Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9080, 20

На Закарпатті для утилізації зібрали майже 9 тисяч ртутних та люмінесцентних ламп

Протягом 9-ти місяців 2012 року підприємствами-ліцензіатами в Закарпатській області зібрано для утилізації 8 786 ртутних та люмінесцентних ламп, 159 тонн полімерних відходів, 833 тонни макулатури, 127 тонн склобою, 1 тонна свинцевих акумуляторів, 3 767 тонн металобрухту, 4 тонни кольорового металобрухту та 20 тонн текстилю.

За матеріалами СБУ засуджено колишнього суддю районного суду за хабар у півтори тисячі доларів США

Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього суді Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

У Мукачеві вибори "робляться" в борг

"Гроші на вибори досі не надійшли. Всі закупівлі та послуги, які отримує Мукачівська міська виборча комісія, надаються в борг", - повідомив Закарпаття онлайн Голова Мукачівської МВК Сергій Носалюк.
"Щодня мені доводиться вислуховувати питання "коли ви з нами розрахуєтесь?" Мої посилання на відсутність коштів, хоч і розуміють, але сприймаються негативно.

Порушники кордону позбулися дорогих італійських сирів, вин та шотландського віскі

На митному посту «Тиса» Чопської митниці інспектори склали протокол відносно одного із пасажирів мікроавтобуса, який замість дозволених вітчизняним законодавством двох літрів вина та 1 літра міцних напоїв, вирішив «непомітно» та без оподаткування завезти з-за кордону 65 пляшок дорогих італійських вин та шотландського віскі, попередньою вартістю понад 20 тисяч гривень. Інший громадянин України, також повертаючись з Італії на мікроавтобусі додому, намагався в обхід митного законодавства завезти 188 упаковок дорогих італійських сирів.

Губернатор Ледида представив свого племінника

Розпорядженням Президента України на посаду голови Ужгородської районної державної адміністрації призначено Віктора Ледіду.
Звертаючись до держслужбовців району, Олександр Ледида зазначив: Ужгородщина завжди була серед лідерів за соціально-економічними показниками, проте завдань ще чимало:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 лютого. Запрограмуйте хороший настрій на весь день і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай ваш ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а всі негативні спогади сховаються перед приходом нового дня. Корисних справ і сміливих рішень, а також затишного прокидання у вівторок!

У Мукачеві звільнили голову районної адміністрації за порушення Присяги

Відповідне розпорядження опубліковане сьогодні на сайті глави держави.

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Мукачівська пенсіонерка знайшла на землі револьвер. У Рахові затримали вуличного грабіжника, в Ужгороді хлопець обікрав супермаркет. Правоохоронці затримали чоловіка, що пограбував своїх знайомих.   У Сваляві знайшли незаконний пункт прийому металобрухту.

В Ужгороді презентують книгу казок й оголосять тематичний конкурс

Завтра, 19 лютого 2013 року, прес-центр «Нове Закарпаття» збирає всіх, кого цікавить видання, історія та подальша доля міжнародного збірника казок «День казки».

"Закарпатгаз" вважає обов’язком вплинути на свідомість споживачів

ПАТ «Закарпатгаз» одним із першочергових своїх завдань називає вплив на свідомість споживачів. «Вони мусять зрозуміти,що межа між газом-благом цивілізації і газом-убивцею геть розмита»,   - йдеться у повідомленні «Закарпатгазу».

На Воловеччині провели культурно-спортивний фестиваль "Зимові візерунки"

На Воловеччині у рамках фесту «Зимові візерунки» змагалися зі слалому та бігу на лижах, а також безкоштовно каталися на гірськолижному витягу й ласували смачними закарпатськими стравами, слухали звук трембіт та місцевих музикантів.

Аналітика: Помічники народних депутатів – під грифом "ЗАСЕКРЕЧЕНО"

Не лише утримання народних депутатів дорого обходиться нам - платникам податків. Утримання армії помічників нардепів влітає українцям у 8 млн. 880 тис грн щомісяця. Про тих, хто допомагає слугам народу виконувати свої функції пише на своєму сайті ГМ "ОПОРА".

В Ужгороді обиратимуть міс

6 березня відбудеться конкурс краси «Міс Ужгород».

48 закарпатських посадовців відповідатимуть за фінансові порушення

Фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області впродовж січня 2013 року забезпечили відшкодування порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 1,4 млн грн.

Торік на прочищення зливової каналізації в Ужгороді було витрачено 70 тис грн

Цього року на відповідні роботи з міського бюджету планується витратити 80 тисяч гривень, йдеться у відповіді, що надійшла на адресу Закарпаття онлайн на відповідний інформаційний запит.

Колишнього начальника відділу у справах біженців засуджено до 5 років позбавлення волі

Ужгородський міськрайонний суду виніс вирок, щодо колишнього начальника відділу у справах біженців Управління у справах біженців Головного управління державної міграційної служби в Закарпатській області.

У Мукачеві відкрили меморіальну дошку Раулю Валленбергу(ФОТО)

У суботу в Мукачеві відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки шведському дипломату Раулю Валленбергу.

"Чи переможе прокуратура злочинний клан Ужгородської мерії"

До редакції надійшов текст від Ужгородської української богословської академії щодо приватизації архітектурного комплексу місцевого значення "Корона". Подаємо листа.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 лютого. Не відкладайте важливі справи на завтра, якщо можете успішно зробити їх сьогодні. Активність   на початку тижня обов’язково компенсується наприкінці робочих днів. Побільше приємних митей, бажаних людей навколо. Затишного кавування, гармонійного ранку й хорошого настрою на весь день!

КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

На Закарпатті триває злочинність серед неповнолітніх. Міліція затримала перечинського грабіжника. Пенсіонер з Ужгорода забув, де залишив машину і додав міліції зайву роботу. В Ужгороді та Берегові знешкодили наркопритон. На Хустщині затримали 17-річного юнака з марихуаною. Директора мукачівського ліцею затримали на хабарі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат