Як відомі закарпатці почали тиждень після свят у соціальній мережі (ФОТО, ОГЛЯД)

РІО 26.08.2014 17:02 ПОДІЇ

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не лише на медіа-платформах, а й реалізовується у конкретних діях.

Facebook — це не лише дзеркало реальності, а й майданчик, звідки починається певний рух. А ще Facebook сміливіший, не часто у житті, віч-на-віч люди відверто дозволяють собі те, що можуть зробити у віртуальності, по той бік...

Отже, кілька фраз від тих, хто творять події у Закарпатті, беруть активну участь у його соціо-політичній складовій й висловлюють ті ідеї і думки, які неодмінно мають своє продовження у реальності. Тепер ці думки будуть систематизовуватися, й публікуватимуться не лише в онлайні, а й у офлайновому просторі (газета “РІО”), що, вочевидь, мотивуватиме користувачів до максимальної зваженості й відповідальності під час написання своїх постів.  

Подаємо виключно цитати без будь-яких втручань у пунктуацію, лексику чи стилістику.

Медійник Ярослав Гулан поширив посилання з заголовком “Журналіста під домашній арешт не закриють – суд”.
Йдеться про судовий процес у справі бійки двох місцевих журналістів. Подробиці інциденту — тут
Коментар Гулана: Хоча маленька, але - перемога. Вітаю Олега. Сподіваюся, що цього разу - свободу слова таки не зупинити!


Як пройшов минулий четвер у Facebook — читайте тут


Ужгородська активістка, яка допомагає військовим Вікторія Жуйко-Сабо‎написала свою думку щодо з’ясувань стосунків на сайті Ужгородського національного університету :
“А мені не подобається це кидання багном на сайті УжНУ. Таке враження, що це не сайт вишу, а якась мутна контора. Якщо між двома людьми неприязнь - вони мають розібратися за зачиненими дверима. Якщо діалогу не виходить - хтось має піти. Але робити з альмаматер поле для словесного батлу... Неправильно це. Це УНІВЕРСИТЕТ, який робить із дитину у першу чергу освічену ЛЮДИНУ, а вже потім спеціаліста. Сподіваюсь, що конфлікт буде вичерпано найближчим часом, і студенти прийдуть у стіни незалежного вишу, де побачать і полюблять тих, на кого будуть рівнятися усе життя”.


Художник Банди Шолтес публікує чергову, але, як завжди, цікаву замальовку з життя:
“На ОЕ никогда не был и вряд ли пойду. А вот на концерт Napalm Death однажды сходил. Приехали чуть не под дом, как не пойти. И была там такая подача. Пока играли подогревающие группы, металлисты, посъезжавшиеся чуть не со всего снг, бухали в большом холле-баре. Ну и я тоже там залип.

Когда очередной раз пошёл в WC, случайно подслушал разговор. Перед дверью стояли два патлатых здоровых нетрезвых чувака, лет за 30. Один в майке Carcass, второй – в Napalm Death. Стоя перед писсуаром, я услышал весь их диалог.

– Слушай! Слышь?
– Да. Шо?
– Прикинь – я купил все фильмы с Marilyn Monroe. Это пиздец!
– Чувак, я тя понимаю.

Послышался громкий звук пьяного мужского рукопожатия. А потом – шум таких же пьяно-мужских объятий. С похлопыванием по твёрдым плечам и по кожаной спине.

И затем:
Дай сигарету”.


Минула середа закарпатців у мережі — тисніть сюди


Заступник міського голови Ужгорода, ресторатор Ярослав Шафарь наразі перебуває у Польщі, звідки опублікував фото баночок “коли” (дивіться фото”. І написав: “Вот такие банки Кока-Кола выпускает в Польше. Пора Кока-Коле сказать Дякуємо!!”.


Наостанок подаємо 3 пости від популярного у Facebook та за його межами користувача — закарпатського бухгалтера Сергія Микити:

“Петро Порошенко случайно потиснув руку Путіну”.

“Российская академия наук планирует издать "Историю Новороссии" в 2015 году.
Нас явно чекає ціла епопея. Тільки список прем'єрів та міністрів ДНР і ЛНР буде складати 3 томи”.

“Уявляєте як Путін ненавидить інтернет? Оці всі вічні палєва з сторінками в контакті, то один ідіот викладе відео як вони з градів обстрілюють Україну, то псковські десантники чогось перестали масово заходити на свої сторінки. Його ж в КГБ до такого не готували, що буде якась глобальна мережа і люди будуть викладувати дані про себе. Ідіоти ж, так відкриватися. Все таки в СРСР брехати було попроще”.

РІО

ТЕГИ : FacebookЯрослав ШафарьСергій Микита

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат