Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8740, 20

Українські та угорські рятувальники домовились про співпрацю до 2015 року

8 квітня у Києві Голова Держслужби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських   та Генеральний директор Національного генерального директорату з управління у надзвичайних ситуаціях МВС Угорщини Дьордь Баконді підписали план спільних заходів про співробітництво та надання взаємної допомоги в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків на 2013-2015 роки.

В області стартувала акція з прибирання спортивних майданчиків

З 1 по 30 квітня на теренах області проходить Всеукраїнський
захід «Спорт для всіх – спільна турбота». Головною метою його є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку громадян.

Розпочато справу про зловживання на МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

Великдень у житті русинів-українців Закарпаття

Важливе значення у весняному циклі календарних обрядів закарпатських українців мав Великдень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 8 квітня. Новий тиждень розпочинайте з приємних спогадів, які накопилися за вихідні й позитивного погляду на все те, що чекає попереду. Гармонійного ранку, смачної кави, лише корисних справ, і нехай понеділок буде легким!

Провідні науковці зібралися для обговорення проблем раку молочної залози(ФОТО)

Вчора в Ужгороді стартувала науково-практична конференція та школа-семінар з міжнародною участю «Сучасні аспекти лікування раку молочної залози у жінок».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 5 квітня. Наповнюйте завершення тижня позитивними емоціями, а філіжанку – улюбленою кавою. Нехай усе вдається, планується,а хороше   множиться. Не переймайтеся через дрібниці, адже саме вони роблять життя ціннісним. Гарного дня та вдалого відпочинку на вихідних!

Обмуздрамтеатр отримає 100 тисяч гривень на нові костюми

У четвер, 4 квітня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з колективом Закарпатського обласного державного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв.

На Закарпатті вже 319 касових апаратів звітують в режимі он-лайн

Найактивніше застосовують новації   підприємці   Виноградівщини.

За останні 3 місяці   область скоротила   зарплатний борг на 883 тис. грн.

Про це повідомив під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України керівник Закарпаття Олександр Ледида.

На   Закарпатті 244 дітей виховуються у дитбудинках сімейного типу


Уже протягом 14 років Марія та Отілла Ілошвай опікуються обездоленими дітьми у будинку сімейного типу в Берегові, що на Закарпатті. У четвер, 4 квітня, до великої родини, що мешкає у Берегові, навідалися заступник керівника краю Михайло Попович та начальниця обласної Служби у справах дітей Світлана Якімеліна.

Викладачі УжНУ змагатимуться між собою

В УжНУ триває шоста загальноуніверситетська спартакіада серед викладачів, співробітників та аспірантів УжНУ, членів профспілкової організації. Урочисте відкриття змагань відбулося 11 березня, а завершиться спартакіада 23 травня.

Нагірний досі залишається керівником Хустської філії "Закарпатгазу"?

В усякому разі, саме Павло Нагірний вказаний виконуючим обов’язки Хустської філії Закарпатгазу на офіційному сайті установи.

За минулі місяці до АКМ надійшло 20 скарг і заяв

Протягом січня-березня 2013 року до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надійшло вже 20 заяв і скарг від громадян та суб’єктів господарювання щодо порушення їхніх прав.

Нардеп Іван Бушко запровадив іменну стипендію для студентів

Організація Об’єднаних націй стривожена можливістю повторення глобальної продовольчої кризи п’ятирічної давності , яка спровокувала голодні бунти у багатьох країнах, що розвиваються і слугувала одним із каталізаторів революцій у Північній Африці та на Близькому Сході у 2010-2011 рр.

Будапештський театр оперети показав "Сільву" в Ужгороді(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Саме з Ужгорода угорські артисти стартували з презентацією відомої оперети Імре Кальмана "Сільва" Західною Україною.

Аналітика: Україна завершить руйнування СРСР: як і чому це станеться

Письменник Андрій Кокотюха (на фото): "Нинішній президент може увійти в історію, як головний євроінтегратор, і довершити руйнування "совка".

Цьогоріч закарпатські землевпорядники зареєстрували 3833 земельні ділянки

З початку роботи Національної кадастрової системи землевпорядні фахівці Закарпаття зареєстрували 3833 земельні наділи та надали 1487 витягів із Державного земельного кадастру.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 4 квітня, четвер. Звикайте до хороший речей, оточуйте себе приємними людьми, і буденність перестане надокучати вам. Гармонійний день доповнюйте філіжанкою улюбленої кави та підтримуйте бадьорість протягом дня. Нехай будуть корисними справи і бажаними результати. Гарного дня!

Ігор Свищо: Через недогляд, захаращеність каналів та кюветів, закарпатці не повинні постраждати

У середу, 3 квітня, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Свища відбулося позачергове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат