Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8980, 20

Закарпатська Колочава зацімборовала з чеським містом Семіли

У серпні минулого року під час проведення українсько-чеського фестивалю «Колочавське відлуння Тереблянської долини», окрім святкових дійств, відбулося підписання угоди про співпрацю між селом Колочава і містом Семіли, що у Ліберецькому краї Чеської Республіки.

Заступник губернатора сьогодні приймає телефонні дзвінки

Перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Аналітика від "Експресу": Янукович проти... Януковича

Екс-працівники спецслужб вважають, що Президента України можуть шантажувати його ж... минулим

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 лютого. Останній день зими розпочинайте з приємного кавування. Створюйте собі весняний настрій і не переймайтеся через дрібниці. Нехай оточення заряджає вас позитивом, а справи вирішуються з легкої руки. Додавайте до кави улюблені ласощі, оточуйте себе хорошими людьми, а новини цього дня вам розкаже Rionews. Гарного четверга!  

Прокуратура вимагає посилений нагляд Нагірного у психлікарні

Беручи до уваги висновок експертів про захворювання підозрюваного Павла Нагірного на психічну хворобу, яка виключає можливість застосування покарання, Хустською міжрайонною прокуратурою,   22 лютого до суду надіслано клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру у вигляді   тимчасового поміщення до психіатричного закладу із посиленим наглядом згідно положень глави 39 Кримінального процесуального кодексу України.

Завтра з чопськими митниками можна зв’язуватися по телефону

Завтра, 28 лютого 2013 року, з 12.00 до 13.00 год проводитиметься телефонна “гаряча лінія” за участю заступника начальника Чопської митниці Гармаш Альони Василівни.

За минулий рік через митницю вивезли рослинну і лісову продукцію на 835 млн.грн

Чопською митницею опрацьовано запити журналістів, які стосувалися надання інформації щодо оформлення квіткової продукції в режимі «імпорт» та лісової продукції в режимі «експорт». Відтак, представників мас-медіа найбільше цікавило, скільки і на яку суму ввезено на Закарпаття рослинної продукції у 2012 році та з яких країн найбільше їх було? Також, скільки деревини вивезено торік з нашої області і куди?

Закарпатський Держгірпромнагляд покарає користувачів, що не розробляють надані їм родовища

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області здійснили перевірку виконання підприємствами видобувної галузі краю вимог так званих особливих умов, передбачених спеціальними дозволами на користування надрами.

Колишніх закарпатських міліціонерів засудили за хабар

Вступив у законну силу вирок Виноградівського районного суду Закарпатської області стосовно двох уже колишніх працівників районного відділу міліції, які вимагали та одержали хабар.

Закарпатський викладач відмовив студента від суїциду

18-річний студент коледжу ЗакДУ ледь не вистрибнув із ужгородської 16-поверхівки через сварку з дівчиною.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 лютого. Вільних вам думок на початку нового дня, а також ароматної кави. Нехай справи вирішуються без надмірних зусиль і не вимагають багато часу. Шукайте гармонію з навколишнім світом і він обов’язково віддячить яскравими митями й приємними спогадами. Вдалого вам екватора в робочому тижні й хороших співрозмовників до кави!

Закарпатці можуть зробити закордонний паспорт за 377 грн (ВІДЕО)

Фонду для благодійних внесків у паспортному столі немає, – заявив під час брифінгу начальник головного управління міграційної служби в Закарпатській області Ігор МИХАЙЛИШИН.

Нардеп Гайдош вимагає відкриття нового пункту пропуску через кордон

Народний депутат Іштван Гайдош звернувся з листом до Миколи Азарова, в якому просить Прем’єр-міністра України вжити заходів для відкриття нового пункту пропуску через кордон «Велика Паладь – Кішпаладь» у Виноградівському районі.

Вирубка дерев у Боздоші обійшлася винуватцю у 47 тисяч штрафу

Особу, винну   в незаконних рубках у «Боздоському парку» засуджено і   задоволено позов прокуратури про стягнення 47 тисяч гривень.

Владика Мілан візьме участь у міжнародному конгресі в Римі

З нагоди ювілею початку місії святих Кирила та Методія, у Римі 25-26 березня 2013 року відбудеться міжнародний науковий конгрес на тему «Святі Кирило і Методій між слов’янськими народами: 1150 років від початку місії».

Ужгородського міліціонера затримали хабарі в 500 доларів

Старшим слідчим слідчого відділу прокуратури Закарпатської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України щодо вимагання інспектором дозвільної системи сектору охорони громадського порядку Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області, хабара в розмірі 500 доларів США (Одержання хабара службовою особою, поєднане з вимаганням - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років та з конфіскацією майна).

Varosh – в ритмі міста

В Ужгороді відбулася презентація інтернет-проекту Varosh.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 26 лютого. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку й не розчаровуйтесь через дрібниці. Успіх обов’язково знайде вас, якщо не будете сидіти склавши руки, а робити хоча б щось для здійснення мети. Запашного кавування з бажаними співрозмовниками, а також особливих і яскравих митей протягом дня!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Рахівська міліція вилучила у крадіїв джип. На Перечинщині селяни власноруч перекрили проїзд вантажним автомобілям. Інформація про те, що діти в Ужгороді знайшли череп людини, неправдива. Міліція спіймала нічних злодіїв на гарячому .

Батько, який платить аліменти з-за кордону, повинен сплачувати й податок

Якщо у 2012 році ви отримали аліменти від нерезидента, то повинні сплатити податок з доходів фізичних осіб. Цей дохід оподатковується, як іноземний, з джерел за межами України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат