Двох депутатів Ужгородської міськради сьогодні обговорює Facebook (ОГЛЯД)

РІО 27.08.2014 18:16 ПОДІЇ

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Сьогодні у мережі багато яскравих повідомлень про гранату у подвір’ї депутата Ужгородської міської ради Віктора Бобіти, та про спалений ресторан “Алаверді”, який пов’язують з депутатом тієї ж міськради Юліанною Бедь.

Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не лише на медіа-платформах, а й реалізовується у конкретних діях.

Facebook — це не лише дзеркало реальності, а й майданчик, звідки починається певний рух. А ще Facebook сміливіший, не часто у житті, віч-на-віч люди відверто дозволяють собі те, що можуть зробити у віртуальності, по той бік...

Отже, кілька фраз від тих, хто творять події у Закарпатті, беруть активну участь у його соціо-політичній складовій й висловлюють ті ідеї і думки, які неодмінно мають своє продовження у реальності. Тепер ці думки будуть систематизовуватися, й публікуватимуться не лише в онлайні, а й у офлайновому просторі (газета “РІО”), що, вочевидь, мотивуватиме користувачів до максимальної зваженості й відповідальності під час написання своїх постів.  

Сьогодні у мережі багато яскравих повідомлень про гранату у подвір’ї депутата Ужгородської міської ради Віктора Бобіти, та про спалений ресторан “Алаверді”, який пов’язують з депутатом тієї ж міськради Юліанною Бедь. Також часто згадується про вихід голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка з ВО “Батьківщина”.

Подаємо виключно цитати без будь-яких втручань у пунктуацію, лексику чи стилістику.

Журналістка Алла Хаятова пише:
“Щось не вірю я, що пані Юліанна знехтувала $1500 (суми, власне, варійовані) за зняття Щадея з посади секретаря ради і їй за те помста. Мабуть, щось не те. Хоча методи - ніби подібні. Тож - хто зна, хто зна...
"(Ночь тємна і полна ужасов (с))"”


Вівторок закарпатців у мережі — тисніть сюди


Фріленсер Андрій Німець показує свій скепсис щодо гранати, яка опинилися у дворі депутата Бобіти:
“ну, не завжди так все однозначно...
в Мукачеві інколи мешкає такий собі іванко чубірко, близький підлиза медведчука - так ось, він колись теж верещав що йому 2 гранати кинули... ну виявилося, що дешевий спектакль він сам і влаштував”.

***

Фотограф Михайло Палінчак непокоїться деревами:
“Друзья, кто то может объяснить в чем суть вырубки целого ряда деревьев на Капушанской? Их вроде спилили более года назад. И стоят сиротливо покалеченные пеньки уродцы и нет никому до них дела”.

***

Представник Інституту політичної освіти Володимир Феськов коментує вихід Авакова, Яценюка й Турчинова з “Батьківщини”. Вийшов і губернатор Закарпаття Лунченко:
“план пішов в дію. Ще весною я закарпатським колегам казав, не буде єдиної батьківщини на парламентських. Власне, її не було в області і на президентських. Хто з чим зістався - судь самі. Для мене все очевидно ) УДАРу не позаздриш...”


Як пройшов минулий четвер у Facebook — читайте тут


Співробітник ЗакДУ Олександр Вінтсе пропонує заборонити ... весь кримінал в Ужгороді:
Пропоную скликати термінове позачергове засідання Громадської ради та винести на розгляд питання, щодо кримінальної ситуації в місті і методом рейтингового голосування заборонити увесь кримінал в Ужгороді!
А також висловити недовіру всім кримінальним авторитетам міста!
Прошу голосувати!
Помахайта своїми зеленими картками:)

***

Наостанок подаємо 3 пости від популярного у Facebook та за його межами користувача — закарпатського бухгалтера Сергія Микити:

“Мені командувач НАТО Расмуссен нагадує Гриценко. От вічно щось там заявляє собі, бурчить, пише в твіттер, ругає Росію, а на нього ніхто увагу не звертає. Так ти блять командувач НАТО чи просто блогер?? Не розумію, якщо російська війська уже не паляться і рвуться до Маріуполя, то якого хрена НАТО і ЄС мовчить”.


“Про курс долара

Скажу чесно, я не розбираюся в фінансах, як працює валютний ринок, тому мені цікаво як цей курс долара на міжбанку встановлюється. Декілька банків між собою купують валюту і якщо її мало, а попит великий, то виходить що долар росте. Чому це стається за підсумками дня, а не наприклад протягом тижня? Наприклад моя бабка кожну середу купує молоко на базарчику, припустимо вона не змогла купити молоко, прийшло більше людей і що з цього не виходить, що раптом в районі молоко піздєц росте в ціні, серед людей паніка, люди заготовлюють банки і бідони, скуповують всюди молоко, бо в середу комусь не вистачило молока. Бабка просто купить молоко на наступний день або тиждень. якщо їй лінь буде ходити.
А так зараз і виходить з доларом. Ось є країна, ціла економіка, люди працюють, щось виробляють, кури несуть яйця, дозрівають яблока, корова дає молоко, кожен працює і за це отримує певну плату у вигляді національної валюти і тут виходить, що пару банків між собою купують валюту, комусь не вистачає і починається піздєц, курс долара росте, відразу паніка. І це магічним чином впливає на цілу країну. Яблоко що ось-ось дозріло і має вже падати з дерева, поки падало виросло в ціні на гривню, бо долар виріс. Курка знесла яйце дивиться і єбать, а воно вже стало дорожче, бо долар!! І так повсюди. Ось цього я не розумію. Як це все працює, це схоже на якийсь величезний найоб”.



“Друзі, зараз поки пост, а звіт по ПДВ я вже здав, так що я маю вільний час, готовий з вами не відпочити. Давайте пропозиції.
Я не маю візи, закордонного паспорта, лишніх грошей, тому давайте пропонуйте де можна не відпочити з компанією. Готовий підірватися в любий момент і не відпочити з вами хоч на край світу”.

РІО

ТЕГИ : Валерій ЛунченкоЮліанна БедьВіктор БобітаСергій МикитаАлла Хаятова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат