Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8840, 20

Досудове розслідування за фактом скандального проникнення в «Корону» під контролем прокуратури

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, 15 березня після 19 години до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від представника Ужгородської української богословської академії, у якому він повідомив про те, що невідомі особи ламають ворота на Богословській академії та незаконно проникли на її територію.

На Закарпатті буде міжнародний маршрут по дерев’яних церквах, мережа велодоріжок та велотури.

У вівторок, 19 березня, відбувся брифінг в. о. начальника головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Олександра Марченка.

З початку року майже 2 тисячі закарпатців задекларували свої доходи

З початку року в Закарпатті 1770 громадян задекларували свої доходи. Це на 100 декларацій про майновий стан і доходи   більше, ніж на таку ж дату 2012 року.

Хірургічний корпус на Закарпатті вже добудовують, кажуть в ОДА

У цьому у понеділок, 18 березня, переконався голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час інспектування будівельних робіт на важливому для системи охорони здоров’я краю об’єкті.

"AVE" забирає Ужгородщину

Віктор Ледіда провів робочу зустріч з керівниками компанії «АVЕ» Україна. Головною темою зустрічі стало питання подальшої співпраці між групою компанії «AVE» та Ужгородським районом

Аналітика мовою оригіналу: Популярные примеры народной журналистики

Этот мировой бизнес тренд, обретающий сегодня размах и популярность, (открою секрет) существовал уже когда-то давно.

Начальник Закарпатської СБУ   "Співробітник СБУ – це велика відповідальність!"

Невдовзі Служба безпеки України, у тому числі Закарпатське Управління, відзначить свою 21 річницю. Про те, чим живе структура, про її головні завдання та просто з нагоди свята говоримо із начальником Управління Служби безпеки України в Закарпатській області генерал-майором Геннадієм Грищенком.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 березня. Пам’ятайте про позитивне налаштування протягом дня, намагайтеся зробити якомога більше корисних справ і не чекайте миттєвої віддачі. Нехай ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а думки – приємними спогадами. Не відмовляйте собі у задоволенні поласувати чимось смачненьким, а також запрошуйте до своєї компанії бажаних співрозмовників. Гарного дня й успіху в усіх починаннях!

Семи громадянам Угорщини вручили посвідки на тимчасове проживання в Україні

Сьогодні, 18 березня, в Головному управлінні Державної міграційної служби в Закарпатській області відбулося урочисте вручення посвідок на тимчасове проживання в Україні нового зразка семи громадянам Угорщини. Такий документ у формі книжки розпочали видавати з 1 лютого цього року.

В Україні й далі зменшується населення

За січень 2013 року кількість населення України зменшилась на 13 925 осіб.

На вулиці Легоцького горів автомобіль

Це вже п’ятий випадок за 18 березневих днів. Загалом, з початку року на території Закарпаття вогняна стихія знищила та пошкодила 26 автотранспортних засобів громадян. Цього разу горів автомобіль «Ford Scorpio», що був припаркований на вулиці Легоцького в Ужгороді.

Два закарпатські підприємства забруднювали екологію і завдяки цьому опереджали своїх конкурентів

РОЗПОЧАТО РОЗГЛЯД СПРАВ Закарпатським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України за результатами проведеного дослідження розпочато розгляд справ.

Закарпатцям розкажуть про восьмих "Березневих котів"

АртФест "Березневі коти 8" – свято мистецтва, весни та любові – відбудеться незабаром в Ужгороді. Подія, що дивує симбіозом усталених традицій та еволюцією переформатування.

Обласний алерголог розкаже про причини та лікування алергії

У вівторок, 19 березня в 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена питанням профілактики та лікування алергічних захворювань.

Суд зупинив рішення щодо водоканалу в Ужгороді

14 березня суддя Ужгородського міськрайонного суду Монич О. В. видала ухвалу про зупинку дії рішення Ужгородської міської ради №601 «Про надання згоди на укладення договору про спільну діяльність». 18 березня, в понеділок, ухвала була надана судом.

Аналітика мовою оригіналу: Чи торкнеться криза на Кипрі українців  

4 наивных вопроса на тему "Коснется ли кризис на Кипре украинцев"? Дело в том, что власти терпящего экономическое бедствие Кипра готовы обложить налогом ВСЕ банковские вклады.

В Ужгороді чотири стоматологічні фірми безпідставно називалися клініками

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало чотири стоматологічні фірми Ужгорода припинити поширення оманливої інформації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 березня. Нехай вас не розчаровують погодні зміни чи інші понеділкові клопоти. Приємний старт нового дня забезпечить аромат свіжозвареної кави. Сміливо додавайте до нього позитивні емоції, не переймайтеся через дрібниці. Нехай ваш ранок буде бадьорим, успіх забезпеченим, а настрій неодмінно хорошим!

Чиновники змагалися в гірських лижах

Більше півсотні держслужбовців змагались за звання найкращих на схилах гори Красія.

Мітинг опозиції в Ужгороді. Було не більше 500 чоловік(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мітинг опозиції в Ужгороді зібрав не більше 500 чоловік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат