Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8680, 20

З початку року електронні ключі отримали майже 400 закарпатців

З відкриттям Центру реєстрації користувачів при ДПС у Закарпатській області з червня по грудень 2012 року було надано понад 3 000 послуг електронного цифрового підпису. За перший квартал 2013 року вже 3387.

Посли держав Вишеградської четвірки цінують прагнення України до європейської інтеграції

У вівторок, 16 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із послами держав Вишеградської четвірки -   Надзвичайним і Повноважним Послом Угорської Республіки в Україні Міхаєм Баєром,   Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Генриком Літвіном,   Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та тимчасово повіреним у справах Посольства Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном.

На площі Народній до Великодня розмістять "писанкові дерева"

У рамках Року дитячої творчості 28 квітня в області стартує завершальний етап фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». Учасниками   святкового дійства будуть більше 50 команд из кожного району Закарпаття.

На Закарпатті перебувають посли країн Вишеградської четвірки

Сьогодні, 16 квітня в обласні раді відбулася зустріч з Надзвичайними і Повноважними Послами в Україні країн Вишеградської четвірки.

Прокуратура перевіряє законність реконструкції приміщення на Корзо

Прокуратура Ужгорода направила вимоги в інспекцію Держбудконтролю і в Ужгородську міську раду щодо проведення перевірки   законності реконструкції підвального приміщення за адресою вул. Корзо 11 в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 16 квітня. Нехай ваш ранок буде впевненим, кроки рішучими, а настрій бадьорим. Додавайте до цієї суміші аромат свіжозвареної кави, запрошуйте улюблений співрозмовників і не баріться у важливих справах. Адже коли, як не в першій частині тижня розпочинати щось нове й цікаве? Гарного дня!

Поліцейські Дубаю їздитимуть на Lamborghini Aventador

Влада Дубаю поповнила автопарк місцевої поліції патрульним варіантом суперкара Lamborghini Aventador. Автомобіль повністю відповідає місцевим вимогам, що пред'являються до спецтранспорту, і пофарбований у кольори поліції даного емірату.

Сільського голову затримали на хабарі у 9 тисяч доларів

Сьогодні, 15 квітня при одержанні хабара 9 тис. дол. США затримано голову Буковецької сільської ради.

Олександр Ледида: Селищні громади мають долучитися до весняного благоустрою

Упродовж двох днів тридцятеро керівників місцевих громад навчатимуться в Ужгороді за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування. У понеділок, 15 квітня, разом з керівником обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців Павлом Черевком присутніх привітав й очільник краю Олександр Ледида.

Автобус, що їхав із Закарпаття до Дніпропетровська, потрапив у аварію на Вінниччині. 14 поранених

Пасажирський автобус не впорався з керуванням, з'їхав в кювет і перекинувся біля села Райгород Вінницької області. "Mercedes 0350" виконував рейс із Закарпатської в Дніпропетровську область.

ЗОТВ Антимонопольного комітету України розпочало справу за неподання інформації онкодиспансером

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру (надалі – Диспансер) за неподання інформації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 15 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ цього дня й не розчаровуйтеся через дрібниці. Нехай аромат ранкової кави надихає на нові звершення й приваблює позитивний початок цього дня. Успішного понеділка й приємного кавування!

Олександр Вілкул: «Для оперативного реагування в умовах повені на Закарпатті працює міжвідомче угруп

За інформацією Укргідрометцентру у зв’язку з очікуваними сильними дощами 12-14 квітня на річках Закарпаття формуватиметься чергова хвиля підйому рівнів води на 0,8 - 2 метри, порівняно з поточними відмітками. У зв'язку з цим Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, який очолює Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вилетів у Закарпатську область. Він перевірив хід проведення протипаводкових дій, зробив обліт регіону, перевіривши готовність водозахисних дамб та райони у басейні річки Тиса, а також провів виїзне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Вже цього року в Ужгороді відкриється новий хірургічний корпус

У цьому впевнений Олександр Вілкул. Під час візиту на Закарпаття Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо завершення будівництва сучасного хірургічного корпусу Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака в Ужгороді.

Головний архітектор розвіяв міф про площу Народну   і проект   архітектора Крупки

Головний архітектор області Микола Пігуляк днями під час прес-конференції оприлюднив проект пл. Народної від архітектора Крупки. «Це проектне рішення Крупки абсолютно відмінне від того, що є зараз. Проект не був реалізований, тобто площа в теперішньому її вигляді жодним чином не відповідає архітектурному задуму тодішніх архітекторів — це фактично незавершена її версія», — сказав Микола Пігуляк.

Мощі святого Дона Боско вшановували в костьолі Святого Георгія в Ужгороді

У четвер мощі католицького священика, покровителя дітей, молоді, батьків та педагогів, були доправлені в Ужгород.

Штрафні санкції на ТОВ «Альфа-Сервіс-Груп» підтверджені судом апеляційної інстанції

Суд апеляційної інстанції підтвердив правомірність рішення Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Через Вілкула в Ужгороді перекрили дорогу до лікарні, а ями "сховали" під глиною (ФОТО)

Сьогодні, 12 квітня, з офіційним візитом на Закарпаття завітав віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул. Як у минулому році, Ужгород чепурили до приїзду прем’єра Азарова, так і нині місто потужилося, аби сподобатися гостеві.  

Про подробиці вчорашньої драми на Ужгородському автовокзалі (ОФІЦІЙНО)

Працівники деяких ЗМІ, схильні не перевіряючи фактів, створювати   сенсації, вчора поспішили надати занадто суб’єктивного забарвлення драмі, свідками якої були пасажири Ужгородського автовокзалу. Йдеться про наглу смерть чоловіка похилого віку. Встановити істину допомагає роз’яснення офіційної особи, яке ми наводимо нижче.

Військові літаки ведуть спостереження за нашими кордонами

Мешканці прикордонних закарпатських сіл у ці дні звернули увагу на небачену досі активність авіаторів. Як з’ясувалося, це військові інспектори Росії на Ан-30Б здійснюють нині спостережні польоти над територіями двох сусідніх держав — Румунії та Угорщини в рамках міжнародного договору по відкритому небу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат