Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8880, 20

На Закарпаття насуваються нечувані морози - на вихідних температура впаде до мінус 18

Про це як один повідомляють всі сайти, де зазвичай ми дізнаємося про прогноз погоди (Sinoptik.ua, Gismeteo.UA, Meteoprog.ua). Вже на завтра в Ужгороді та Мукачеві обіцяють вдень до мінус 5, в суботу вранці до мінус 10, а в неділю вранці аж до - 18 градусів нижче нуля!

Сьогодні суд винесе вирок щодо ужгородського депутата і менеджера "Унгварського" Івана Волошина

Рішення у «корупційній справі» ужгородського депутата І. Волошина суд оголосить 14 березня
Вчора в Ужгородському міськрайонному суді за головування судді Павла Микуляка відбулось чергове засідання по адміністративному провадженню щодо вчинення ужгородським депутатом Іваном Волошиним корупційного діяння.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 березня. Наповнюйте філіжанку улюбленою кавою, а ранок - приємними емоціями. Нехай ніщо не псує вашого настрою і не забирає корисного часу для здійснення задумів. Пам’ятайте про сумлінне виконання обов’язків -   і успіх обов’язково знайде шлях до вас. Гарного дня й приємного прокидання!

У Хусті незаконно вирубали дерева на суму понад 120 тисяч гривень

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням законодавства про збереження, використання та відтворення лісових ресурсів на території Велятинської сільської ради Хустського району.

На Закарпатті 141 касовий апарат надсилає звіти в режимі он-лайн

Подання звітності через електронну контрольну стрічку реєстраторів розрахункових операцій (РРО) значно спрощує процес формування та подання звітності для суб’єктів господарювання.

Прокуратура контролює хід досудового розслідування за фактом одержання хабара у 14 тис.грн. майстром

Прокуратурою Закарпатської області взято на контроль досудове   розслідування, розпочате 22 лютого СУ УМВС України в Закарпатській області   за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара у великому розмірі поєднане з вимаганням – карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).

Аналітика мовою оригіналу: Що у п'яного на язиці, то у політика на Фейсбуці

Начинаем весенние прогулки по страницам дюже важных персон.
О чем вы думаете? – гласит вопрос в верхнем окошке страницы на Фейсбуке. О чем думают наши политики? Да мало ли о чем.

Туристи зможуть скупатися у цитрусовій купелі та пройти зерновий масаж у Закарпатті

У Закарпатській області запроваджують нові незвичайні туристичні атракції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 13 березня. Екватор робочого тижня присвятіть корисним справам, але не забувайте й про власне дозвілля. Гармонійне налаштування за чашечкою свіжозвареної кави надихатиме на активне пробудження й успішний день. Гарної вам середи й бадьорого настрою вже зранку!

Учасник резонансної ДТП неподалік Хуста не з’явився до суду

Прокуратура взялася з’ясовувати причину неявки 11 лютого на судове засідання до Хустського районного суду учасника резонансної ДТП біля Хуста Павла Нагірного.

Рятувальники вживають заходів для безпечного сходження весняної повені

12 березня під час міжвідомчої наради «Про заходи щодо запобігання підтопленню окремих територій внаслідок весняних паводків» Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських доповів Президенту України Віктору Януковичу про готовність рятувальних підрозділів забезпечувати безпеку громадян під час весняного водопілля.

За два місяці на закарпатських дорогах загинуло 14 осіб

Кількість ДТП в області порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла на 11 %. За два місяці зафіксовано 68 аварій.

11 тисяч гривень середній розмір хабара в області

У Закарпатській області збільшилася кількість хабарів.

У закарпатському селі Квасові через сказ ввели карантин

Під головуванням першого заступника голови Берегівської районної державної адміністрації Михайла Ляшка відбулося засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії у зв’язку з виявленням на території Берегівського району, а саме в селі Квасово, хворої тварини на сказ.

Закарпатські річки   підтоплюють дороги

Минулої доби по області спостерігалась тепла погода. Вдень на сході області, ввечері на заході пройшли дощі 1-8 мм. На річках утримувалась підвищена водність, відмічались відновлення підйомів рівнів води на 5-90 см, на р.Тиса – м.Чоп – на 1,8 м.

Аналітика: Чи стануть українськими спецслужби України?

Спеціальні служби є неодмінним атрибутом будь-якої повноцінної держави, покликаним гарантувати її безпеку.

Ужгородські коти грають у шахи (ФОТО)

Так, саме коти. Дивіться фото.
Рудого пухнастого звуть Річік, сірого — Бантік.
Власник Річіка - ужгородець Валерій Асаулюк, а сірий брат менший - це кіт дочки.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 12 березня. Корисних вам справ та успішних рішень на початку нового дня. Не переймайтеся тим, що може обійтися і без вашої участі. Додавайте гармонії до ранкового настрою, а також не бійтеся прикладати зусиль до реалізації власних мрій. Хороших знайомств та бажаних співрозмовників до кави!

Завтра закарпатцям розкажуть про активізацію економіки

У вівторок, 12 березня, відбудеться брифінг заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Приходька.

За спеціальне використання води тепер доведеться платити

Податковим кодексом визначено коло платників податків, які сплачують збір за спеціальне використання води.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат