Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9060, 20

Центр підвищення кваліфікації держслужбовців Закарпаття очолила нова людина

21 лютого голова ОДА Олександр Ледида представив колективу Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій нового директора.

На Рахівщині та Міжгірщині рбговорили переваги електронної звітності

Подання звітності через електронну контрольну стрічку реєстраторів розрахункових операцій значно спрощує процес формування та подання звітності для суб’єктів господарювання. Про переваги введення такого сервісу йшла мова на зустрічі податківців з представниками бізнесу Міжгірського та Рахівського районів.        

Дохід, отриманий від здачі брухту з 1 січня не оподатковується

Сума доходу, отримана платником податку за здану ним вторинну сировину, побутові відходи, брухт кольорових металів, використані акумулятори електричні свинцево-кислотні, залишки та брухт електричних акумуляторів із вмістом свинцю з 1 січня 2013 року не включаються до загального місячного або річного оподатковуваного доходу. Тому отримана сума не оподатковується.

Для закладів дитячого оздоровлення оголосили конкурс

Головним управління агропромислового розвитку Закарпатської облдержадміністрації утворено конкурсну комісію з визначення переліку дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового комплексу.

В Облмуздрамтеатрі святкували День захисника Вітчизни

Сьогодні, 21 лютого в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв відбулися урочисті збори, присвячені Дню захисника Вітчизни.

Прокуратура перевіряє законність проведення лісосічних робіт на Перечинщині

19 лютого до правоохоронців звернувся лісничий Порошківського лісництва із заявою про те, що мешканці с. Туря Бистра самовільно встановили шлагбаум і не дають проїзду вантажним автомобілям до лісозаготівельної дільниці Порошківського лісництва, для вивезення лісо продукції. Керівництво ДП «Перечинський лісгосп» запевняє, що усі необхідні документи на розробку лісосік у них є. Відомості про вказаний факт були зареєстровані в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

ДТП за участі закарпатського прокурора сталася через негоду?

20 лютого на автодорозі сполученням «Київ-Чоп», неподалік від м. Мукачево, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 лютого. Нехай прийдешній день запам’ятається виключно позитивними речами, взаємними посмішками й ароматним кавуванням. Не відкладайте на довгий час те, що можете зробити якомога швидше. Rionews бажає бадьорого прокидання й радить спробувати напій з чергової ужгородської кав’ярні. Будьте в курсі найцікавіших пропозицій і найсмачніших напоїв для хорошого прокидання. Смачної вам кави і вдалого дня!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

На Іршавщині жінка вкрала велосипед. Молоду закарпатку засудили за вирощування конопель. Родичі розшукують зниклу мукачівку. Жителя Берегівщини засудили до 4 років за зберігання зброї.

Ужгородців просять не панікувати через запах газу в квартирі

Понад 300 ужгородців додзвонилися до аварійної служби "Закарпатгазу" для виклику бригади фахівців. Фахівці заспокоюють, що аварійна бригада перевірить стан газових приладів і, якщо потрібно, виконає ремонтні роботи за вказаною адресою.

Платники єдиного податку мають зберігати первинні документи

Фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку зобов’язані   зберігати первинні документи, на підставі яких заповнювалися дані книги обліку доходів і витрат та складалася податкова декларація платника ЄП – ФОП. До таких документів належить зокрема, виписка з банку, квитанція, чек або документ довільної форми про готівкову оплату товарів, робіт або послуг, якщо вони отримувалися у громадян або у фізичних осіб – підприємців. Також слід зберігати й інші первинні документи, які використовуються для складання податкової звітності за іншими податками та зборами – у разі їх сплати.

В Ужгороді знову паніка через сильний запах газу

"Чекайте, до вас вже їдуть!" -- ця фраза сьогодні пообіді знову щохвилини лунає в аварійно-диспетчерській службі ПАТ «Закарпатгаз». Бригади слюсарів ледь встигають забирати зареєстровані заявки про посилення запаху газу в оселях ужгородців , виїжджати на місця виклику, перевіряти газове обладнання та – у випадку наявності - ліквідовувати найдрібніші витоки голубого палива

Ужгородців інформують про зміни екологічного оподаткування

Податківці ужгородської ДПІ звертають увагу платників на те, що з 01.01.2013р. змінено визначення поняття «розміщення відходів», у результаті чого   усунено подвійне оподаткування екологічним податком розміщення суб’єктами господарювання відходів на спеціально відведених місцях чи об’єктах, що розміщені на власних територіях.

Завтра в Ужгороді відкривається КЛІНІКА "ГЕМО МЕДИКА"

У четвер, 21 лютого, о 14.00 в Ужгороді на вул. Перемоги, 28 відбудеться відкриття медичної КЛІНІКИ “ГЕМО МЕДИКА”.

На Закарпатті більше звільняють, аніж беруть на роботу

У Закарпатській області середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ і організацій1 (далі – підприємства) у грудні 2012 року становила 187,4 тисячі осіб. Порівняно з листопадом кількість працівників у цілому по області зменшилася на 0,6%, або на 1,1 тисячі осіб.



Аналітика: Реформа БТІ виявилася бездарним блефом Бродського і Лавриновича

(мовою оригіналу) Чиновник Укргостреестра неумело рассказал о преимуществах нововведений

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 лютого. Екватор тижня розпочинайте з приємних емоцій і доповнюйте їх ароматом свіжозвареної кави. Нехай буденні справи та розчарування не зменшують віри в успіх. Будьте в курсі найважливіших справ і прокидайтеся в доброму гуморі. Гарного дня й гармонійного ранку!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Понеділок був активним на крадіжки: на Тячівщині затримали неповнолітнього злодія, житель Виноградівщини обікрав колишню дружину, мукачівець сховав амфетамін у шкарпетці. Помічник дільничного допоміг спіймати злодіїв. Автокрадія і кишенькового злодія затримали на гарячому. На Закарпатті оголошено штормове попередження.

Екологи відібрали проби вод у міжнародних контрольних створах

На виконання вимог міждержавної Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах підписаної 14 червня 1994 року у м.Братіслава (Словаччина) Державна екологічна інспекція у Закарпатській області здійснює контроль за якістю поверхневих вод транскордонних р.Тиса, р.Уж, р.Латориця.

Компанія АВЕ планує розширити географію співпраці на Закарпатті

У вівторок, 19 лютого голова обласної ради Іван Балога зустрівся керівниками АВЕ-груп магістром Гельмутом Бургером та   АВЕ Умвельт Україна Єнсом Віттенбергом. Йшлося про подальшу реалізацію австрійського інвестиційного проекту в Ужгороді та на Закарпатті. Участь в нараді взяли й керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович, менеджмент   компанії АВЕ-Ужгород.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат