Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8940, 20

Податкова вилучила 60 тисяч пачок сигарет у Закарпатті

Закарпатські податківці вилучили цигарок на півмільйона гривень. З оперативної інформації стало відомо, що в одному з приватних будинків, який розташований неподалік від кордону, незаконно зберігається велика партія сигарет, підготовлених до контрабандного переміщення в Румунію.

Закарпатське ДАІ проводить операцію "Спецсигнал"

Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, упродовж трьох днів Державтоінспекція перевірить, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 6 березня. Заряджайтеся позитивом під час ранкового кавування. Нехай навколо будуть лише бажані люди, а яскраві миті запам’ятовуються на максимально тривалий термін. Упевненості у власних силах та бадьорого прокидання. Усміхайтеся якомога частіше і світ не забариться з відповіддю!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Водіїв попереджають про недійсні радянські посвідчення. У Чинадієві зловили молодика з "легким наркотиком". Міліція розшукує зниклу безвісти рахівчанку. На Берегівщині знайшли снаряд. На Ужгородщині знайшли крадія мідного кабелю. чоловік сховав марихуану в каміні , а вазони з коноплями під підлогою. Мукачівка краза парфуми з магазину, де працювала. На Іршавщині затримали крадія з Львівської області.

Закарпатці дізнаються про новації в офтальмологічній службі краю

У середу, 6 березня в 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена Всесвітньому дню боротьби зі сліпотою внаслідок глаукоми.

Роботу "швидкої" губернатор взяв на власний контроль

Сьогодні під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зазначив, що одним із головних своїх завдань як керівника області вважає саме вдосконалення роботи медичної сфери.

Обласна влада візьметься за ремонт ПАДІЮНу

Коментуючи основні видатки обласного бюджету у 2013 році, губернатор Закарпаття Олександр Ледида також відзначив про плани відремонтувати дах Палацу дітей та юнацтва, який у минулому році перейшов із підпорядкування міста на баланс області.

Будівництво в Тереблі завершать вже цього року

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Губернатор і далі   налаштований   реконструювати Народну

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида визнав, що "не є фахівцем в галузі охорони культурної спадщини" й, як і раніше, налаштований оновити площу Народну. І натякнув, що йому буцімто заважають заздрісники

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 5 березня вівторок. Весняного настрою, ароматного кавування і затишного ранку. Нехай не розчаровують випадкові неприємні люди чи важкі справи. Вірте в успіх і він обов’язково знайде вас. Шукайте гармонію зі світом, насолоджуйтесь улюбленою кавою і нехай усе задумане здійсниться!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Неподалік Мукачева сталася ДТП, загинуло двоє людей. В Іршаві затримали крадія. На Закарпатті триває операція "Первоцвіт". У Перечині з бару вкрали телевізор. У Мукачеві розшукують крадіїв банку. У Берегові неповнолітній викрав ноутбук. У Тячеві знайшли наркопритон. На Берегівщині триває спецоперація "Візит".

Прокуратура з’ясовує мотиви жінки, через яку загальмував потяг

Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері взяла на контроль хід досудового розслідування за фактом екстреного гальмування маневрового тепловоза на під’їзній колії у м. Ужгород.

На селекторній нараді поговорили про автодороги та пасажирські перевезення

У понеділок, 4 березня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА відбулася селекторна нарада стосовно формування переліку об’єктів та замовників будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності за рахунок субвенції з держбюджету, а також стану справ у сфері пасажирських перевезень.

Закарпатське товариство ухилилося від сплати 4,5 мільйонів гривень податків

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи товариства штучно формували податковий кредит з податку на додану вартість, безпідставно збільшували витрати та реалізовували вироблені підакцизні товари без відображення в обліку.

За вбитого кабана браконьєр заплатить   60 тис грн

На території мисливських угідь Перечинської первинної організації ЗТМР “Лісівник” зафіксовано факт грубого порушення правил полювання. Особу порушника природоохоронного законодавства встановлено.

Аналітика: Олігархічні конгломерати в Україні можуть припинити існування у будь-який момент

Українські олігархічні конгломерати нав’язують країні власні правила гри, але водночас у межах нинішньої моделі в будь-який можуть обвалитися, спровокувавши непередбачувані наслідки для української економіки та країни загалом

Податкова готова надати ужгородцям соціальні пільги

Ужгородці, у яких зарплата не перевищує 1610 гривень на місяць мають право на податкову соціальну пільгу – 573 гривні.

Прокуратура виявила, що митники занижували митну вартість

Прокурори області виявили, що митники провели митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю, що завдало шкоди державі на майже 3 млн. грн.

Прикордонний собака знайшов зброю в авто поляка(ФОТО)

Вчора, 3 березня, прикордонники в пункті пропуску «Малий Березний» запобігли незаконному переміщенню через кордон пістолета з боєприпасами.

Фура знесла "Жигулі": двоє людей загинули, троє - травмовані(ФОТО)

3 березня близько 15 години на автодорозі державного значення сполученням «Київ – Чоп», у Мукачівському районі біля села Старе Давидково, водій автомобіля «DAF 95 XF» рухаючись в напрямку міста Ужгорода не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ - 210700 20», під керуванням 19-річного водія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат