Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8960, 20

Податкова готова надати ужгородцям соціальні пільги

Ужгородці, у яких зарплата не перевищує 1610 гривень на місяць мають право на податкову соціальну пільгу – 573 гривні.

Прокуратура виявила, що митники занижували митну вартість

Прокурори області виявили, що митники провели митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю, що завдало шкоди державі на майже 3 млн. грн.

Прикордонний собака знайшов зброю в авто поляка(ФОТО)

Вчора, 3 березня, прикордонники в пункті пропуску «Малий Березний» запобігли незаконному переміщенню через кордон пістолета з боєприпасами.

Фура знесла "Жигулі": двоє людей загинули, троє - травмовані(ФОТО)

3 березня близько 15 години на автодорозі державного значення сполученням «Київ – Чоп», у Мукачівському районі біля села Старе Давидково, водій автомобіля «DAF 95 XF» рухаючись в напрямку міста Ужгорода не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ - 210700 20», під керуванням 19-річного водія.

Адвокати України зібралися в Ужгороді

2-3 березня в Ужгороді проводилися засідання ради Спілки адвокатів України. Перед початком роботи з юристами зустрівся очільник Закарпаття Олександр Ледида.

Поляк попався з сигаретами(ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, втретє за тиждень прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню сигарет через кордон.

Балога програв довибори в обласну раду

Цієї неділі по п’яти округам відбувалися довибори в Закарпатську обласну раду замість тих депутатів, які нещодавно стали депутатами Верховної Ради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 4 березня. Активного вам прокидання й корисних справ протягом дня. Нехай миттєві невдачі не відлякують прагнення досягти мети. Запрограмовуйте хороший настрій, кавуйте з бажаними співрозмовниками. Вдалого початку робочого тижня, легких справ та ароматної кави!

Ужгородські митники завдали шкоди державі на майже 3 млн.грн.

Прокуратура виявила, що митники провели митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю, що завдало   шкоди державі на майже 3 млн.грн.

Новим природоохоронним прокурором став Михайло Гангур

Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено Михайла Гангура

Небезпечний для життя алкоголь виготовляла злочинна група

Слідчим відділом ДПС у Закарпатській області завершено досудове розслідування щодо п’ятьох осіб членів організованої злочинної групи.

Закарпатці одними з перших матимуть можливість отримати біометричні паспорти

Закарпатська область стане однією з перших, де почнуть видавати біометричні паспорти. Хоча закон стосовно нових біометричних паспортів набув чинності ще наприкінці минулого року, відсутність підзаконних актів трохи пригальмовує процес початку їхнього оформлення.

"Будапешт Клезмер Бенд" відіграв запальний концерт в Ужгороді(ФОТО)

Вчора в Закарпатській філармонії відбувся концерт відомого угорського ансамблю "Будапешт Клезмер Бенд".

На Закарпатті працює 35 австрійських підприємств

За обсягами прямих іноземних інвестицій, що надійшли в економіку області, Австрія посідає п’яте місце. На Закарпатті зареєстровано 35 підприємств з інвестиціями австрійського походження.

Закарпатські підприємці продаватимуть алкоголь за спрощеними правилами

За січень цього року суб’єкти підприємництва краю вже отримали 509 ліцензій на здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 1 березня. Розпочинайте весну з приємних емоцій, заряджайте організм ароматною кавою, а також спрямовуйте думки у потрібне русло. Нехай буденні справи якомога швидше завершуються і залишають час для відпочинку. Активних вам вихідних, внутрішньої гармонії та приємного кавування наприкінці тижня!

Ужгородців запрошують на суботник, що відбудеться у п’ятницю

Відповідне розпорядження підписане ужгородським міським головою.

Перше в Україні комунальне підприємство з контролю за тваринами розпочало роботу в Мукачеві

Сьогодні, 28 лютого на сесії Мукачівської міської ради було підтримано рішення "Про створення Мукачівського міського комунального підприємства "Центр контролю за тваринами".

Закарпатці «зараєстрували» менше половини худоби

У четвер, 28 лютого, в Закарпатській ОДА відбулась нарада щодо цінової ситуації на ринку хліба, а також стану ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин.

Закарпатська прокуратура   минулого року повернула державі   577 тис. грн. з транспортної сфери

Упродовж минулого року Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері вжито ряд заходів, спрямованих на активізацію діяльності у сфері представництва інтересів громадян та держави в судах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат