали міські шлягери.

У спеціалізованій школі-інтернаті розпочали будівництво спорткомплексу

Про це очільник області повідомив у вівторок, 14 травня, під час огляду будівництва на території Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату.

Ліки для гіпертоніків будуть доступні за зниженини цінами

У вівторок, 14 травня, відбулася нарада стосовно реалізації на території області пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Участь у нараді взяли, зокрема, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер, керівники районних відділів охорони здоров’я, представники аптечної мережі краю, лікарі.

Чергова антиужгордська акція від Балоги (ФОТО)

Віктора Балогу, який з кожним днем продовжує втрачати свій вплив у громадсько-політичному середовищі, дратує розвиток Ужгорода. Як кістка в його горлі є аквапарк, який зводить в обласному центрі Сергій Миколайович Ратушняк.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 14 травня. Нехай ваш ранок розпочинається з приємних емоцій і смачної свіжозвареної кави. Будьте в курсі найважливіших справ, не переймайтеся через дрібниці. Найважливіше завжди досягається найлегше. Смачного кавування, бажаних співрозмовників і загалом хорошого вівторка!

У вівторок, 14 травня,   на озері в Дідові буде шоу з рятувальниками

14 травня в с. Дийда (Дідово) Берегівського району відбудеться комплексне тактичне тренування сил та засобів підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області на тему: «Організація пошуково-рятувальних робіт та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах».

Не задекларована   мозаїка   вартістю 333 тис. грн. опинилися на митному складі

Інспектори оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чопської митниці Міндоходів України під час оформлення вантажу із Італії на митному посту «Тиса» виявили подвійний пакет документів та недостовірні дані щодо товару на суму понад 333 тисячі гривень.

Під час виїзного засідання обговорять техногенну катастрофу у Солотвині

Круглий стіл «Економічні, соціальні та екологічні проблеми техногенної катастрофи у селищі Солотвино: чи враховується думка громади при їх вирішенні?» спільно організовують чотири Комісії громадської ради при Закарпатській ОДА на прохання   громади селища Солотвино. Зокрема, це Комісії: з питань регіонального соціально-економічного розвитку, ресурсного потенціалу та інвестицій;   з питань екології та збереження довкілля;   з питань розвитку туристичної галузі та рекреації; з питань законності і правопорядку.

Угорські підприємства проведуть в Ужгороді виставку

23-24 травня в Ужгороді проходитиме промислова виставка угорських підприємств.

Огляд закарпатської преси

Про що писали закарпатські газети

На Закарпатті відкриють академію мистецтв

  Про це повідомив, відкриваючи традиційні «Ерделівські читання», голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.

З незаконного обігу вилучено товарів майже на 17 млн. грн.

Із них товарів підакцизної групи на суму 1,9 млн. грн. Припинено діяльність одного підпільного алкогольного цеху.

Добровільна пожежна команда тепер має спеціальний автомобіль і карету "швидкої"

Вручили подарунок дерценським пожежникам у п’ятницю, 10 травня. Побували на врученні перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Свищо, а також народний депутат України Іштван Гайдош.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 13 травня. Легкого й бадьорого вам ранку. Нехай думки не здаються вам тягарем, з легкістю вирішуйте всі справи й намагайтеся здійснити щось корисне. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави й розпочинайте тиждень лише в доброму гуморі. Гарного дня й успішного старту!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат