Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8920, 20

За спеціальне використання води тепер доведеться платити

Податковим кодексом визначено коло платників податків, які сплачують збір за спеціальне використання води.

Закарпатським підприємствам відшкодовано майже 60 млн. грн. ПДВ

Таку суму платники ПДВ області отримали на власні рахунки протягом січня-лютого 2013 року. Зокрема, у лютому на розрахункові рахунки відшкодовано 34,8 млн. грн. ПДВ, що в порівнянні з минулорічним періодом 2012 року більше на 6,5 млн. грн.

За рік на Закарпатті домашніх телефонів поменшало майже на 7 тисяч

На початок 2013 року в Закарпатській області кількість телефонних апаратів сільської та міської мережі загального користування налічувала 177,1 тисячі одиниць.
За рік на Закарпатті домашніх телефонів поменшало майже на 7 тисяч

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 11 березня. Нехай ваш ранок буде наповнений приємними спогадами про вихідні, і надихає на активний початок робочого тижня. Навіть у час найбільшого невстигання залишайте кілька хвилин для себе, адже що може бути важливішим за внутрішню гармонію. Ароматної кави й вільних думок, які неодмінно втілюються у корисні справи!

Помер колишній начальник СБУ в Закарпатті Рокитський

7 березня 2013 року не стало колишнього першого заступника Голови – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України генерал-полковника у відставці Володимира Рокитського.

В Ужгороді презентували першу наукову працю українських та угорських дослідників

У Генеральному кон­сульстві Угорщини в Ужгороді презентували першу спільну українсько-угорську накову працю.

Губернатор Ледида взявся   за медицину та дороги

Пріоритетом у цьогорічному бюджеті області стануть медицина, освіта та соціальний захист закарпатців. Детальніше про особливості головного фінансового документа розповів губернатор області Олександр Ледида під час останньої прес-конференції. Крім того, очільник краю повідомив про ряд об’єктів, які цього року вже будуть здані в експлуатацію, а також про ті, зведення яких лише планують розпочати.

Чарівні жінки, газета "РІО" вітає Вас зі святом весни!

Будьте завжди щасливими, красивими та усміхненими. Бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку та кохання. Наші серця, наші найкращі почуття і всі квіти нині Ваші.
                                      Редакція газети "РІО"

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 8 березня, п’ятниця. Свято наприкінці робочого тижня завжди є приємністю. Дозволяйте собі порелаксувати вже зранку за чашечкою свіжозвареної кави, особливо якщо належите до прекрасної половини. А чоловікам підкажемо принести коханим жінкам каву в ліжко, адже вони заслуговують цього, особливо сьогодні. Гарного дня й тривалих вихідних!)

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

На Іршавщині знайшли мінометну міну, а берегівська міліція затримала викрадача перфоратора.

В горах знову очікують сходження лавин

6-8 березня у гірських районах Закарпаття зберігається лавинонебезпека.

На вихідних в Ужгороді проводжатимуть зиму

Відзначати свято проводів зими або як ще його називають - Масницю, Пущення, Запусти, Колодія, Заговини, Сирний в останній тиждень перед Великим постом - давній слов’янський звичай, який перейшов нам у спадок від з язичницьких часів .

Закарпаття перерахувало   до Пенсійного фонду близько 600 тисяч гривень

Від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування намагався ухилитися керівник одного з товариств Ужгородського району.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 7 березня. Створіть собі святковий настрій вже зранку – насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави і забудьте про негатив. Нехай ніщо не псує весняного настрою, а справи вирішуються без вашої участі. Не бійтеся власних мрій, запам’ятовуйте яскраві миті життя. Гармонійного ранку й хорошого кавування!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Працівники патрульної служби Мукачева врятували хлопця від самогубства. Міліція просить допомогти в упізнанні утопленика. На Ужгородщині розкрили офісну крафіжку. Наряд ДСО попередив крадіжку з аптечних складів.  

Жінок оперативно-рятувальної служби привітали з 8 Березня

Сьогодні, 6 березня, напередодні 8 Березня жіночий колектив оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітало керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області. У гості до колегинь завітали й колишні працівниці служби «101», які зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

В Закарпатті «електронкою» звітує 15,5 тис. платників податків

Звітність з податку на додану вартість через мережу Інтернет   за січень 2013 року вже опанували 2897 або майже 98% платників всієї області. Декларації з податку на прибуток за 2012 рік до органів ДПС в області подали за допомогою електронних засобів 2,6 тис. платників або 51,6% від загальної кількості.

Закарпатські рятувальники за місяць здійснили 562 виїзди

Упродовж лютого пожежно-рятувальні підрозділи Закарпатської області здійснили 562 виїзди.

Завтра Падіюн привітає ужгородок з 8 Березня

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на святковий концерт до свята весни, краси і жіночності.

У Львові затримали закарпаток із двома тисячами квіток шафрану

У рамках операції «Первоцвіт-2013» лінійним відділом МВС спільно із держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області учора, 5 березня, було затримано двох громадянок Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат