Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8620, 20

Закарпаття отримає 248 тисяч на позачергові вибори в Берегові та 47 тисяч на вибори в селі Тарасівка

У вівторок, 9 квітня, відбулося засідання бюджетної комісії обласної ради, на якому погоджувалися зміни до обласного бюджету на 2013 рік.   Доповідав директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар.   Він повідомив, що згідно постанови парламенту про призначення позачергових виборів Берегівського міського голови та Тарасівського сільського голови (Тячівський район) область отримає субвенцію з державного бюджету у сумі 296 тисяч гривень на проведення позачергових виборів.

Чопські митники ділилися досвідом на конференції в Угорщині

Нещодавно у м.Дебрецен (Угорщина) делегація керівництва Чопської митниці на чолі з Олександром Похильком прийняла участь у спільній митно-фінансовій конференції, організованій Національною податково-митною адміністрацією Угорщини. У заході також взяли участь керівники прикордонних митних органів Словаччини та Румунії

У диспетчерському пункті станції екстреної меддопомоги встановлюють спецобладнання

Диспетчерський пункт екстреної медичної допомоги Закарпатської області розміщуватиметься на базі Ужгородської станції медичної допомоги. Саме цей заклад у вівторок, 9 квітня, відвідав заступник голови обласної адміністрації Іван Качур.

На Закарпатті розпочинають операцію "Нерест"

З метою посилення державного контролю за станом охорони риби та інших водних живих ресурсів у весняно-літній нерестовий період 2013 року Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області з 5 квітня по 25 травня 2013 року проводиться операція “Нерест”. Наказом начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області — Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області від 03.04.2013 року №375 встановлено заборону на вилов риби у цей період.

На синевирському перевалі стався зсув грунту

9 квітня введено обмеження автомобільного руху на автомобільній дорозі Т-07-20 Міжгір’я-Колочава-Буштино, км. 9+320 (Синевирський перевал).

Микола ПІГУЛЯК: За задумом Крупки, площа Народна суттєво відрізнялася від сучасної


Про засідання архітектурно-містобудівної ради, що відбулося 2 квітня, розповів на брифінгу начальник обласного управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк.

На Закарпатті оголосили штормове попередження

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом дня 10 квітня по Закарпатській області очікуються сильні дощі, подекуди грози.

На Хустщині за 3 мільйони гривень продали державний завод

Сокирницький цеолітовий завод разом із земельною ділянкою продали за 3 млн. 60   тис. 151 грн. Нового власника зобов’язали відновити діяльність підприємства, віддати його борги та створити нові робочі місця.
Про це повідомляє офіційний сайт регіонального відділення Фонду держмайна України в Закарпатській області.

Нагородили переможців щорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» (2012 рік)

Закарпатські підприємства, де працюють більше 12 тис. краян та зарплата подекуди сягає 6,5 тисяч гривень, - це переможці щорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» (2012 рік). Кращих з кращих нагородили очільник області Олександр Ледида, перший заступник голови облради Володимир Закурений, голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо та голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області   Марта Волощук.

Головний архітектор області: Нинішня пл. Народна не є проектом Крупки

Якою хотів бачити площу Народну чеський архітектор Крупка сьогодні під час прес-конференції продемонстрував у вигляді плану начальник управління містобудування та архітектури Микола Пігуляк.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 9 квітня. Не лякайтеся перешкод, адже вони завжди навчають нас і роблять сильнішими. Сприймайте жартівливо навіть найбільш напружені ситуації, і вони обов’язково порадують хорошими результатами. Нехай ваш ранок буде затишний, приємний, а також ароматний від свіжозвареної кави!

У Берегівській ЦРЛ порушували умови тендеру

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України завершує розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник).

Антимонопольний комітет припинив 16 дій, що містили ознаки порушень конкуренційного законодавства

З початку року Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд 26 справ про порушення конкуренційного законодавства.

Олександр Ледида зустрівся з Борисом Тодуровим

Відомий український кардіохірург приїхав обстежити закарпатських пацієнтів та прочитає лекцію студентам-медикам. У понеділок, 8 квітня, з директором Київського центру серця, професором, заслуженим лікарем України Борисом Тодуровим зустрівся голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида. Також на зустрічі були присутні начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер, ректор УжНУ Федір Ващук та проректор з науково-педагогічної роботи   вузу Віталій Ніколайчук.

Закарпатські "стражі доріг" ганятимуть автошляхами без "проблискових маячків"

МВС скасувало норму, згідно з якою патрульні автомобілі ДАІ повинні були постійно включати сині проблискові маячки на транспортних засобах під час несення служби

Українські та угорські рятувальники домовились про співпрацю до 2015 року

8 квітня у Києві Голова Держслужби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських   та Генеральний директор Національного генерального директорату з управління у надзвичайних ситуаціях МВС Угорщини Дьордь Баконді підписали план спільних заходів про співробітництво та надання взаємної допомоги в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків на 2013-2015 роки.

В області стартувала акція з прибирання спортивних майданчиків

З 1 по 30 квітня на теренах області проходить Всеукраїнський
захід «Спорт для всіх – спільна турбота». Головною метою його є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку громадян.

Розпочато справу про зловживання на МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

Великдень у житті русинів-українців Закарпаття

Важливе значення у весняному циклі календарних обрядів закарпатських українців мав Великдень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 8 квітня. Новий тиждень розпочинайте з приємних спогадів, які накопилися за вихідні й позитивного погляду на все те, що чекає попереду. Гармонійного ранку, смачної кави, лише корисних справ, і нехай понеділок буде легким!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат