Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8600, 20

Огляд закарпатської преси за 21-27 квітня

Огляд регіональних закарпатських газет за минулий тиждень

На Закарпатті   вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів-чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, в Ужгороді на площі Дружби народів відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці Чорнобильскої трагедії.

Рівно 27 років тому Україна пережила маштабну техногенну катастрофу – аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні закарпатці вшановують пам’ять тих, хто ціною власного здоров’я та життя ліквідовував наслідки аварії.

Цьогоріч   в області закупили житло для   чотирьох родин чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, голова облдержадміністрацій Олександр Ледида зустрівся із представниками громадський організацій чорнобильців краю.

Siemens перенесе виробництво з Бразилії на Закарпаття

Компанія Siemens Enterprise Communications планує передислокувати свої виробничі потужності в Україну.

В Ужгороді цілодобово стоять в чергах, щоб отримати Шенгенську візу

У черзі до Європи. Вже кілька тижнів українці від світання до смеркання виборюють перепустку в Старий світ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 квітня. Нехай всі рішення приймаються з легкої руки, а день буде багатим на сюрпризи. Не змушуйте себе працювати понад міру, релаксуйте з улюбленою кавою й плануйте майбутні вихідні. Вдалої п’ятниці й корисних справ сьогодні!

Президент призначив Якубця головою Хустської РДА

Про це йдеться у відповідному указі президента.

На Закарпатті провели мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Напередодні 27 роковин Чорнобильської трагедії, 25 квітня в Управління ДСНС України у Закарпатській області біля пам’ятної стели пожежникам-ліквідаторам цієї техногенної катастрофи відбувся мітинг-реквієм. Недаремно епіграфом до пам’ятного знака були обрані слова Кобзаря „І мертвим, і живим, і ненародженим...”, які є своєрідним генетичним кодом української нації.

Службові особи Мукачівської РДА перевищували повноваження

24 квітня Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері до ЄРДР (Єдиного реєстру досудових розслідувань) внесено відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) щодо посадовців Мукачівської РДА .

В Закарпатській ОДА відбулася передвеликодня Рада церков

Саме про важливість роботи релігійних громад щодо опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування, та участі у акціях по боротьбі з туберкульозом та СНІДом, просвітницьку роботу та пропагування моральних цінностей спілкувались духівники та керівники краю. У четвер, 25 квітня, під головуванням Олександра Ледиди відбулась традиційна передвеликодня Рада церков.

На Закарпатті регіональна координаційна група АТЦ провела чергове антитерористичне навчання

25 квітня ц.р. координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове командно-штабне антитерористичне   навчання на особливо важливому об’єкті електроенергетики – електропідстанції «Мукачево».

Знахідка на березі Тиси — сигарети, вартістю 25 тисяч гривень

Прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону вкотре під час перевірки берегової відмілини річки Тиса виявили на відстані близько 15 метрів від лінії державного кордону вісім пакунків загорнутих в чорний поліетилен.

У головного міліціонера Мукачева — новий заступник

24 квітня заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив особовому складу Мукачівського міськвідділу міліції нового заступника начальника-начальника кримінальної міліції підполковника Дмитра Чебана.

Закарпаття має двох нових керівників місцевої міліції

Тепер уже колишнього керівника правоохоронців Рахівщини Павла Басарабу призначено т.в.о. начальника Тячівського райвідділу міліції. Т.в.о. начальника Рахівського райвідділу призначено Віталія Клемпоту.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 25 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ, однак, не поспішайте з висновками. Адже до завершення тижня ще є трохи часу. Кавуйте з насолодою і нехай ніщо не зіпсує цей затишний ранок. Гарного дня й приємного прокидання!

Головний податківець переміг головного митника

Як відомо, в Україні було створено Міністерство доходів та зборів, яке об’єднало Податкову та Митницю. Відповідно, виникло питання, хто ж в регіонах буде очолювати об’єднану структуру.

Пожежники провели показові навчання для дітей та дорослих

Аби запобігти пожежам   в період весняно-літнього пожежонебезпечного періоду та попередити загорання у житловому секторі працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками зацікавлених служб та відомств...

Олександр Ледида   пообіцяв жителям Міжгір’я сприяти у призначенні виборів селищного голови

Про це голова Закарпатської облдержадміністрації повідомив під час зустрічі з громадськими активістами селища.   Зокрема, голова громадського об’єднання «Позиція» Ярослав Мандель розповів: жителі смт. Міжгір’я уже досить довго чекають на позачергові вибори нового керівника населеного пункту.

Податківці розповідали студентам УжНУ про право на податкову знижку

Лекцію для майбутніх економістів Ужгородського національного університету провели голова правління територіального відділення АППУ Марта Волощук та   начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

Про проблеми розвитку туризму говорили в ОДА

У середу, 24 квітня, очільник краю Олександр Ледида зустрівся з головою Держагенства України з туризму та курортів Оленою Шаповаловою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат