Нові подробиці із затриманням закарпатського Правого сектору з арсеналом зброї у Львові

admin 19.08.2014 11:41 ПОДІЇ

Закарпатський Правий Сектор оприлюднив заяву, у якій, за визначенням самих членів організації, «розкрив нові подробиці» випадку із затриманням правосекторівців у Стрию 12 серпня.

Львівський УБОЗ відкрив вогонь на закарпатський Правий сектор - читайте тут


Як стверджується у тексті, машини ПС були обстріляні, а самі представники організації «були жорстко затримані». За інформацією ПС, «у цій спецоперації львівського УБОЗу по затриманню патріотів брали участь саме львівські беркутівці. Ті, які не так давно відчайдушно трощили автівки автомайдану. Цих птахів у затриманні шістьох бійців Правого сектору брало участь під 50 голів. Всі у повному спорядженні, бронежилетах, касках і з автоматами, приїхали на сімох автобусах. Подробиці самого затримання ми вже оприлюднювали, а тепер хочемо розповісти про кілька доволі неприємних моментів, що відбулися після».

Правий Сектор звинувачує міліцію у мародерстві. Зокрема, у повідомленні прес-служби йдеться про те, що правоохоронці після затримання почали нишпорити по машинах, забирали «все, що приглянулося» і вкрали навіть камуфляжі, 300 гривень, труси і шкарпетки.


Перелік зброї, яку закарпатський Правий сектор віз додому - тисніть сюди


«Одразу після того, як на хлопців були надіті кайданки, а слідча група почала роздивлятися нашу зброю, беркутівці зайнялися ... брутальним мародерством. Ці злочинці у формі правоохоронців почали нишпорити по кишенях та машинах   бійців та тягнути у свої машини все, що приглянулося. Вкрали кілька "розгрузок", відеокамеру, прилади нічного бачення, туристичний топорик, камуфляжі і навіть позривали із форм добровольців шеврони, які нещодавно їм були вручені комбатом у надзвичайно "торжественній обстановці" під мінометним обстрілом в окопах в с.Піски. Нічого святого, навіть речі, залишені на згадку про загиблих товаришів, потягнули. Ну нехай ці талісмани принесуть щастя цим мародерам та їх родинам. Ми і так не зможемо забути про своїх братів.

От такі працівники стоять на захисті законів, саме вони із важливими обличчями розповідали нам про те, що ми не маємо права порушувати закон, навіть, якщо ми порушуємо його задля захисту Батьківщини. Одні це розповідали, а другі в цей час грабували наші машини. Навіть ті невеликі гроші, що залишалися (близько 300 грн) поцупили. Вже після приїзду нашого адвоката, вдалося заставити їх повернути "нічники" та ще якийсь дріб'язок, а більшість вкраденого скарбу беркутівці вже встигли забрати із місця інциденту. На нашому відео є цей момент, коли ці мародери повертають частину вкраденого. І ми ще дивувалися, коли під Торезом "апалченці" розкрадали речі загиблих? Тут, на Заході України працівники міліції роблять те сааме»,   – вважають у Правому Секторі.

Щодо всього викраденого, активісти виправдовуються: «Детальний список вкраденого львівськими міліціянтами ми не можемо скласти, бо тягнули все, аж до смішного: розікрали труси та шкарпетки, які були з етикетками. Невже так тяжко стало жити у відомстві Авакова?».

«Звичайно, після повернення нам наших речей, ми складемо список вкраденого та звернемося до прокуратури із відповідною заявою, а наразі просто гидко. Гидко від розуміння того, що в міліції так і залишилися банальні бандити в одностроях і ніяка революція і ні сотня ні тисяча загиблих патріотів не змогла це змінити. Ганьба, громадяни ... Ні, не повертається язик назвати їх офіцерами», – додають у Правому Секторі.


Коментар Сергія Ратушняка, голови ГО “Нове Закарпаття”, екс-мера Ужгорода, опублікованого у Facebook
“Ярош, Ты пил с Януковичем коньяк когда на майдане расстреливали безоружных граждан. Ты НИГДЕ не воюешь! Ты пиаришься! А вот по отправляли пацанов на смерть уже 39-ть человек. Ты со своей сектой - нелегальное вооружённое бандформирование. Несчастные погибшие и их родные не получат ни копейки компенсации. Потому что Ты и твой ПС - нелегалы. Ты разводишь наивных и подводишь всех их под УК - уголовный кодекс.
И ещё. В Закарпатье твои "побратимы" на службе и зарплате у местного урода "януковича" по фамилии Балога-Петьовка. Именно в эту банду закарпатский "правый сектор" вёз десятки единиц оружия. Не исключено, что от Гелетея или Тебя. МВС сработало чётко и их задержали под Стриём. И причём тут вонь о "воинах", о преследовании "героев". По твоему бандитскому примеру нужно в каждом селе создать вооружённую банду и заменить собою Закон и Конституцию. Остынь и покайся за разводы, грабежи и ,главное, гибель обманутых пацанов, герой невидимого фронта!”.  

admin

ТЕГИ : ЗакарпаттяЗброяПравий сектор

Коментарі :


19.08.2014 13:09 234

Полностью поддерживаю Сергія Ратушняка. Эти твари из ПС еще смеют себя называть патриотами. Патриоты на Донбасе, а те кто беспределят на Закарпатье работают на паРашенское ФСБ как и сам Ярош. Всю эту шваль по тюрьмам рассажать и в стране на порядок спокойнее станет.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат